Şimdi Ara

0km Dizel C Sinifi Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam icin baslikta belirttigim gibi 0km dizel C sinifi sedan arac alacagiz. 35-40 milyar butcemiz var. Aradigimiz ozellikler sessiz, sorunsuz bir dizel olmasi, cok fazla donanimli olmasina gerek yok.

Soyle bir liste olusturduk, bunlardan birini sececegiz.

Ford Focus Trend 4K 1.6 109PS TDCi DPF - 37milyar (Hiz sabitleyici icin stil paketini de dahil edebiliriz 1.750 liste fiyati. Titaniumdaki donanimlara gerek duymuyoruz.)
    C4 SEDAN SX 1.6HDI - 35milyar (Standart donanimi focusa gore daha iyi)
    Toyota Corolla 1.4 D-4D - 36.5milyar (Motoru digerlerine gore daha dusuk)
    Volvo S40 1.6D Prime - 44milyar (Bu seviyeye cikmaz istemiyoruz ancak degerse cikilabilir)

Sizce hangisini tercih etmeliyiz?

• volvo s40 ile focusun motoru aynı bence o fiyata focusa değmez c4 sedanda arkadan çok tipsiz o arabayı beğenmiyorum

eğer s40 fiyatına çıkabiliyorsanız C5 1.6 hdi bakabilirsiniz hemde d sınıfı bir araç almış olursunuz ama s40ta çok kalitelidir kalite olarak C5ten iyidir
  • Sorunuzu genel kısmında sorarsanız, alacağınız cevap Corolla dizel kötüdür, en iyisi C5 alın veya S40.

Ancak Toyota kısmına gider de sorunuzu yöneltirseniz, başka cevaplar alabilirsiniz.

Unutmayın ki sedan araçlar içinde en çok satan model Corolla. Dizel araçlar içinde en çok satan da Corolla dizel.
  • Focus dizel alın fakat mümkünse Titanium alın hazır fiyat aralığı azalmışken.Ssonradan bazı şeyleri yaşadıkça keşke Ghia alsaydım dersiniz.Hem Ghia ikinci elde daha çok rağbet görür,bu tavsiyemi göz önünde tutun.S40 motor ve platform olarak Focus ile aynı.S40'a değmez bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Sorunuzu genel kısmında sorarsanız, alacağınız cevap Corolla dizel kötüdür, en iyisi C5 alın veya S40.

Ancak Toyota kısmına gider de sorunuzu yöneltirseniz, başka cevaplar alabilirsiniz.

Unutmayın ki sedan araçlar içinde en çok satan model Corolla. Dizel araçlar içinde en çok satan da Corolla dizel.

• Bence eğer bütçenizi ciddi şekilde sarsmayacak ise,S40 alın.Volvo güzel araçlar yapıyor.Araçta Fordun motoru var,fakat işçilik ve prestij olarak farkı var.Tasarımı da çok güzel.

Toyota konusunda fazla bir bilgim yok,fakat performans sizin için önemliyse fabrika verilerine bakarak Toyota'nın diğer modellerden geride kaldığı görülüyor.

C4 Sedan ise tutmadı,en fazla 3 kere görmüşümdür bu kadar sürede.Şahsen Fransız arabalarını sevmiyorum,Citroen'in dış tasarımı fena değil de,iç mekanı hiç beğenmedim.O direksiyonun mantığını da anlayabilmiş değilim.
  • en göze hitap eden model volvo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Opel corsa c
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunsuz dizel ortalama performans ariyosan corolla d-4d dizel

performanslı olsun istiyorsan focus tdci dizel

hem performanslı hem herkeste olmayan bir araç istiyorsan volvo s40 dizel
  • 1.Volvo S40 1.6D Prime
    2.Ford Focus Trend 4K 1.6 109PS TDCi
  • fiyat/performans olarak focus seçenekler içinde 1. sırada...
  • volvonun bakım masrafları çok fazla diye duydum.satarkende çok değer kaybettirir.s40 ı eleyin bence.toyota varken diğerlerini düşünmezdim ben..1.4 olsa bile.ama makyajlanabilir yakında.
  • en mantıklı tercih focus bence
  • Eğer uzun süre satma gibi bir niyetiniz yoksa s40,ama ileride satma ihtimalimiz/yenileme ihtimalimiz var dersen focus.Corolla hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor,fakat sorunsuz+yakıtı düşük.Tabi performans olarak her ikisinden de kötü.Volvo dizelin sesini kesebilmiş mi bilmiyorum incelemedim fakat focus'un motoru gerçekten de çok baş ağırtıyor...Öyle ki bir ara donanımı iyi diye bende cerato varken focus hb full model ile takas edecektim,fakat sesi yüzünden sınıfta kalmıştı...Bu yüzden iyi düşün.
  • Bence gidin bir toyota bayiine dizel corolla test edin.Performansının size yeterli olduğunu düşünürseniz bizim gibi corolla tercih edin
  • uzun sure kullanılacaksa ve 2. elı cok dert edılmıcekse volvo s40 guzel tercıh olur....
    bunlardan sonra focus hb hem performans olarak hemde kalıte olarak sızı mutlu edıcektır...
    kullanmadım ama corolla ile focusla aralarında performans farkı oldugu solenıyo verılerde bu yonde bu sızın ıcın onemlı degılse focus corolla ıkısıde guzel araclar pısman olmassınız...

edıt:sedan demıssnz ben hb focus yazdım o zman performans onemlı degılse corolla derım(sedan focusdan daha yakısıklı gelıyo:D:D) gorunum farkıyla bu tercıh olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 9 Nisan 2009; 17:19:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.