Şimdi Ara

0KM POLO Satın Alırken Pazarlık Yapılır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazarlık yapılabilir ancak siz yine de pazarlık yapılacak miktardan çok da ümitli olmayın.
  • Adam ne sormuş millet ne cevap vermiş.
    Alışverişte pazarlık olur kardeşim.
    Polo için başkalarına bir iki kez fiyat almıştım,ortalama 1000-1500 lira civarı indirim teklif edilmişti.
    Sen 2000 liradan kapıyı aç bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcının insaf ve tutumuna göre pazarlık yapılır yapılmasına fakat 1.4 benzinli araca 39.000 TL çok fazla para bence.

O paraya 2012 Otm. dizel Megane 3 alınır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence pazarlık yaparsanız adamlar sizi sallamaz adamlar sonuçta vw siz bence aracı bulabilirseniz dua edin.
  • Bence zaten o para B segmentinde sadece poloya verilir. Nedeni ise değer kaybetmeyecek olması alır 2 yıl binersin 2 yıl sonunda aldığın fiyata yakın bir fiyata aynı gün satarsın.
    Fiesta ve corsada ve muhtemelen clio 4de polodaki kada olmasa da buna yakın bir durum olur ama diğer araçlarda zarar yuzdesi ve elden çikarma sıkıntılıdır.

• o segmentte suzuki swift varken gerisi teferruattır.
  • Bu de adam yazmis kiz arkadasima araba alacaz vs diye. Sanki cikartip arabanin yari parasini verecek. Veya kizin ailesine gidip polo almayin dese dinleyecekler.

Evladim herkesin kesesi begenisi farkli "sanane len" demezler mi adama. Bence bosver ilgilenme takma kafana. Kendini yormaya degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bu de adam yazmis kiz arkadasima araba alacaz vs diye. Sanki cikartip arabanin yari parasini verecek. Veya kizin ailesine gidip polo almayin dese dinleyecekler.

Evladim herkesin kesesi begenisi farkli "sanane len" demezler mi adama. Bence bosver ilgilenme takma kafana. Kendini yormaya degmez.

Canım kardeşim, hala herhangi bir ödeme yapılmamışken eğer atladığımız birşeyler varsa burda ilgi sahibi arkadaşlara danışmak için açtım başlığı.

Sonra, "ah be kardeşim almadan bizde bi sorsaydın" muhabbetlerine çok şahit oldum...
  • Bence poloya 39 vermek pek akıl karı değil, bence 39 verecek kadar para varsa gidin 2. el başka bir araç bakın hem sınıfı yüksek olur hem de daha konforlu olur. Yok illa b sınıfı "0" olacak diyorsanız tercihiniz "swift" olmalıdır. Kulaklarına kadar dolu bir araba, güvenli, donanimlı, sorunsuz bir arabadır.
  • Büyükşehirdeyseniz (bayii, servis vs) Suzuki Swift. Değilseniz, bilemiyorum.
  • 2. el jazz onerebilirim.

• Ortalama 1000-1500 TL arasi bir indirim oluyor ben aracimi alirken 1000 TL indirim+kaucuk paspas+boya/cam/koltuk koruma hediye edildi. Siz de indirimi zorlayin cok yapmazlarsa hediye isteyin Vw bayileri hediye veriyorlar . Polo disinda İbiza dusunebilirsiniz hem 1.2 TSI yani Polo'nun atmosferik motorundan cok daha iyi hem de yine DSG. Ayrica cok daha donanimli bir arac 4 hava yastigi var, tam otomatik klima ekstra olarak Esp paketi de alirsiniz, hiz sabitleyici bile var. Style donanimli 1.2 TSI DSG 38.000 TL bir inceleyin bence

• kia picanto'ya bir bakın bence.
  • Juke'u kadinlara cok yakistiriyorum. Polo siradan bir arac.

• VW de sınıf küçüldükçe pazarlık payı azalıyor, polo da büyük ihtimal hiç indirim alamayabilirsiniz.
  • vw de sünnet değil bildiğim kadarıyla
  • %2 yapıyorlar ben indirim almıştım telefonda bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: volkankilicoglu

kız arkadaşımın ilk aracı olacak o yüzden b sınıfı bir araca niyetlendik.

İşin o kısmı bana kalsa ben de gidip 2011 model nissan juke alırdım :)

0 km otomatik vites ve 40 bin tl altı araç tavsiyelerinizi bekliyoruz.

b sınıfı küçük arabaya 39.000 tl vermek akıl karı değil dsg nin ne zaman sorun çıkartacağı belli değil size önerim hemen chevrolet bayine gidip cruzeyi inceleyin sonra kararınızı verin c sınıfı full donanımlı otm vites arabanız olur

MART 2013 FİYAT LİSTESİ

0KM POLO Satın Alırken Pazarlık Yapılır Mı?

neye göre kime göre akıl karı değil? bu kadar polo alan insanı aptal yerine mi koyuyorsunuz? size göre chevrolet almak mantıklı diye herkese mantıklı olmak zorunda değil herkesin beklentileri farklıdır

piyasası ölü olan bir araç, atmosferik benzinli çok yakıyor az kaçıyor, otomatik şanzımanı yakıtı iyice tavana çıkartıyor... tipi güzel donanımı güzel ama motor ve şanzıman olark başarısız...

• Satıcının elinde o araçtan varsa indirim yapar elinde yoksa yoktur büyük ihtimal çok çok cüzi bir rakam yapar geçer örnek 250-400 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Satıcının elinde o araçtan varsa indirim yapar elinde yoksa yoktur büyük ihtimal çok çok cüzi bir rakam yapar geçer örnek 250-400 arası.

aynen yazdıgınız gibi 500tl den fazla yapacaklarını sanmam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.