Yav forumdan tanımadığın adamlara charınımı emanet etcen
Alıntıları Göster
Forumda yazılanlardan ders al biraz ve charını kendin kas ..
quote:
Orijinalden alıntı: gskerem
Forumda yazılanlardan ders al biraz ve charını kendin kas ..
Alıntıları Göster
yok bunlar akıllanmıyor boşverin hack yesinlerde oyunu bıraksınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark_m_Dark
yok bunlar akıllanmıyor boşverin hack yesinlerde oyunu bıraksınlar.
Alıntıları Göster
İsterseN Ben Ortak Olabilirim geceleri genelde online oluorum dun 65 mage ban yedi nick belki gormussundur S2Me1000DeUzayaGOxD nıck bu du ban yedık:( kafam bozuk zaten baska char acarsam kasması cok uzun surer benımle ortak olmak ıstersen msn adresım bu eklersen konusuruz. fatihgven91@hotmail.com sabah 7 e kadar on
quote:
Orijinalden alıntı: SouL78
İsterseN Ben Ortak Olabilirim geceleri genelde online oluorum dun 65 mage ban yedi nick belki gormussundur S2Me1000DeUzayaGOxD nıck bu du ban yedık:( kafam bozuk zaten baska char acarsam kasması cok uzun surer benımle ortak olmak ıstersen msn adresım bu eklersen konusuruz. fatihgven91@hotmail.com sabah 7 e kadar on
Alıntıları Göster
Tamamen saçmalık demıstı dıyeceksınız 1-2 ayı bulmaz bırısınden bırısı şifreyi degıstırır dıyerı foruma girer ağlar
quote:
Orijinalden alıntı: megalatanus
Tamamen saçmalık demıstı dıyeceksınız 1-2 ayı bulmaz bırısınden bırısı şifreyi degıstırır dıyerı foruma girer ağlar
Alıntıları Göster
ıtemler kıtlı olsun gızlı sıfreyı de ıstemıorum sadece zevk ıcın
quote:
Orijinalden alıntı: SouL78
ıtemler kıtlı olsun gızlı sıfreyı de ıstemıorum sadece zevk ıcın
Alıntıları Göster
cok sacma ya sen ona kastırıcan kastırıcan sonra sifre deistiricen ya da o senın itemlerı alıcak 2. ihtimal daha buyuk
quote:
Orijinalden alıntı: CranK33
cok sacma ya sen ona kastırıcan kastırıcan sonra sifre deistiricen ya da o senın itemlerı alıcak 2. ihtimal daha buyuk
Alıntıları Göster
itemler kitli arkadaslar gereksiz mesaj atmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
itemler kitli arkadaslar gereksiz mesaj atmayın
Alıntıları Göster
Charda plat vardır bu ay amacımız 70 levele ulaşmak .
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
Charda plat vardır bu ay amacımız 70 levele ulaşmak .
Alıntıları Göster
++
quote:
Orjinalden alıntı: sal!h
CARNACDA 65 WARRİORMUZA ORTAK ARIYORUM.
itemlr:
raptor 7 mp recler fp 8 2 parça 3 parça cıtın 7 dd 6
HUman warrior
--- kasıcak arkdas forum tarafından referanslı olmalı ---
mutlaka ve mutlaka geceleri sabaha kadar kasmalı. ! KESINLIKLE GECELERİ
ıletısım ıcın msn bırakın tesekurler
Böyle enayi bulursan bizede haber ver evlat
Carı Kasma Mecburiyetinde Bulunan Bir Amele(poke) Arıyosan ben Yokum. Ama Ortak Demişsin Deniyelim İstersen.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_-Dh
Carı Kasma Mecburiyetinde Bulunan Bir Amele(poke) Arıyosan ben Yokum. Ama Ortak Demişsin Deniyelim İstersen.
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
pm attım
Alıntıları Göster
Öncelikle merhaba ben günün 24 saati onlineyim.Ben senin çarına ortak olmak için adayım.Günün 4 saatini kendi ardream çarımla pk yaparak(59 asas in manes) 20 saat senin çarını ksarım hiç sıkılmadan.Msn bırakabilirm istersen ekle=>humanity33@h o t m a i l . c o m Bekliyorum...