Şimdi Ara

0x0000ed mavi ekran hatasını nasıl çözebilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarım 0x0000ed hatası veriyor mavi ekrandan sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve bu hep böle devam ediyor ve güvenli moddada açılmıyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu arada bilgisayar windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebiduman4 -- 18 Mayıs 2020; 1:3:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• windows onarma aracını deneyin
  • Sismologger kullanıcısına yanıt
    Ondada olmuyor siyah ekran veriyor ve yeniden başlatmam gerekiyor acaba format sorunu çözebilir mi ?

• nebiduman4 N kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Önemli bir bilginiz vs yoksa formatlayın. PC kaldırıyorsa windows 10 kurun.
    Pc ye win 10 kurmuştum çok fazla bir performans alamamıştım win 7 ye geçtim teşekkürler hocam bide bitane daha sorum olcak size bu bilgisayar arada bi windows logosunda donuyo ekran birbirine giriyo bunun sorununu biliyomusunuz acaba ?

• nebiduman4 N kullanıcısına yanıt
    Sorun bilgisayarın bileşenlerinde olabilir. Ram,hdd,anakart,işlemci bunları tespit etmek için test etmek lazım. Buradan bir şey söylemek zor. Temiz bir kurum yaparsanız ve sorun devam ederse basitçe ramlerini kontrol etmekten başlayıp diğer bileşenlere geçmenizde fayda var.
    Dediğim gibi önce temiz bir kurulum yapın.
    Güncel bir iso dosyasını indirin ve formatlayın. Formattan sonra üretici firmanın sitesinden ilgili driverleri kurun ve sorunun çözülüp çözülmediğinden emin olun
    Yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim iyi akşamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.