Şimdi Ara

'0x80070052: dizin veya dosya oluşturulamaz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
13.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips mp3 playerima müzik atmak istediğimde;
    0x80070052: dizin veya dosya oluşturulamaz"
    uyarısı çıkıyor. bazen de yazılıyor.Neden acaba daha önce başına gelen varmı arkadaşlar?
    Acil yardımlarınızı bekliyorum...

• bilen yokmu
    ben ingilizce bi sitede birşey buldum tercüme edecek yokmu?
    http://www.fermu.com/content/view/209/37/lang,us/
  • edeyim bilgisayarının kafası karışmış diyor yani c:\windows ta olan bir dosya sistemini h:\windowsta zannediyor diyor

yani sen onu taktığında atıyorum e sürücüsü olması gerkirken bilgisayar g-h-j- gibi aptalca bi yola atıyor düzeltmenin yoluda diyor c: d: e: kullanmak yerine % % konsollarını lkullanmak diyor :D saçm sapan bişiler anlatmış :D

nasıl kullanacağına gelince bilgisayarımdan girme takınca karşına autorun gelir orda dosyaları göster var ordan açarak kullan sorun çıkmaz
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihucak -- 12 Haziran 2008; 21:25:08 >
  • Fat32 ile bişçimlendir düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumcu22

edeyim bilgisayarının kafası karışmış diyor yani c:\windows ta olan bir dosya sistemini h:\windowsta zannediyor diyor

yani sen onu taktığında atıyorum e sürücüsü olması gerkirken bilgisayar g-h-j- gibi aptalca bi yola atıyor düzeltmenin yoluda diyor c: d: e: kullanmak yerine % % konsollarını lkullanmak diyor :D saçm sapan bişiler anlatmış :D

nasıl kullanacağına gelince bilgisayarımdan girme takınca karşına autorun gelir orda dosyaları göster var ordan açarak kullan sorun çıkmaz

tşk..bana da yaradı
  • Bazı mp3 leri sorunsuz şekilde mp3 playere atarken bazılarında bu hata çıkıyor bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün bende aynı hata çıktı
    700 Gb'lık dosyaları başka diske aktarırken yarısında durdu ve bu hatayı verdi..
    Sabit diskler için Çözüm Fat32 format yapısını NTFS'e çevirerek olabiliyor..

Hata penceresi açıkken
    cmd ile komut penceresi açılır.
    convert e: /fs:ntfs (sizdeki f sürücüsünde ise e: yerine f: yazılır)
    sürücü etiketini sorar, düzgün şekilde yazın..

işlem bitince artık fat32 format yapısı ntfs olmuştur.. Hata Penceresinde Tekrar Dene tıklanarak kopyalama kaldığı yerden devam eder..

Yalnız, mp3 player falan için çözüm olmayabilir çünkü onlarda hala fat32 format yapısı kullanılıyor sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.