Şimdi Ara

Windows 7 hosts dosyası 'erişim engellendi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün Fifa 2012 yükledim.Oyunun açılışının daha hızlı olmasını istediğim için girişte çıkan connecting checking i kapatmak istedim.Bunun için hosts dosyasına bazı şeyler eklemek gerekiyormuş.Bende eklemek için açtığımda erişim engellendi dedi.Bilgisayarda tek yönetici benim.İnternetten her türlü çözüm yolunu uyguladım fakat olmadı.Yardımınızı bekliyorum.

• Yeni yönetici kullanıcı açın ve deneyin.
  • malesef işe yaramadı.
  • host dosyası windows klasörünün alt dizininde olduğu için wordpad gibi uygulamaları yönetici olarak çalıştır ile çalıştırılmaz ise dosyalarda değişiklik yapmana izin vermez.
    host dosyasını masaüstüne atıp değiştir içeriğini sonra tekrar olduğu yere taşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanerol34

Merhaba arkadaşlar.Bugün Fifa 2012 yükledim.Oyunun açılışının daha hızlı olmasını istediğim için girişte çıkan connecting checking i kapatmak istedim.Bunun için hosts dosyasına bazı şeyler eklemek gerekiyormuş.Bende eklemek için açtığımda erişim engellendi dedi.Bilgisayarda tek yönetici benim.İnternetten her türlü çözüm yolunu uyguladım fakat olmadı.Yardımınızı bekliyorum.

Selam
    Hosts dosyanızın sahibi kim? Önce bunu öğrenmelisiniz!
    Öğrenmek için ise;
    Kullandığınız Virüs programını devre dışı bırakın. Hosts dosya üzerine sağ tıklayın ve açılan pencereden ilk önce, tikli ise Salt okunur tikini kaldırın, ardından Güvenlik sekmesine geçin. Alttaki Gelişmiş sekmesine tıklayın, yeni açılan pencereden İzinler, Denetimler, Sahip sekmelerindeki izinleri denetleyin.

Normalde System, Administarators ve kullanıcı adı burada gözükmesi gerekir. Sahibi System ise, altındaki kullanıcıların tam yetkili olması gerekir kardeş.. Sanırım tam açıklayabildim?
    Bu şekilde uygulama yaparsanız, sorunu aşacağınızı sanıyorum...
    Kolay gelsin..

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 20 Temmuz 2012; 22:18:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bugün Fifa 2012 yükledim.Oyunun açılışının daha hızlı olmasını istediğim için girişte çıkan connecting checking i kapatmak istedim.Bunun için hosts dosyasına bazı şeyler eklemek gerekiyormuş.Bende eklemek için açtığımda erişim engellendi dedi.Bilgisayarda tek yönetici benim.İnternetten her türlü çözüm yolunu uyguladım fakat olmadı.Yardımınızı bekliyorum.

Selam
    Hosts dosyanızın sahibi kim? Önce bunu öğrenmelisiniz!
    Öğrenmek için ise;
    Kullandığınız Virüs programını devre dışı bırakın. Hosts dosya üzerine sağ tıklayın ve açılan pencereden ilk önce, tikli ise Salt okunur tikini kaldırın, ardından Güvenlik sekmesine geçin. Alttaki Gelişmiş sekmesine tıklayın, yeni açılan pencereden İzinler, Denetimler, Sahip sekmelerindeki izinleri denetleyin.

Normalde System, Administarators ve kullanıcı adı burada gözükmesi gerekir. Sahibi System ise, altındaki kullanıcıların tam yetkili olması gerekir kardeş.. Sanırım tam açıklayabildim?
    Bu şekilde uygulama yaparsanız, sorunu aşacağınızı sanıyorum...
    Kolay gelsin..

Edit: İmlâ

Öncelikle ilgilenip cevap attığınız için sağolun.Dediğiniz sekmeye girdiğimde İzinler'de toplam 6 seçenek var fakat hepsi ikişer tane.Yani 2 SYSTEM , 2 Administators ( ..-PC/Administators) , 2 Users ( ..-PC/Users).İlk 3 seçenek SYSTEM , Administators , Users'de tür "izin verme" izin "tam denetim" yazıyor fakat "devralındığı yer" <devralınmadı> diyor.Diğer 2 seçenekte ise(SYSTEM , Administators) tür "izin ver" izin "tam denetim" devralındığı yer C:/Windows/System32/drivers/etc diyor.En altta ise benim kullanıcımın olduğu (..-PC/Users) kısmında izin "okuma ve yürütme" devralındığı yer C:/Windows/System32/drivers/etc diyor.Buradan sonuçla ben sorunu nasıl çözerim ?

• yok mu yardımcı olacak bi arkadaş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    8 yıl önce açıldı
    Windows 11 Dosya sürüklenmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dosyayı taşıyamıyorum,kopyalayamıyorum hiçbişey yapamıyorum bi silmeyi denemedim.
  • quote:

Dosyayı taşıyamıyorum,kopyalayamıyorum hiçbişey yapamıyorum bi silmeyi denemedim.

Selam
    Eğer izniniz olursa bilgisayarınıza TeamWiver aracılığı ile girer ve gerekli işlem dışında bazı ince ayarlarınıda yavaş ve sakin bir şekilde yaparak size nasıl yapıldığını gösterebilirim. Bu sayede sizde öğrenmiş olursunuz.
    Bunun için bana MSN adresinizi PM ile bildirin ve TeamWiver programını çalıştırın kafidir..
    Kolay gelsin..
  • İlginize çok teşekkür ederim.Fakat sadece 1-2 dakikalık bir bekleme için sizi uğraştırmak istemem.Başka bir sorunum hakkında size danışmak istiyorum.Bilgisayarımda 2 kullanıcı var.Şuan kullandığım yönetici , diğeri standart kullanıcı.Bilgisayarı açtığımda benim kullanıcım normal gözükürken diğerinin yerine "başka kullanıcı" yazıyor.Oraya girdiğimde kullanıcı adı ve şifre bölümü yazıyor.Bende oraya kullanıcının adını yazdığımda giriyor.Bu "başka kullanıcı" seçeneğini kaldırıp oraya tekrar standart kullanıcıyı nasıl koyabiliriz ? Kısa bi çözümü var ise yardımınızı bekliyorum ama uzun bir iş gerektiriyorsa zamanınızı almıyayım.Çünkü bu sorun için baya bi uğraştım.Tekrar teşekkürler.
  • 1. IP ekleyeceğin “Host” dosyasını kopyalayarak masaüstüne veya başka bir yere yapıştır.
    2. Bu dosyayı “Notepad” ile aç.
    3. Açtığın dosyaya “sudo gedit /etc/hosts” komutunu gir.
    4. Ardından kaydedeceğin “IP”yi gir.
    5. “Kaydet” butonunu tıklayarak değişikliği kaydet.
    6. Oluşturduğun yeni Host dosyasını kopyalayarak/keserek orijinal Host dosyasına yapıştır, değisiklik yapma önerisini kabul et.
    7. İşlem tamam…
  • arkadaşım hosts dosyasının sahibi system ancak yinede değişiklik yapamıyorum.

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

arkadaşım hosts dosyasının sahibi system ancak yinede değişiklik yapamıyorum.

şimdiden teşekkürler.

Selam
    Dosyayı masaüstüne sürükle bırak yöntemini kullanın. Eğer yine düzenleme yapamıyorsanız, Salt okunur kutucuğunda tik varsa onu kaldırın ve Güvenlikten Administrators kullanıcıyı ekleyerek izinleri devralın..
    Kolay gelsin..
  • teşekkür ederim.sorunu çözdüm.buraya tekrar yazmayı unutmuşum.

iyi forumlar.
  • host dosyasını bilgisayarı güvenli modda başlatarak istediğin gibi değiştirebilirsin
  • Crack içinde olan rld.dll dosyasını klasöre atamıyorum erişimim engellendi diyor yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Crack içinde olan rld.dll dosyasını klasöre atamıyorum erişimim engellendi diyor yardım lütfen.

Selam
    Crack işlemlerine burada yanıt verilmiyor. Verdiğimiz her yanıtta ya ceza alıyor, ya da siteden bir müddet uzaklaştırılıyoruz..
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • Anladım yine de teşekkürler.
  • slm kardeş sorununu cözmeydiysen birde şunu dene ben hep böyle yapıyordum ve oluyordu.önce başlata (uac) yaz gelen pencerede secenekten hiç bir zaman uyarmayı şeç
    reset at yapmak istedigin şeyleri tekrar dene % 100 olur işin bittikten sonra (uac) aç ayarı eski yerine getir . umarım yardımcı olmuşumdur .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinooo333

slm kardeş sorununu cözmeydiysen birde şunu dene ben hep böyle yapıyordum ve oluyordu.önce başlata (uac) yaz gelen pencerede secenekten hiç bir zaman uyarmayı şeç
    reset at yapmak istedigin şeyleri tekrar dene % 100 olur işin bittikten sonra (uac) aç ayarı eski yerine getir . umarım yardımcı olmuşumdur .......

baya bir süre geçmiş üzerinden ama çözdüm kardeşim herkese teşekkür ederim ilgilerinden dolayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.