Şimdi Ara

0xc00007b hatası ( bir sürü farklı şey denedim lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 16 kurdum önce dll 43 hatası aldım düzeltmek için nette yazılan bir şeyi uyguladım( dll dosyasını indirip system 32 ve 64bit yerine attım bilgisayarım 64bit) ama bu seferde yazdığım hata çıktı. Nette yazılan ne varsa yaptım bu sefer kurulu diğer oyunlarda da aynı hatayı verdi. Direct x kurdum birsürü dll dosyası indirip attım vesaire. Yok bu işi bilen biri bana yardım etsin. Dosya indirip atmayla olmayacak gibi 2 gündür uğraşıyorum.

• Dostum Crackini kurmamış olabilirmisin ?
    Aynı Sorun bendede olmuştu kaç dll attıysamda olmamıştı meğerse crack kurmamışım
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    Yok usta :) Keşke öyle olsa çıldırdım resmen. Bazı oyunlarda gitti , mesela anno 1404 vardı oda artık siyah ekran veriyor ses var görüntü yok. 50 yöntem denedim olmuyor. Cidden bilgisayardan anlayan biri lazım. Format atarsam düzelecek büyük ihtimal ama o kadar uğraşmak istemiyorum, kesin bi çözümü var ama kim bilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_OnuR_-

Yok usta :) Keşke öyle olsa çıldırdım resmen. Bazı oyunlarda gitti , mesela anno 1404 vardı oda artık siyah ekran veriyor ses var görüntü yok. 50 yöntem denedim olmuyor. Cidden bilgisayardan anlayan biri lazım. Format atarsam düzelecek büyük ihtimal ama o kadar uğraşmak istemiyorum, kesin bi çözümü var ama kim bilir :)

Ben format at temizinden derin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_OnuR_-

Arkadaşlar pes 16 kurdum önce dll 43 hatası aldım düzeltmek için nette yazılan bir şeyi uyguladım( dll dosyasını indirip system 32 ve 64bit yerine attım bilgisayarım 64bit) ama bu seferde yazdığım hata çıktı. Nette yazılan ne varsa yaptım bu sefer kurulu diğer oyunlarda da aynı hatayı verdi. Direct x kurdum birsürü dll dosyası indirip attım vesaire. Yok bu işi bilen biri bana yardım etsin. Dosya indirip atmayla olmayacak gibi 2 gündür uğraşıyorum.

Update ile pc nizi guncelleyip yukledigiziniz oyunu unistaller programı ile süper seçeneğinden bütün dosyaları silip geri yükleyin crack yapmayı unutmayın dx yükleyin sorununuz çözülür

• Crackli oyun icin birsey soylenenmez nasil bir crack indirdiniz bilemeyiz

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Denicem usta sağol tavsiye için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    İndirdiğim yerde herkes memnundu usta yorumları okumuştum , problem ya benim bilgisayardan ya da benden kaynaklanıyor ama çözüm bulamadım. İlk başka dll hatası vermişti ama 43 mü 39 mu tam hatırlamıyorum. Pes 16 d3dx diye yazınca43 indirdim attım system dosyalarına belkide 39 demişti hata. Galiba orada bir karışıklık yaptım ama daha sonra yukarıdaki hatayı verdi ve başka oyunlarda gitti. Pek anlamıyorum bu işlerden açıkcası ama nette bulduğum çözümleri aynen uyguladım orada sorun yok.
  • başka oyunlarda gittiyse maalesef dll dosyalarını bozmussunuz ya windows repairi deniceksınız oda cözüm olmazsa full format yolu gozukuyor.çünkü oyunlar kendi dll yanısıra windowsun dlllerinide calıstırıyor
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Maalesef işe yaramadı usta
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle görünüyor usta :)
  • O zaman guzel bir format sizi bekliyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.