Şimdi Ara

1 (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.473
Cevap
786
Favori
321.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba, İleri Seviye lazım. Ne kadara veriyorsun?
  • anarcism kullanıcısına yanıt
    Serinin tamamını almanız gerekir eğer iyi düzeyde öğrenmek istiyorsanız.
    Tamamen kitaplar üzerinden başlayın.
    Önce İngilizce'yi c1 seviyesinde öğrenin.Gerisi kolay.Teknik terim öğrenmek sadece okuyarak öğrenilir.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz videoları paylaştınız mı acaba
  • YouTube'da dolu kaynak var oraya bakabilirsiniz bende oradan yardım alıyorum
  • Merhaba hocam. Buradaki söz bölükleri pdf paylaşımı sizce yeterli mi yoksa daha detaylandırılması lazım mı sizce? Buradan konularına geldiğim zaman çalışsam yeterli olur mu? Bunu paylaşan siz miydiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tansiyon01 -- 28 Kasım 2019; 17:5:13 >
    çok teşekkür ederim hocam :) bu arada tamamen kitaplar üzerinden başlayın derken "look ahead" serisini izlemeyip direk ilk kitapdan başlamamı mı söylediniz ?
  • Tansiyon01 T kullanıcısına yanıt
    Onu başka birisi eklemişti.Fakat detaylı ve yeterli olmadığı için kullanılmadı.
    Benim bu şekilde dosya hazırlamam çok uzun sürer.Zira bir ara başladım çok zor.Sonra devam etmedim.
    İki dili birbiriyle karşılaştırırken bazen zorluklar oluyor.Bunları sınıflandırmak zorlaşıyor.
    Örneğin Türkçe'deki zarf-fiiller İngilizce'de tamamen bu alanda değil bağlaçlarda geçebiliyor gibi...
    1.sayfadaki sistemle çalışın.
  • anarcism kullanıcısına yanıt
    Look Ahead derslerine çalışma demek istiyorum.Zaman kaybı olur o şekilde.Zaten kitap konuları çok iyi anlatıyor.
    Kitaba çalışırken tek yapman gereken konuları anlamadığın yerde Türkçe kaynaklardan bak.Bu kadar.
  • Merhaba hocam. Planladığınız videoları yapmayı düşünüyor musunuz? Sizin önerebleceğiniz videolu anlatım var mı?

Sizce şu sayfa nasıl?
    hayat ingilizceyoutube
    bu türkçe kuralları bilmeden ingilizce öğrenemezsiniz!!
    https://www.youtube.com/watch?v=38gzWCAhtF8&list=PL7rpx6sd5k1m3JRQCYIygvka8DkWc2SWB

• Ben İngilizce öğrenme konusunda Speakingline diye bir uygulama var onu kulllanıyorum. Sizede tavsiye ederim.Kaliteli bir kadrosu var İngilizce öğretme konusunda böyle devam ederlerse çok çok başarılı yerlere geleceklerini düşünüyorum
    Hocam merhaba ben murat kurtun İngilizce kitabını bitirmek üzereyken sizin konunuzu gördüm 0 dan başlayıp adım adım sizin konunuzdakileri uygulayacağım kitap bittikten sonra fakat english for everyone kitapları ile ilgili güzel yorumlarınızı gördüm ne yapmamı tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce öğrenmek için en önemli şey pratik yapmak. Bende şu sıralar Speakingline diye bir uygulama keşfettim. Valla çok ama çok memnunum. Öğrendiğim ingilizceyi daha da pekiştirdim çok şükür.
  • Merhaba,

Bende hocanın hazırlamış olduğu sisteme başlıyorum. Yalnız konuyu okurken bir noktada aklım karıştı ikinci kısım yani gramer kısmını gramer in use ile mi halletmeliyim yoksa son sayfalarda bahsedilen english for everyone ile mi devam etmeleyim.
    Hocam bende English for everyone seti ile başladım çalışmaya. Ses dosyalarının olduğuhttps://www.dkefe.com/ sitesindeki ücretli alıştırmaları almak faydalı olur mu? İçerik hakkında bilginiz var mı ücretsiz bir kaç bölüm var kaliteli gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Snell -- 3 Ocak 2020; 21:54:41 >
  • Hocam benim seviyem b1,b2 arasında...
    Erasmus yaparken ingilizcemi baya geliştirdim fakat pratik olarak...

Konunuzu gördüm fakat sanırım 0'dan başlıyor adım adım, tam nereden başlayacağım, nasıl bir yol izleyeceğimi anlayamadım. B2, C seviyelerine çıkmak için ne yapabilirim?
    Öneriniz varsa çok mutlu olurum.
    Teşekkürler :)
  • mr0red M kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler hocam, zaten paypal ile ödeme yapıldığı için Türkiye'den alınmıyordu.

• Güncel.
    Rica ediyorum şu reklamları bu konuya eklemeyin.Defalarca yazdım.Başka konu açıp detaylıca reklamınızı yazın.
  • Güncellendi.
  • DUYURU
    Bildiğiniz gibi İngilizce öğrenme önerisi için bu konuyu 3 sene önce hazırladım.
    Bu süreçte bu konu birçok kez değişikliğe uğradı.
    Bu değişikliklerin temel nedeni konuyu daha etkili şekilde anlatmaya çalışmaktı.
    Şimdi bakınca konuda bazı yanlışlar olduğunu fark ettim.Şunlar;
    1.Cbc dersleri İngilizce öğrenenler için fazla kelime barındırıyor.
    Belki sınava hazırlananlar için,akademik İngilizce öğrenenler için iyi bir şey.
    Ama normal İngilizce öğrenme sürecinde bu zorluklara yol açar.
    Peki neden o zaman bu dersleri önerdin diyenler olacaktır.
    Çünkü o zaman özellikle mühendislik öğrencileri,sınava hazırlananlar,akademik İngilizce öğrenenler çoğunluktaydı.
    Bu konu 3 yıldır bu şekilde fakat dersleri bitirenler yeteri kadar yok.
    2.Konuşma becerisi çalışmaları daha fazla yapılmalı.
    Bu nedenden dolayı bu konuyu değiştiriyorum.
    Akademik İngilizce öğrenenler,sınavlara hazırlananlar çalışmaya devam etsin.
    Fakat sadece İngilizce öğrenmek isteyenler için farklı bir konu açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 24 Şubat 2020; 22:17:12 >

Hocam ben sizin önerinizle english for everyone alan biriyim. Kitaplar bilmeyenler için yazayım bütün becerilere yönelik 4 tane ya, ben 2 sinde bırakmak zorunda kaldım. mükemmel hazırlanmış kitaplar ama şunu söylemek istiyorum. Zaten bilirsiniz de yine de yazayım. Nee kadar çalışırsanız çalışın biriyle konuşmayınca olmuyor. Tamam okuyunca hımm buymuş diyorsunuz evet. Ama birini dinleyip ona cevap vermeyınce olmuyor.

Bir şekilde 1e1 o konuşma olayını mutlaka ama mutlaka hergün yapmak lazım ben onu anladım. Eminim 0 dan öğrenen herkes için de geçerlidir bu. Hangi sisteme çalışılırsa çalısılsın mutlaka 1e1 canlı dineleme konuşma yapmak lazımmısss...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.