Şimdi Ara

1 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.473
Cevap
786
Favori
321.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde gramer kitapları bu sırayla devam ediyor zaten.Elinizde kitap varsa buna çok benzer.Yoksa buna benzer şekilde ilerleyin.
  • Hocam teşekkürler, sizin önerileriniz benim seviyemi aşıyor anladığım kadarıyla. Bu özkan çelen hoca nın sitesinden sonra elimdeki setlerimi sizin önerdiğiniz kaynaklaramı devam etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkkarayel

Hocam teşekkürler, sizin önerileriniz benim seviyemi aşıyor anladığım kadarıyla. Bu özkan çelen hoca nın sitesinden sonra elimdeki setlerimi sizin önerdiğiniz kaynaklaramı devam etmeliyim?

Özkan hocanın dersleri daha ileri seviyeye kadar anlatır.Bence onu kullanın.
    Fakat temel şeyleri öğrenmek için en azından ana sayfadaki Look Ahead derslerini izlemenizi öneririm.
  • Merhaba hocam, sizin önerdiğiniz look ahead videolarının sonuna geldim videoları bitirdikten sonra üzerinden bir kez daha engvid dersleriyle geçmeyi planlıyorum. Bu günlerde İngilizceye 4 ila 5 saat arası vakit ayırıyorum. çalışma olarak sadece önerdiğiniz look ahead videolarını ve diğer speaking dinleme kaynaklarını çalışıyorum. Çalışma programında da bahsettiğiniz gibi speaking ve gramer kaynaklarını bitirdikten sonra cbs derslerine geçeceğim derslerin çıktıklarını aldım. Şu an üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 1 sene sonra TOEFL'a girmeyi planlıyorum. Bu önerdiğiniz kaynaklara ek olarak TOEFL için hangi kaynakları önerirsiniz? Geçen seneden itibaren özel bir İngilizce kursuna gidiyorum. İngilizce hocam , TOEFL'a kaynak olarak Northstar reading ve writing kitaplarını önerdi .Sizce nasıldır?
  • dexter27 kullanıcısına yanıt
    Bu Nortstar, Person Longman yayınlarına ait olan kitap mı? Eğer elinizdeki kitap bu kitabı biliyorum.
    Kaynak olarak iyidir fakat sınav için yeterli değil.Ek olarak reading çalışmaları yapmanız gerekir.Sadece 1 kitaba çalışarak olmaz yani.
    Daha önce de dediğim gibi o cbc derslerini bitirince zaten reading,writing,speaking anlamında advanced seviyesine geliyorsunuz.Sınav için büyük faydası olur.

Bu arada Look Ahead bitirmişsiniz.Ne öğrendiğinizi,faydalarını vs buraya yazarsanız iyi olur.Diğer arkadaşlara bir fikir vermiş olursunuz.
    İnanın İngilizce zor bir dil GERÇEKTEN değil.Çalışınca kavrayacaksınız.Başarılar dilerim.
  • Gramer'i ℅98 unutmama yöntemini ne zaman ekliyeceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyomusun sen kardeşim

• @rat.planet hocam konularınızı bir süredir inceliyorum. İngilizcem iyi seviyede ve İspanolca öğrenmek istiyorum ama internet üzerinden kaynak bulmakta sıkıntı yaşıyorum. İngilizce konunuzda olduğu gibi İspanyolca içinde site veya kaynak önerebilir misiniz? Kaynakların İngilizce olması farketmez hatta daha iyi olur.
  • _matruska_ kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda cevap yazdım.Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Çalışma programına o detayı ekledim.Diğerleri okuyup kafası karışmasın.
    Nerden buluyorsunuz böyle ilginç detayları hocam.

Benim gibi çalışanı daha bulamazsın hocam

1

1

1

1

1

1

Not: 1 ders 1 saat 15 dakika - 1buçuk saat gibi bir sürede bitiyordu

Cbc derslerinemi oyle calision

• hocam merhabalar.

gramer konusuyla alakalı verdiğiniz calısma programına harfiyen uyup gerekli alıştırmaları dogru çözme adına Murat Kurt un English Grammar Today kitabnın içndekiler kısmı biraz farklı ve kabarık sanırım açıkçası dogru yolu izlemekte sorun yasadım verdiğiniz listeye göre.

not: içindekiler kısmını resimle ekledim baska bir kitap mı almalıykm yoksa bu kitapla nasıl bir yol izlemeleyim simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsyrdln -- 14 Ekim 2016; 23:19:09 >
  • brsyrdln B kullanıcısına yanıt
    Üste de yazdım tıpatıp aynı olmaz zorunda değil.Onu bir örnek verdim.Elinizdeki kitap çok iyi.Oradan devam edin.
  • Hocam iyi günler öncelikle. Ben Look Ahead derslerini bitirdim. Gramer çalışmaya başlayacağım. Bana kalsa internetteki kaynakları kullanıp çalışacaktım ancak oturduğum binada internet altyapısı yok. İnternet bağlatamıyorum yani. Murat Kurt'un kitabını alacağım. Kitabın başından sonuna kadar kitapta olan sırayla mı çalışayım gramere? Yani kitaptan birinci sayfasından başlayıp son sayfasına kadar o sırayla mı gitmeliyim? Bir de kitaptaki her bilgiye çalışmalı mıyım? Siz başlangıçta ayrıntılar sıkar gibi bir söylemde bulunduğunuz için söylüyorum bunu. Cevaplarınızı bekliyorum hocam. Bir an önce başlamak istiyorum çünkü.

• Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    Bence kitabınız yoksa gidip ek masraf yapıp kitap almayın.Ben genelde bu kitap elinizde VAR İSE buna çalışın diyorum.Yoksa internetteki ücretsiz kaynakları kullanın.
    Ana konudaki Gramer Rehberi konusu okusaydınız her şey orada var.
    www.dersimizingilizce.com
    İngilizce Başlangıç Düzeyi Gramer
    http://www.dersimizingilizce.com/ingilizce-baslangic-duzeyi-gramer.html

İngilizce Orta Düzey Gramer
    http://www.dersimizingilizce.com/ingilizce-orta-duzey-gramer.html

İngilizce İleri Düzey Gramer
    http://www.dersimizingilizce.com/ingilizce-ileri-duzey-gramer.html

Bu sitede 3 seviyeye ait dersler var.Hepsini indirip çalışın bilgisayardan.Başarılar.Grameri çalışma yönteminde dediğim gibi çalışın o zaman unutma olmaz.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sanırım birkaç gün sonra ancak başlayabilirim çalışmaya. O güne kadar boş durmayıp İngilizce adına bir şeyler yapacağım yine de.

• GÜNCELLEME:
    Ana konudaki öneriler bölümünü ek konu açıp orada açıkladım.Daha derli toplu oldu.
  • DUYURU
    Arkadaşlar 2 hafta fazla işim yoktu.O nedenle siteye çok vakit ayırabildim.
    Bu hafta siteye giremeyeceğim.
    Sorularınız biriksin.Haftaya cevaplarım.Zaten pek soru sorulacak şey de kalmadı.
  • Hocam benim sormak istediğim bir soru var. Ben hazırlık sınıfı öğrencisiyim. Ocakta muafiyeti verip bitirmek istiyorum. Bana günde kaç saat nasıl bir program önerirsiniz. Şu an kurum b1. Seviyem tam olarak nedir bilmiyorum ama. Şu speak,ng videoları falan çok basit geldi bana. Hocam acil yardım
  • Gunde dort saat ana konudaki kaynaklar diyecektir sana

• Bence 4 saat değil en az 6-7 saat çalışın diyecektir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.