Şimdi Ara

1 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.471
Cevap
785
Favori
320.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eger video hazırlamayı düşünüyorsanız cok yayarınız dokunur..
  • bütün mesajlarını okumak istiyorum ama kapamışsınız ve pm de atamıyorum boş bi vaktinizde mesaj atabilirmisniz?
  • hage84 H kullanıcısına yanıt
    Sorularınızı buraya yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Özür dileyerek soruyorum ama buraya derken neyi kastettiniz tam anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urasawa Gen

quote:

Özür dileyerek soruyorum ama buraya derken neyi kastettiniz tam anlayamadım.

Konuya mesaj olarak yazın demiş olabilir.

• Bugün look ahead derslerini bitirdim.Faydalarına gelirsek günlük hayatla ilgili bir çok kalıp ve kelime öğrendim.Korkumu yenmeme yardımcı oldu.İyi bildiğim grammer konularına güzel bir tekrar,kötü olduklarıma altyapı hazırlamama fayda sağladı.İngilizce seviyesi orta olan kişilerin de bu derslere çalışmasını öneririm.

Şimdi sıra grammer konularında.Hocamızın yazdığı sıraya göre ilerleyeceğim.
    İlk olarak articles konusunu burdan çalışmayı düşünüyorum.
    Articles
    Geri kalan dersleride hocamız uygun görürse burdan çalışacağım.
    Konular pdf

Cevabınızı bekliyorum hocam.

@rat.planet

• Rhollor kullanıcısına yanıt
    Article konusuna grammar in use'dan çalışın.Zaten verilen örneklerden kuralları anlayacaksıınz.
    Diğer link açılmıyor.Google'dan gramer anlatım sitelerinden çalışın.
  • Azar Grammar(Kırmızı olan) kitabı var elimde onu bitirip bu derslere başlasam faydası olur mu yoksa zaman kaybı mı?

• Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Anlatım dili Türkçe olan bir kitaptan başlayın.Bu şekilde çok zorlanırsınız.
    Gramer in Use anlatım dili İngilizce ama konular anlaşılır şekilde.O nedenle önerdim.Bir de özellikle article gibi konularda Türkçe anlatımlı kitaplarda malesef çok detay veriliyor.Cefr sistemine uygun olmadığı için fazla ayrıntı var kitaplarda.O nedenle o konu için grammar in use kitabına bakın.
  • quote:

Article konusuna grammar in use'dan çalışın.Zaten verilen örneklerden kuralları anlayacaksıınz.
    Diğer link açılmıyor.Google'dan gramer anlatım sitelerinden çalışın.

Diğer link

Bu hocam

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    B1 seviyesinde olduğumu düşünüyorum buradaki dersleri anlamam çok zor olur mu?
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefatrat -- 9 Temmuz 2018; 15:59:55 >
  • Rhollor kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazmıştım o bilgiler çok detaylı.Bu kadar detay insanı sıkar.Zaten onu o zaman sadeleştirme yapacaktı arkadaş.
    Ben de bir rehber hazırlayacaktım ama vakit olmadı.
    İnternetteki kaynakları kullanın.
  • thefatrat T kullanıcısına yanıt
    Bulamazsın çünkü o seviyelendirme sistemi farklı bir sistem.
    Şurada biraz bilgi verilmiş;
    http://etc.usf.edu/lit2go/welcome/faq/
    O zaman K seviyesinden başlayın.
    Okuma çalışmaları yapmak için ilk öncelik normal düzeyde bir gramer bilgisidir.(intermediate hatta upper intermediate.Bu konu biraz tartışmalı.Ama upper olunca sıkıntı yaşamazsın.İntermediate olunca bazı sorunlar olur,oluyor.)
    Çıktı alıp çalışabilirsiniz.Önce metni birkaç kez dinle.Dinlerken metinden takip et.
    Sonra bilmediğin kelimeleri çıkar.Artık cümlelere odaklanıp anlamını bulmaya çalış.
    Son olarak kendin o metni ağzınla tekrar et.Kelimeleri doğru şekilde telaffuz etmeye çalış.

• hocam video eğitim kanalının sıfırdan ingilizce öğreniyorum oynatma listesi var ben buradan başlamayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu videolarla ve ne ile bu videoları desteklemeliyim

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    Oynatma listesindeki konular normal sıralama değil.Bazı konular sonlarda kalmış.
    İyi bir destek gibi görünüyor.
  • GÜNCELLEME
    5 Adımda İngilizce konusu tamamen değiştirilmiştir.
    Çünkü çok uzun süredir sitede sorulan sorular konu okunmadan soruluyor.
    Ben de aynı soruları cevaplamaktan yoruldum.
    Konu zaten az okunduğu için kaldırdım.
    Sadece önemli gördüğüm kaynakları ekledim.
    Gramer öğrenip o siteleri kullanabilirsiniz.
    Artık daha çok soru-cevap şeklinde konularda devam edeceğiz.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    keşke 5 adımı kaldırmasaydınız yol haritamız oluyordu
  • Hocam neden 5 adımı kaldırdınız? Ben ona göre hareket ediyordum ve şu an devam etmem için kullandığım 5 adım programı kaldırılmış vaziyette

Sizden ricam bu uygulamayı geri getirmeniz çünkü bu şekilde çalışmamız yarım bir şekilde kalmış oldu en azından not defterine kaydettiyseniz onu paylaşın bari.

Bu uygulama ile çalışanlar kişiler olarak mağdur olmamış oluruz .

• Arkadaşlar 5 adım uygulamasını not defterine kaydeden var mı kaydeden varsa eğer yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.