Şimdi Ara

1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgermania -- 16 Ekim 2013; 22:14:02 >

• ilk önce knight sitesine gir ilgili linki bul gerekli yerleri doldur sonra e mail adresine gir ordan bi mesaj göndermiş olcaklar onu onayla sonra oyuna gır.(iyi kas)

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgermania -- 16 Ekim 2013; 22:14:23 >
  • bak öle kendi kendine ögrenmen coook zor git bi int cafe ye 1-2 gün seyret oynayanları sor souştur.yoksa ögrenmen cok zor hele bu forumdon cokcok zor

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgermania -- 16 Ekim 2013; 22:14:13 >
  • Arkadasın dedigi gibi bir internet cafeye git oradan yardım etsinler cunku bilgi doldurman lazım gerekli yerlere
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgermania -- 16 Ekim 2013; 22:14:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1.6 - 1.3 Tüketim
    6 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım İngilizcenin Olması Bu Oyunda O kadar da Mühim değil.. Çünkü Oyunun %80'i Türk..
    Belki İtemlerde falan işe yarayabilir.. Bu Oyunu Öle Bi siteden bi kişinin açıklaması ile hayatta öğrenemezsin.. Ben Kendimden Biliyorum..1 ay önce başladım oyuna ilk başlarda bu taşlar ne işe yarıyor diye millete soruyordum[coins]. Ondan sonra bütün forum sitelerini alt üst ettim.. Hepsinden bi şeyler kaptım birazda kendin deneme yanılma yoluyla öğreneceksin bu oyunu.. Çünkü ne kadar biliyorum dersen de Sürekli Yeni Şeyler görüyorsun oyunda bunarın hepsi bi bütün..

AMA SANA TAVSİYEM BU OYUNU HİÇ ÖĞRENME... GİT BALIK TUT MANGAL YAP.. SİNEMAYA GİT TİYATRO'YA GİT AMA BU OYUNA BAŞLAMAAAA

Sonra Sana YAzık Olur.. Biz Yandık Sen Yanma.. Kaç Kurtar Kendini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.