Şimdi Ara

1.0 - 1.2 TSI varken dizel almak mantıksız (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
12
Favori
141.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende tsi isterim ama o dsg yi araçtan söksünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dCi severden sana balyoz, 1.5dci Clio icon manuel öyle 200-300km ortalaması değil dolu dolu 5800km ortalaması.
    1.0 - 1.2 TSI varken dizel almak mantıksız

Teneke dediğin araçta hiç değilse 4 hava yastığı var. Anahtarsız giriş ve çalıştırmadan otomatik katlanır aynalara, yarı deri koltuklara kadar ne arasan var. Full Led far ve stopları da unutmayalım. Bu saydıklarımın hangileri var fındık polo da?

Öyle 240km ortalaması istiyorsan tek kontak 240km Bursa-İznik-Düzce aracı ilk aldığım günün ortalaması

1.0 - 1.2 TSI varken dizel almak mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 5 Ocak 2019; 10:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

bende buna benzer yazdım cevap vermedi , yalan söylüyor çünkü rahatça 175 korkuteli

Alıntıları Göster
    Korkuteli yolunu biliyorsanız virajdan sonra düzlük başlar kaymak gibi yol sonra tekrar viraj başlar. Virajı geçtikten sonra sol şeritten tam gaz bir sonraki viraja kadar 175 i tam olarak görüyor. Yalan yok git bi 1.2 POLO GOLF LEON kirala aynı yolu çık görürsün nasıl gittiğini. Sonra gelip burada özür dilersin. Ha ben bu hızı 3 yetişkin 2 çocuk ile yaptım sen tek basına yap sorun değil. Birde o yol üzerinden Burdur a oradan tekrar Antalya ya döndüm Ortalama tüketim 6.1 lt

• fractal design kullanıcısına yanıt
    bu araç nedir konudan uzak kaldım pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzyildiz

dizel araba her türlü tokatlar, performans olsun sollama olsun yokuş olsun, 6 adet aracın sahibi oldum ama dizel 6 ileride aldığım zevki hiç birinden alamadım benzin ibresinde (kaç litre yakıyor) gözüm olacağına gözüm yolda olsun daha iyi artık ibreye bakmıyorum bile 150 160 otobanda aşağı düşmem yaktığım 30-35 kuruş.tüplüyle kıyaslayın milleti kandırmayın benzinli araç almak enayiliktir. çok zenginsen ayrı
    40 litrelik depo ile 1050 km yol yapti 1.0tsi 115ps ibiza si olan bir arkadasim.

95ps lik tsi unite biraz daha az yaktigindan, 1100 km tam full depo ile rahatca yapilabiliyor.

Dizel alinacaksa renonun traktor motorlari alinabilir elbette..

Zaten dizel olmasa reno satarmi Acaba ? Reno yu cekici yapan dci disinda nedir ? Hicbisey.

• benzinli araba sadece hükümetin işine gelir, bol bol teşvik eder sizde yakar yakar ödersiniz

yol bilgisayarı ekranlara inanmayın, cebinizden cıkana pompadan kaç lt aldığınıza da bakın

kendizi tatmin etmek istiyorsanız benzinli alın benzinli araç övün tırlar bile benzinli diyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Dizelde bassanda bişey olmuyor, o yüzden 2 litre bile fazla.

Alıntıları Göster
    1.6 1650 kilo dizel araç ile 190 sabit 7.5 litre yakıyorum. 1.2 tsi 190 sabit kaç tüketirdi ? Ağırlığının 1650 olmasına da gerek yok poloyu ele alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Kendinizi kandırmayın 300 gr eksiliyor diye

1.2 tsi motorlu araca sahip araç sahipleri bagajda yağ ile geziyor

10 bin km de, 900 -1000 mili litre yağ eksiliyor

Sürekli bakımını yaptığımız bir müşterimiz var 1.2 tsi aracı her bakımda takip ediyoruz 1Lt ye yakın eksik çıkıyor eski yağ ...

Araç sahibi full şehir içi kullanıyor, Sakin kullanıyor zaten araç DSG ve daha 40 bin Km'de

Alıntıları Göster
    Aracım full servis bakımlıdır. Ön kaputa servisten başka kimse dokunamaz. Tüm kayıtları çıkarabilirim ne kadar eklenmiş ne yapılmış.

Siz kullanmadığınız araç hakkında işkembeden şöyleymiş miş böyleymiş miş diye sallıyorsunuz.

Yok bagajda yağ gezdiriyormuş da bilmem ne

Bir ara Polo GTI da böyle bir söylenti vardı. Sanırım onlar kulağınıza geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

1.6 1650 kilo dizel araç ile 190 sabit 7.5 litre yakıyorum. 1.2 tsi 190 sabit kaç tüketirdi ? Ağırlığının 1650 olmasına da gerek yok poloyu ele alalım.

Alıntıları Göster
    190 sabit nerede gidicez hacı abi Birde neden 190 la gidelim Aile aracı bunlar apaçi arabası değil

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

dCi severden sana balyoz, 1.5dci Clio icon manuel öyle 200-300km ortalaması değil dolu dolu 5800km ortalaması.

Teneke dediğin araçta hiç değilse 4 hava yastığı var. Anahtarsız giriş ve çalıştırmadan otomatik katlanır aynalara, yarı deri koltuklara kadar ne arasan var. Full Led far ve stopları da unutmayalım. Bu saydıklarımın hangileri var fındık polo da?

Öyle 240km ortalaması istiyorsan tek kontak 240km Bursa-İznik-Düzce aracı ilk aldığım günün ortalaması

Bu ne ya, piksel piksel ekran, reno mu bu ??

Bir onceki yorumumda 40 litre depo ile 1050kmh gidildigini yazdim.

Senin dci motorunu alip evimin onune getirip sirket arabasi gibi saklicama, 1 litte fazla yakarim sevdigim arabaya binerim.

4 airbag olsa ne olur yahu, hertarafi adi plastik petrol kokan igrenc bir araba

• 1,4 fiesta dieselle 4,6 yakıyorum. Tsi ilr kıyaslamam dizel araçları. Mtv otv derden o ayrı belki daha ekonomik görünebilir. Dizeller neden kalkıyır sadece egzos emisyonu mu? Motorlar uzun ömürlü taş gbi o yusden olabilir mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki benzin dizel ve lpg fiyatlarını baz alırsak sıfır araba alacak birisi için yılda en az 30 bin km yapmayacaksa dizel mantıksız. Kabul etsekte etmesekte dizel önümüzde ki 10 sene içerisinde kademe kademe bitecek. Eğer yaşarda görürsek hepimiz buna şahit olacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Alıntıları Göster
    190 la niye gidiyim ? Gerci almanyadaki arabamla 260 yapiyorum. Ama konu Turkiye ve buradaki sartlar ise, Türkiyede ki asfalt kalitesi cok dusuk. 120 en fazla yaparim. 120 kmh hizda polo 1.0tsi, 4.8 yakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Bu ne ya, piksel piksel ekran, reno mu bu ??

Bir onceki yorumumda 40 litre depo ile 1050kmh gidildigini yazdim.

Senin dci motorunu alip evimin onune getirip sirket arabasi gibi saklicama, 1 litte fazla yakarim sevdigim arabaya binerim.

4 airbag olsa ne olur yahu, hertarafi adi plastik petrol kokan igrenc bir araba

Alıntıları Göster
    Hahaha ne oldu balyoza, şimdi çevir 1 litre fazla yaksınmış. Arada 2.3 litre fark var. Ben anahtarsız giriş ve çalıştırma diyorum, yarı deri koltuklar diyorum, full led farlar diyorum, otomatik katlanır aynalar diyorum, bir de orijinal navigasyon ve TABİ Kİ HIZ SABİTLEYİCİ var unutmadan, sen plastik kokan araç diyorsun. Öyle bir depoyla 1100km gitMİŞMİŞ bilmem ben veriler ortada.

17 jantlarımla bakan dönüp bir daha bakıyor. Öyle şirket aracı gibi durduğu yok merak etme. Aaa polo da 17 jant da yoktu dimi. Tüh ya.

Yıl olmuş 2019 hala 2 hava yastıklı boş araç alıp bir de fanatikliğini yapıyorsunuz ya iyi gülüyoruz size. Aynaya muska takmayı unutmayın 2+1 olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 5 Ocak 2019; 11:4:16 >

• Konuyu tartışmaya gerek yok. Dizel motorun menzili benzinli motordan fazladır. NOKTA

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah kaza bela vermesin ama eşşeğe altın semer taksan da eşşek yine eşşektir. Yani Clio malesef şirket aracıdır ve şirket aracı olarak kalacaktır. Donanım olarak pek sevinmeyin çünkü Fransızların malzeme kalitesi bir japon gibi Alman gibi uzun ömürlü olmuyor bunlar 2 senelik garantiniz bittikten sonra başınıza çok iş çıkaracaktır. 2015 model Fluence aracımızda biz yaşadık. Size tavsiyem tekrar araç alacak olsanız fransızdan uzak durun. Gidip farklı bir markanın dizelini falan alın maksadınız az yaktırmaksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 5 Ocak 2019; 11:10:47 >
  • Seat leon 1.2 tsi 2015 model ist ortalsma kakit tuketimi 6.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 5 Ocak 2019; 11:8:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali GÜLER

Konuyu tartışmaya gerek yok. Dizel motorun menzili benzinli motordan fazladır. NOKTA
    konu sadece menzil değil.

MTV
    Motor sesi
    Bakım giderleri
    Hızlı ısınma
    Performans
    İlk alım maliyeti

Tüm şartları birlikte değerlendirip karar vermek lazım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.