arkadaşlar focus 1.0 ecoboost ver bende 2 sorum var...1) turbolu olması nedeniyle aracı ilk çalıştırmalarda ve aracı park ettiğimizde 1 2 dakika rolantide çalıştırmalımıyız 2) araçın kontağını çevirdiğimizde sesler geliyor o sesin dinmesini bekliyip mi motoru çalıştırmalıyız...o ses ne demek oluyor Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: valence
arkadaşlar focus 1.0 ecoboost ver bende 2 sorum var...1) turbolu olması nedeniyle aracı ilk çalıştırmalarda ve aracı park ettiğimizde 1 2 dakika rolantide çalıştırmalımıyız 2) araçın kontağını çevirdiğimizde sesler geliyor o sesin dinmesini bekliyip mi motoru çalıştırmalıyız...o ses ne demek oluyor Teşekkürler
BENDE 1.0 TİT. VAR BEN 10-15 SNYE KADAR BEKLİYORUM İLK CALISTIGINDA OTOMATİK JİKLE ZATEN DEVİRLİ CALISTIRIYOR VE HEMEN ISINIP DEVRİ DÜŞÜYOR YAVASTAN. KAPATIRKEN DE ARACI AYNI SEKİLDE 10-15 SN YE BEKLİYORUM. .DÜŞÜNCEM SU Kİ 1-2 DK LARA VARAN BEKLEME SÜRELERİ GEREK OLSAYDI START STOP OLMAZDI. CÜNKİ MOTOR ISINDIKTAN SONRA ISIGA GELİNCE HEMEN DURUYOR Bİ SÜRE BOSTA CALISTIRIP OYLE KAPATMIYOR MOTORU. TURBOLU MOTORLARIN TARIHİNİ BİLMEDİĞİMDEN AMA EN AZ 6-7 SENESİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ZMAANA KADAR BÖYLE BİR FAYDA GÖRÜLSEYDİ BUNA DA Bİ CARE DÜŞÜNÜRLERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 2. SORUNA GELECEK OLURSAK ANAHTARI İLK CEVİRDİĞİNDE GELEN SEN BUYUK İHTİMAK AKTİF PANJUNLARIN KONUM ALMASINDAN GELEN SES DİYE DÜŞÜNÜTORUM ÇÜNKİ ARACI KAPATIRKEN ACIK KONUMDA KALAN PANJURLAR İLK CALISTIRMADA MOTOR ISINSIN DİYE KAPANIYOR DÜŞÜNCEM BU UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR...
tabiki oldu yardımın için teşekkür ederim şu bi halta yaramayan forum donanım da bi sen cevap verdin teşekkür ederim ben de senin gibi yapcam 10 15 sn bekleceğim... 2 yıldır hiç dikkat etmiyordum çalıştır sür hemen kapat çık arabadan yaptım hep ....