Şimdi Ara

1.0 Motor, 3 silindirli araca LPG Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.0 motor, 75 beygir, 3 silindirli atmosferik motora sahip bir aracım var. Uzun vadeli bineceğim için LPG taktırmak istiyorum. 2/3 farklı LPG'ciden fiyat ve kit önerisi aldım.

Kimisi atiker grand dedi, kimisi atiker gold dedi, kimisi atiker atikfast dedi.

Benim aracım zaten yüksek beygirli olmadığı için, performans kaybı yaşayacak bir kit olmasını istemiyorum.

Teknik bilgiye sahip arkadaşlar yardım bekliyorum.

• Araç markası nedir hocam?
  • Dacia Sandero 1.0

• Emsal bir araç olan Skoda citigoya atiker grand taktırdım 1 yıl olacak nerdeyse sorun çıkmad ayrıca lpg taktırınca daha kuvvetli bir ateşleme bobini ve lazer iridyum buji takarsanız hiç problem yaşamazsınız. Ben citigo aracımla uzun yolda 100 kmde 3.5 lt Lpg tüketimi gördüm bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeemin

Emsal bir araç olan Skoda citigoya atiker grand taktırdım 1 yıl olacak nerdeyse sorun çıkmad ayrıca lpg taktırınca daha kuvvetli bir ateşleme bobini ve lazer iridyum buji takarsanız hiç problem yaşamazsınız. Ben citigo aracımla uzun yolda 100 kmde 3.5 lt Lpg tüketimi gördüm bu şekilde
    Hocam hangi marka ve model lpg kiti takıldı, ayrıca 3,5 lt lpg şaka olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Hocam hangi marka ve model lpg kiti takıldı, ayrıca 3,5 lt lpg şaka olmalı :)

Alıntıları Göster
    Kardeş yazıyor ya atiker grand
  • quote:

Kardeş yazıyor ya atiker grand

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam. 3.5 lt yakıt nasıl yaktınız hala aklım almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

eyvallah hocam. 3.5 lt yakıt nasıl yaktınız hala aklım almıyor

Alıntıları Göster
    Tek kişi 40-50 km ile istanbul izmir yolunda denemek amaçlı 20 km gittim Aracın depo 42 lt 35 litre faşan lpg alıyor 95 e fulleniyor 700 kmden aşağı gitmiyor
  • quote:

Tek kişi 40-50 km ile istanbul izmir yolunda denemek amaçlı 20 km gittim Aracın depo 42 lt 35 litre faşan lpg alıyor 95 e fulleniyor 700 kmden aşağı gitmiyor

Alıntıları Göster
    o hızda belki yakabilir. Araba sabit 1900-2000 devirde olsun yeter ki.

Bende renault twingo aracım ile 90 km hızda devir aralığı 2700-3000 arası

balıkesir-kuşadası arası 6,4 lt lpg yakmıştım. normalde benzinden %20 fazla lpg yakar ama ben bu değerin altında kalmıştım.

Çünkü fabrika verisi aracın benzin değeri 7 lt falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.