Şimdi Ara

1.0 TSI GOLF ALDIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
2
Favori
86.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle arabanız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Tercihinize gelirsek bence çok yanlış bir seçim olmuş. Ben aynı paraya 150 bg otomatik ve çok donanımlı bir Astra aldım. Vw çok fahiş fiyatlarla bomboş arabalar satıyor. Ama satın alan olduğu sürece az bile yapıyoruz diye düşünüyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke almadan önce foruma konu açıp sorsaydın.

Hayırlı olsun diyeceğim ama pek hayırlı bir tercih olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Eylül 2017; 18:14:5 >
  • Ben artık anladım ki, camları manuel olsa bu araba satar. 1.2-1.4 ünü şehir içi ve uzun yol kullandım, normal araba. Şehir içi tüketim de, 1.4 ne zaman binsem 8-8.5. Gözü de sürekli tüketimde. Arkadaş klima mevsimi geçtikten sonra 8 in altına düşürenezse, satıp dizel almayı düşünüyor. Buradaki yorumların çoğu boş ve asılsız. Güya otomobil forumu. Futbol takımı forumundan farksız. Herkes bayrağını çekmiş yazıyor.

Hayırlı olsun artık satın alınmış. Kazasız belasız binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 15 Eylül 2017; 18:23:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Senin o 208 inden 10 kat daha içeri az ses alması,10 kat daha malzemesinin kaliteli olması,güvenlik donanımlarının senin o 208 inden kat be kat üstün olması 2-3 tane ıvır zıvırdan çok daha önemli.

Güvenlik demişsiniz de 208 %88 almış iken %91 golf almış .Neyin üstünlüğü var :) iç kaliteyi zaten konuşmuyorum.golf heralde üstün olacak(93 bin tl yo veriyorsun üstüne olmaso gerekir heralde ? ) Ancak Donanım olarak üstündür.Gt paket bile olmayan 208 yine üstündür.Ivır zıvır için çok yakın özellikteki araç 30-40 bin tl ucuz.Mantıklı bir iş olmuş gerçekten... 308 keza öyle

Tahmin ettiğm gibi far,yağmur,park ve cc farkı var 208 in en üst donanımının,
    93 bin lira verdiğin golfte iç kalite standart ancak aynı sınıfındakilerinin 308 de dahil aynı paraya hiçbirinde standart değil,fanlık çekememezlik gözlerinizi öylesine kör etmiş ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Manuel comfortline 1.0tsi golf kullandım. Motor kasa için yeterli. Yani 1.6 atmosferik araç gibi.

Ancak comfortline altına alınmayacak bir araba.

2gün golfte her türlü özelliği kullandım. Şirket geri polo verince poloya küfürler ettim...

Golfteki AutoHold gayet güzel çalışıyordu. fren kullanmayı unuttum

Ama 95bin TL şey etseler vermem...

Hangi 1.6 atmosferik 2000 devirde 200 n/m verebiliyor bir açıkla bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Manuel comfortline 1.0tsi golf kullandım. Motor kasa için yeterli. Yani 1.6 atmosferik araç gibi.

Ancak comfortline altına alınmayacak bir araba.

2gün golfte her türlü özelliği kullandım. Şirket geri polo verince poloya küfürler ettim...

Golfteki AutoHold gayet güzel çalışıyordu. fren kullanmayı unuttum

Ama 95bin TL şey etseler vermem...

Hangi 1.6 atmosferik 2000 devirde 200 n/m verebiliyor bir açıkla bakalım.

Herşey tork değil Açıkçası gidişi 1.6 arabadan farksızdı. Çekmediği yerlerde vites düşürmek gerekiyordu.

mutlu musun? tork ile orgazm geçiren bi bizim millet vardır...

Turbo araç kullanmayı bilmezsen vites düşürmen çok normal,o aracı 2000 ila 3000 devirde tuttuğun sürece hiçbir yerde vites düşürmene gerek kalmaz.
    Ülkemizin coğrafyası dağlık arazi çok engebeli o yüzden torq burada önemlidir.
    Hiç kimse atmosferikciler nadir bulunan düz otoyollarda 200 km ye çıkma ihtiyacı hissetmediği için tork çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 15 Eylül 2017; 18:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ben olsam eşime yeni Seat İBİZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG alırdım 71 bine , 22 bin cepte kalırdı. ama benim için para sorun değil, bol bol var diyorsanız, golf çok çok iyi.. güle güle kullanın.

yalnız ibiza daha dar bir araç. benim gibi zayıf ve kısa boylu kişilere sorun yaşatmaz ama biraz boylu poslu olanlar yanına yaklaşmıyor.

bu arada bahsettiğiniz ibiza modeli geçen sene 38000tl idi , bizimkiler ev satışları aksamasın diye dövizin uçuşuna müdahale etmeyince fiyat fena uçtu bi anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Eylül 2017; 11:2:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar verilmiş araç alınmış. Bu saaten sonra bize sadece hayırlamak düşer :)
    Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun. Ben olsam ikinci el araçlara yönelirdim en azından donanımlı olurdu. 50k km olsun donanımlı olsun bence.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız diyelim ama fiyat, motor ve donanım beni biraz düşündürdü hocam
  • Araçtan memnun kalmanıza sevindim hocam Golf güzel bir araba özellikle bu son makyajlı hali. Ben önceki kasaların dış görüntüsünü pek beğenmiyordum açıkçası ama bu güzel olmuş. Bir sonrakinde zaten iyice alınacak kıvama gelir benim açımdan.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Az daha koyup f30 kasa 3.16i alsaydınız premium arabaya binseydiniz
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum. önceki aracım 1.6 atmosferikti. şimdi 1.2. tsi kullanıyorum.
    140 km hıza kadar atmosferikten her türlü hızlı hareket ediyor. zaten bu hızın üstüne neredeyse hiç çıkmıyorum. gayet yeterli bir motor yani.
    hemde atmosferiğe göre 1.5-2 litre daha az yakıyorum. daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Az daha koyup f30 kasa 3.16i alsaydınız premium arabaya binseydiniz

ben de aynı fikirdeyim daha yerinde bir karar olurdu.
  • Hani bazi arabalar vardir. Oyle versiyonlarini getirirler ki 2 sene galeride sifir olarak yatar. Sonra birisi guzel bir indirimle alir onu. Iste bu araba o araba. Normalde 2019 yilinda birine 80 bine satilmasi gerekiyordu ama bir satis temsilcisi cikti ve arabayi satti. Iste o temsilci satisin kitabini yazmistir arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ben olsam eşime yeni Seat İBİZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG alırdım 71 bine , 22 bin cepte kalırdı. ama benim için para sorun değil, bol bol var diyorsanız, golf çok çok iyi.. güle güle kullanın.

yalnız ibiza daha dar bir araç. benim gibi zayıf ve kısa boylu kişilere sorun yaşatmaz ama biraz boylu poslu olanlar yanına yaklaşmıyor.

bu arada bahsettiğiniz ibiza modeli geçen sene 53000tl idi , bizimkiler ev satışları aksamasın diye dövizin uçuşuna müdahale etmeyince fiyat fena uçtu bi anda

bahsettiğim ibiza yeni ibiza, daha çıkalı 1-2 ay oldu. sizin dediğiniz eski ibiza.

• Öncelikle hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

evet araç hakketten aşırı pahallı. 2 sene evvel 88bine sıfır DSG li passat aldım.
    Bu kadar para verip bomboş bir araç alınmaz düşüncesindeyim. Sırf sıfır olacak diye 93bin lira golfe hemde en boş peketine verilmez.
    Keşke astra veya 308 lere baksaydın.
  • Hayırlı olsun, genellikle tavsiye dilen bir yer olan Ender elektronikten park sensörü ve diğer donanımları ekletebilirsiniz diye düşünüyorum. Bende de boş jetta var, biraz durumları düzeltince uğramayı düşünüyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inş

Ama sonra bir gülme geliyor ki sorma
  • Arkadaşlar 1.0 TSI manuel vites şehiriçi şehirdisi tüketim verileri nedir ?

*İnternet sitesindeki sayısal veriler bende biliyorum önemli olan kullanıcı deneyimi verileri onları öğrenmek için soruyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.