ben localden bakiyorum, bir aksilik yok. ancak wandan baglantida sorunmu varki ?
quote:
Orjinalden alıntı: MaviNet
quote:
Orjinalden alıntı: .:HyoN:.
Bende mi sorun warsiteye girmiyorda şimdi
ben localden bakiyorum, bir aksilik yok. ancak wandan baglantida sorunmu varki ?
Bi Bakarsan Sevirim.
quote:
Orjinalden alıntı: bornavilivarol
tmmda oyunda age 15 hatası veriyo o nasıl olcak?
Yopk mu Cvp Hadi Ya
quote:
quote:
tmmda oyunda age 15 hatası veriyo o nasıl olcak?
Yopk mu Cvp Hadi Ya
hayir wandan baglanti saglaniyor. suan da siteye giristede hic bir sorun yok. Pc ye bir reset at istersen.. sorun senden kaynaklaniyor..
yaw ne bendeni be oyunun age 15 yaşından yücüksün demesi benim sorunum mu hayatında hiç mi mu oynamadın yada başka bi oyun hata vermiyo login olurken 15 yaşından kücüksün diyo
quote:
yaw ne bendeni be oyunun age 15 yaşından yücüksün demesi benim sorunum mu hayatında hiç mi mu oynamadın yada başka bi oyun hata vermiyo login olurken 15 yaşından kücüksün diyo
O NE BICIM IS
Hayırlı Olsun Arkadasım.. Yardım için Msn Vermemişsin Alabilirmiyiz
quote:
Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_
quote:
O NE BICIM IS
ilginc hic dikkat etmemisim .. admin panalinden bir giris yapim bakalim. yada sizler pm den bir acc ve sifre yazin ben size burdan acc acim.. daha afzla suan icin bir sey yapamam.
sacmalık işte bide sorun sende demesi beni çıldırtıyo ya
BEN ılk defa bole bısıyler karsilasiyorum mavi k.bakma
MaviNet Destek Msn Si Alabilirmiyiz Acaba:S
pm i attim arkadaşım bekliyorum
Admin Arkadaşım Bizde Playeriz sonuçta bir Soru Sorduk Değilmi
quote:
sacmalık işte bide sorun sende demesi beni çıldırtıyo ya
acc alirken sana yasinimi soruyo ki 15 yasindan kucuksun desin. elime o an icin mubme gecti ben de kurdum . web sayfasini degistirmek zor bir islem degil. ancak daha sakin ve saygili pLz.. ben sadece eglenme adina bu ise kalktim. sonucta sen siteye baglanamiyorum yazmisin bende disardan birine siteye gir baglan dedim . oda sorun yok baglanildi deyince sorun bizde degil dedim. kullanici adi ve sifre istiyorsdan mademki boyle bir sorunun var. Pm den yaz. ben burdan acim bir tane dene bakalim ayni hatayi verecekmi. ayrica bu sorun her kezde oluyorsa, 5 dk. serveri kapatir web script yenilerim. Kolay Gelsin.. msn : mavinet01@hotmail.com
kardeşşş hayırlıı we uzun ömürlü olsun
ya ben mini pathc i indirdim ama benim bilgisayarda bi sorun war sanırım girmior MiniPathc a Hataa Verior Bir sey soyLesenizded DuzeLtem :D kafayı yedim:D
quote:
Orjinalden alıntı: Smoky45
ya ben mini pathc i indirdim ama benim bilgisayarda bi sorun war sanırım girmior MiniPathc a Hataa Verior Bir sey soyLesenizded DuzeLtem :D kafayı yedim:D
MiniPatch adsl kota dan dolayi. sadece main.exe ve lang. iceriyor. yani elinde 1.04 clienti olanlar icin.. bunun yaninda Patch dedigim dosya ise data da iceriyor. ve full client .. daha baska yapacak bir seyim yok. sen kendine gore uygun olani sececeksin.. farkli uopload adreslerinde mevcut. simdilik download ta sorun yasayan olmadi. Kolay Gelsin.
15 yaş olayı da muwebden kaynaklanıyo ragezonede fixi vardı bence webi değiştir yada muweb 0.7 falan kurabilrsin
patchi 1.02nin içine atsam bişey olmaz demi
Beyler oyuna girerken
Data/Effect/Fire boyle bi hata veriyo Fire yi tam olarak hatırlamıyorum