Şimdi Ara

1.00.16 Türk Server Exp 1000 Drop 75 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sokakprensi

Beyler oyuna girerken

Data/Effect/Fire boyle bi hata veriyo Fire yi tam olarak hatırlamıyorum

sende mevcut olmayan dosya var.
    full clienti indir oyle baglanmayi dene istersen.
    sonrasinda elindeki client her zaman bu ben zeri hatalari verebilir. Kolay Gelsin.
  • Serveri 1.04d+ Season 3 Diye bi version da açmışsınız.. Dünyada Galiba Bildiğim Kadarıyla Böyle bir version yok Kendiniz Editleyip mi , 1.04d+Season3 Yaptınız yoksa Amacınız

İlgi çekmekmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Serveri 1.04d+ Season 3 Diye bi version da açmışsınız.. Dünyada Galiba Bildiğim Kadarıyla Böyle bir version yok Kendiniz Editleyip mi , 1.04d+Season3 Yaptınız yoksa Amacınız

İlgi çekmekmi?

1.00.16 + season3 skin
  • quote:

Serveri 1.04d+ Season 3 Diye bi version da açmışsınız.. Dünyada Galiba Bildiğim Kadarıyla Böyle bir version yok Kendiniz Editleyip mi , 1.04d+Season3 Yaptınız yoksa Amacınız

İlgi çekmekmi?

valla server filesleri alirken aynen 1.04d+season3 yaziyodu. Fazlasindan anlamam, neyse dogrusu soyle onu yazim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

15 yaş olayı da muwebden kaynaklanıyo ragezonede fixi vardı bence webi değiştir yada muweb 0.7 falan kurabilrsin

TsK ederim bilgilendirdigin icin, muweb7.0 kurdum. umarim bunda yapmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviNet

quote:

İlgi çekmekmi?

valla server filesleri alirken aynen 1.04d+season3 yaziyodu. Fazlasindan anlamam, neyse dogrusu soyle onu yazim ?

bnm bildigim yabancı serverlar var hatta CASPERMU nun sitesinde altta muonline listesi gibi seyler var orada vardı ama artık site degismis :d

• server çok guzel, 0 lag. cidden 0 lag, türkiyede açilan özel serv. ler içinde son 2 aydir gordugum 0 lagli tek server. player sayisi arttiginda tekrar yorumlarimi yazicam tabi :)

Adminler gayet ilgili, fakat bi takim yenilikleri bilemedikleri için ( ki herkez bilecek diye bi kural yok ) özellikle seson 3 itemleri ve npc leri ile ilgili 2-3 ufak eksiklik bulunmakta.

Mesela 3.nesil kanat için Chaos Machine de seçenek yok :) itemler konulmus, hatta fazla fazla ama jewel of creation dusme orani saniyorum 0 :) soul drop rate de gayet guzel ayarlanmis, zen miktarlarida super 30 dk da 750 milyona'a kadar toplamak mumkun olabiliyor ki bu ciddi bi rakam, sonucta trade isini canli tutar ki buda bi serverda olmazsa olmaz bence. cracker ve candy box lardan bol miktarda joc ve chaos dusuyor.

yeni questler acikmi degilmi bu gece test edicem 0 resli olarak 400 lvl olmak bi miktar kasio :) yeni quest npc leri yerindemi aktif mi degilmi henuz bakamadik.

Yinede guzel bi serv. en azindan benzer ozelliklerde yeni acilmis olan bi diger degerli arkadasimizin serv. dan daha lagsiz ki buda bi nebze mutluluk verici :)

• quote:

quote:

İlgi çekmekmi?

1.00.24 versionlar 1.4d+season3 tür aynı versiondaki bir server:http://haste.zapto.org

• aklıma bi sey geldi :D

beyler bu oyunu oynayan akradaslara sesleniyorum

bana sadece CLİENTten DATA sını winrarlayıp gonderebilecek var mı

MSN: bjk_bur@hotmail.com

acil olarak bekliyorum
  • tmm dır FULL CLİENT indirdim FireFox yardım etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokakprensi

tmm dır FULL CLİENT indirdim FireFox yardım etti

aramiza hosgeldin.
  • hos bulduk eni sonu girdim :)
  • Merhabalar,öncelikle server hayırlı olsun.Client indirip,oyuna girmek istedim şu'15 yaş' olayı ile karşılaştım.
    MaviNet nick li arkadaşım sana pm attım bana yardımcı olursanız sevinirim
  • Bende Niye ole bi sorun cikmadi alala
  • quote:

quote:

İlgi çekmekmi?

ben Yanlış demedim Eğer siz Editlediyseniz , Bir türkün Editlediği Bir servera Gelip bakıyım diycektim

• Yoq Yeni skill var galiba Elflerde

380 400 lwl gorevleri var fln filan

1.00.16 Türk Server Exp 1000 Drop 75

Serverden Bir Estantane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KuB4RM4N_ -- 15 Eylül 2007; 10:48:12 >
  • Halen sorun devam ediyor,server a girilmiyor.Konu ile ilgililenecek yetkili bir arkadaş yokmu......
  • nasıl gırılmıyor mıllet nasıl gırıyor
  • UFF arkadaşım bırakta yetkili bi arkadaş cevap versin.Sorun''....age15.....''diyor ve server a girilmiyor.
    Yetkili bi arkadaş acil olarak bu sorunumla ilgilenirse sevinirim.

not.ha ben hallederim diyosan 'kub4rm4n'nick li arkadaş,bana bi oyuna girebilen bi ACC alıverde,bende bi oynayam(PM atarsan)
  • aldim girdim ben pm ile yolluom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KuB4RM4N_ -- 15 Eylül 2007; 13:36:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.