Şimdi Ara

1.00.16 Türk Server Exp 1000 Drop 75 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bold_Mg

Hayırlı Olsun

aynen
  • Serverimiz 17.09.2007 Saat : 16:00 ile 17.09.2007 Saat: 18:30 arasi Calisma nedeni ile Kapali olacaktir.
    Bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

çalışma derken questler mi konulcak

evet questler konulmustur.. barraks da.
  • uzun sureli servermı herhalde çok lag vardır?
  • walla bende oynuyorum ama serverde statlari fulledikten sonra yapicak bisi kalmio guzel biryer ama ilgilenmiyorlar ve insanlari sıkıyor ve bu gidişle eğer köklü bir değişiklik olmazsa uzun gitmez server
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoWwAyS

walla bende oynuyorum ama serverde statlari fulledikten sonra yapicak bisi kalmio guzel biryer ama ilgilenmiyorlar ve insanlari sıkıyor ve bu gidişle eğer köklü bir değişiklik olmazsa uzun gitmez server

haklisin statlarin bu denli kolay fullenmesi buna birazda etken. ilgilenmiyora gelince bu konuda tecrube sahibi biri degilim. ilk girisimim.. zamanla ogreniyorum. elimden geldigince serverde buglar var onlara bakiyorum. season3 npc lerini felan ekledik ancak npc ler acilmiyor. simdi bu versiyon degilde, saglam bir 1.0L veya 1.02k vs vs vs.. gibi bir server kursaydim bu yasadiklarimizi tabiki yasamiyacaktik. Benimde istedigim playerlerin eglenmesi, kendi forumlarimizda versiyon degis talebinde bulunan var. bir yandan da 3. gorevi yapip 3. nesil kanat takmak isteyen var. Biraz daha anlayisli olun pLs.. Kolay Gelsin..

• yanlış anlama seni anlıyorum ve server çok güzel ama ben yinede player olduğum için oyuncu gözüyle baktım olaya sizin oyuncularınızda istiyorsa season 3'ü bastan yaparak birazda zor yapabilirsin yada dediğin gibi sağlam bir 1.02 yaparsaniz oyuncu açısından iyi olur
  • sezon 2 oynamak istese insanlar bence onlarca server ver uzun sureli ve kalabalık season 3 ise tek tük bence season 3 deki bug ları bi sekilde halledersen daha çok oyuncu cekersin fakat internet baglantın nedir 10kişiden sonra lag gibi bi durum ortaya cıkıyormu?
  • ya dostum clienti başka bi yere upload edebilirmisin 1mbit le 10kb la çekiyorum dosyayı 5 saat surcek ayrıca sormak istediklerim var

1.Server uzun surelimi yani en azından 3-5 ay kadar?
    2.serverda lag durumu nasıl?surekli resetlenme gibi bi durum söz konusu olmaz umarım?geniş bilgi verirsen shoplar vs hakkında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

ya dostum clienti başka bi yere upload edebilirmisin 1mbit le 10kb la çekiyorum dosyayı 5 saat surcek ayrıca sormak istediklerim var

1.Server uzun surelimi yani en azından 3-5 ay kadar?
    2.serverda lag durumu nasıl?surekli resetlenme gibi bi durum söz konusu olmaz umarım?geniş bilgi verirsen shoplar vs hakkında?

Serveri istedigim sekilde ayarlayabilirsem 7/24 kesintisiz oynatacam. Uzun omurlu olayida buna bagli. Acikcasi gameserver dosyalari degisik ne soul drop ayari var nede exc item drop u. Ancak suan serverde bunlarin bunalimi var. onlarla ugrasiliyor. El ile komutlari ekledim ancak yinede kabul etmiyor.
    Bu sekilde hic mudale etmeme izin vermezse serveri kapatabilirimde. Acikcasi herkez sıkıldı bununda farkindayim. Bir kac gune hersey belli olur. Kolay Gelsin..
  • exc yapabilirmisin bilmiyorum ama sizi gerçekten sevdim kapatmak yerine bildiğin birşey ile devam edersen bence daha iyi olur. yönetiminiz ve makina hızı güzel çünki
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaCKaLl

hayırlı olsun

TsK. ederim. Server Degisiklerden sonra Tekrar Online..
  • exp simdi guzel olmus bole de guzel ins diledigin gibi olur Basarilar!!!
  • HayırLı oLsun ...KoLay geLsin...
  • Uzun Ömürlü olsunda nolursa olsun HayırLı oLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:HyoN:.

Uzun Ömürlü olsunda nolursa olsun HayırLı oLsun

Sagolasin, uzun omutlu olmasini bizde diliyoruz. O nedenden exp ve stat point sistemini degistirip
    res odul sistemi getirdik. TsK. ederim.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::DELTA::..

hayırlı olsun

sagol, zamanla her sey dahada oturasacak dahaca cok yeniyiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.