Şimdi Ara

1.000.000 TL paranız olsa hangi işi kurardınız? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
8
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yetenekli ve geleceği parlak öğrencilerden oluşan bir yazılım geliştirme ekibi kurar hem onların ve benim eğitimlerimize bir katkı olurdu, hem kendimizi geliştirmiş olurduk hem de bu sayede iyi işler çıkartabilecek kişilerle çalıştığımız için hem öğrenciler maddi manevi açıdan faydalanır hem de cüzzi bir miktarla başlayıp kısa sürede köşeyi dönerdik.
  • Daireler alır kiraya bağlardım ohh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 29 Mayıs 2016; 16:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM'den su alıp satardım

• 250 bin liralık evin kirası günümüzde en az 1000 lira. Al 4 tane olay bitsin oh mis. Hemde dairelerde sonradan değerlenebilir yerine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: iar

Biraz daha para bulup starbucks açardım :D

Hocam Starbucks franchise vermiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 29 Mayıs 2016; 17:02:03 >
  • Müteahhitlik yapardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizin neden bu kadar tüketici bir toplum olduğunu kanıtlayan daha iyi bir konu olmazdı sanırım. Kimse girişimci olamaz bu yazılanlarda, herkes kolay düşünmeyi tercih ediyor. Mükemmele yakın bir para bu kadar mı kotu kullanılır. Acın okuyun..

• Su alır satardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

Ülkemizin neden bu kadar tüketici bir toplum olduğunu kanıtlayan daha iyi bir konu olmazdı sanırım. Kimse girişimci olamaz bu yazılanlarda, herkes kolay düşünmeyi tercih ediyor. Mükemmele yakın bir para bu kadar mı kotu kullanılır. Acın okuyun..

Peki siz ne tavsiye edersiniz?

• Büyük bir ihtimalle ufak bir yazılım şirketi açardım. Ufak bir proje grubuyla yürürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 29 Mayıs 2016; 17:39:20 >
  • Bankaya koyardım aylık 8-9bin tl Faizi var sanırım ulke ulke mütevazi bi Şekilde gezer tozardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicMage -- 29 Mayıs 2016; 18:38:47 >
  • Robot teknolojisine yatırırdım para gelmesine gerek yok ülke kalkınsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

Kerhane acarim, ulke kitlikta doyurmak lazim.

kesinlikle haklısın. amsterdamdaki gibi mekanlar açmak lazım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicMage

Bankaya koyardım aylık 8-9bin tl Faizi var sanırım ulke ulke mütevazi bi Şekilde gezer tozardım

Hocam banka faizinde ana para erir. Yatırdığınız 1.000.000 tl 5 sene sonra 500.000 tl ya düşer. Hiçbir faydasını göremezsiniz o paranın faizinden..

• Akdeniz bölgesinde zeytin üretimi yaygın ancak bunları alıp yağını çıkartıp markalayacak bir işletme yok. Genelde1-2 fabrika var onlar da küçük ölçekli kendilerine ait ürünleri çıkartıyorlar. Ben bir marka oluşturup çiftçi ile anlaşıp çevredeki zeytin bahçelerindeki ürünleri toplayıp zeytinyağını kendi markam ile bastırıp büyük market ve işletmelere pazarlardım ( lokanta,yemekhane vb...)

Zeytinyağında hile yapmadığın sürece sabit müşteri ağı ile her yıl müşteri portföyü genişleyecektir.

• Daire alır kiraya veririm.

• Şartları iyi, sınavları rahat, imkanları çok, öğretmen kadrosu genç ve dinamik bir okul kurardım. Öyle bir okul yapardımki çocuklar eve gittiklerinde yarın olsa da okula gitsek diyecek kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Daire alır kiraya veririm.

Hocam ama daire almak iş kurmak değil ki :)

• Kendime Jeff Beck Signature Fender Stratocaster alırdım herhalde :-)
    Kalan parayıda cafe falan açardım.Hacıbaba tarzı.Yada ev alır kiraya verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 29 Mayıs 2016; 20:00:53 >
  • O para bana ölene kadar yeter.Yerdim hepsini.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.