Şimdi Ara

1.000.000 TL paranız olsa hangi işi kurardınız? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
8
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol takımı

• Gidip Harvardda okurdum akademik kariyerin dibine vurup harcadığım parayı 4 5 ayda çıkarırdım.
  • ne isi ya alirim uc bes ev bir tanede kendime alirim kiralarla omur boyu takiliriz oldu bitti ne yorayim kendimi is diye

• Bu paraya yapılabilecek tek bir şey var, benden duymuş olma ama sakın... Zaten bende olsa ben yapacağım da hiç bir zaman böyle bir param olmayacağı için paylaşmanın zararı yok.

Amerika'dan Tesla ihraç ederdim. Varsa böyle bir paran araştır.

Bkz:https://www.teslamotors.com/
  • Beton santrali ufak çaplı da olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

Sakin ve nezih bir semtte fazla büyük olmayan konsept bir cafe açmak isterdim. Yaptığım yemekler ve pastalarla güzel anılmak hoş olur.

Peki kendi markanızı yaratmak mı isterdiniz yoksa sağlam bir cafe markasının bayiliğini almak mı?

Kendi markam. Mümkün olursa masadaki ekmeği bile kendim yapmak isterim

• Tabıkıde dukkan alır kıraya verırdım.

Aylık net 15 bın tl para oh mıss.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes küçük hayaller peşinde arkadaş,
    En mantıklısı millet vekilliği, helede iktidar partiye kapağı attınmı ooooo!

• inşaat
  • Faiz yerdim mal mıyım batık ülkede iş yeri açmak veya yatırım yapmak.
  • Arazi satın alıp tarım işine girişirdim. Biraz da hayvan müthiş

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

Herkes küçük hayaller peşinde arkadaş,
    En mantıklısı millet vekilliği, helede iktidar partiye kapağı attınmı ooooo!

Gayet mantıklı ama her parası olan milletvekili olamıyor ki :) O kadar para yatır partiye ama garantisi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Faiz yerdim mal mıyım batık ülkede iş yeri açmak veya yatırım yapmak.

Hocam faiz yersen paran erir. 1.000.000 tl 5 sene sonra 500.000 tl olur. O zaman ne anlamı kalır faiz yemenin? Paran eriyip gider...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

quote:

Sakin ve nezih bir semtte fazla büyük olmayan konsept bir cafe açmak isterdim. Yaptığım yemekler ve pastalarla güzel anılmak hoş olur.

Peki kendi markanızı yaratmak mı isterdiniz yoksa sağlam bir cafe markasının bayiliğini almak mı?

Kendi markam. Mümkün olursa masadaki ekmeği bile kendim yapmak isterim

Bence büyük risk olurdu hocam...

• Paranın hepsi ile apartman diker satardım, diker satardım.
    80 bin liraya maal ettiğin daireyi 250 bin TL ye alan enayi çok Nasıl olsa

• Neden erisin zengin faizi diye birşey var bilmiyor musun. Eski paraya göre 1 trilyon para ile git bankaya bak müdür karşında kedi gibi miyavlar hem mis gibi kendine özel faiz anlaşmanı yaparsın.

Daha sonra her ay 10 bin tl garanti faiz ile babalar gibi geçinirsin ana paran 1 kuruş daha azalmaz. Kendim bile faiz yiyen biriyim ve ciddi anlamda birikimim mevcut burada boş boş konuşmuyorum yani. Burası Türkiye bu ülke iyi gitmediği için her zaman banka faizleri yüksek olacaktır, buna göze alıp bırakın bu batık ülkede iş yeri vs. hayallerini; varsa bu hayallerin biraz realist ol faiz ye dostum.

Ayrıca siz bu ülkede gördüğünüz zenginlerin nasıl paralarına para katıyor sanıyorsun faizcilik zengin adamın ayrılmaz bir bütünüdür ana paraya dokunmak ve ana para ile yatırım yapmak tamamen saçmalık.
  • Konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ancak para nasıl eriyor ? parayı bölersin farklı bankalara 300 300 ayırırsın öyle faiz alırsın 1milyon Tl yi direk faize koymak zaten garip :S Birazda sen açıklarsan sevinirim.
  • bimden su alıp satardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Menergy

Konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ancak para nasıl eriyor ? parayı bölersin farklı bankalara 300 300 ayırırsın öyle faiz alırsın 1milyon Tl yi direk faize koymak zaten garip :S Birazda sen açıklarsan sevinirim.

Hocam enflasyon diye bir gerçek var ulkemizde. Şöyle örnek vereyim size ; 10 sene önce bankaya yatıracağın 100 bin tl ile 3 daire alabilirken bugün 1 daire alamıyosun. Şimdi sen 1 milyon lirayı bankaya faize yatırırsan 5 sene sonra o parada olduğu gibi kalmaz orda. Değer kaybeder...

Hazıra dağ dayanmaz derler hocam. Bankaya yatırdığın ana para uzun süreler dahilinde enflasyondu,ihtiyaçtı derken eriyip gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 30 Mayıs 2016; 0:39:42 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.