Şimdi Ara

1.000.000 TL paranız olsa hangi işi kurardınız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
8
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimden su alip satarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üşengecim
  • 1 Çiftlik
    5 Arsa
    3 Araba
    2 Apartman
    Hamd.

Bunlar bana yeter de artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HogwartsMeade

Benzin istasyonu kurardım.

Küçük bi ilçede yaşıyorum,
    7 Trilyon isteniyor benzinliğe,
    Ha tabi güzel yerde orası ayrı.
    Söylede birşey var, kimse almıyor arsa daha makbul ggi.

• Millet pokundan su elektrik üretiyor , herhalde o parada tesisi kuracak kadar yeterlidir , temizinden bi tanede türkiyeye kurardım . Para basan tuvalet temiz fikir .
  • Bankaya koyardım 230000 koydum 2013 senesinde yüzde 9.7 den 12 aylık ayda 2400 2500 TL para getiriyor 100000 TL olsa ayda 10000 TL alırım kafam rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagleMaka

Bankaya koyardım 230000 koydum 2013 senesinde yüzde 9.7 den 12 aylık ayda 2400 2500 TL para getiriyor 100000 TL olsa ayda 10000 TL alırım kafam rahat olur.

Enflasyon yok sizin orda sanirim. Parayi daha verimli öldüremezdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Pcler, mekan dekorasyon, kulaklık falan vs 820 bin tl tutuyor. Kadiköyün en işlek yerinde kiraya 40 k desek 860 bin tl gitti. Elimizde kalan 140 bin tl ile ödül havuzu oluşturup çeşitli turnuvalar yapacağız. Bundan daha iyi adam çekme yöntemi yoktur.

Bkz. adeks, gameekstra

Gameekstra ve adeksin full cektigi felan yok yalniz. Adekste calistim ve 1 sene kafe islettim. Bir kafe maksimum 5-6 saat full cekebilir. Isterseniz herhangi bir gun adeks,zoccos veya gameekstra gidin bakin. Bu firmalarin asil kazanc sagladigi yer urun satislaridir. Sattiklari bir urun en az 20 pcnin 1 saat dolu olmasina denk. Turnuva yapmalarinin asil sebebi kafeyi dolu tutmak degil, urun pazarlamasi oldugunu bilmelisiniz.
  • Her yıl bu ülkede dolar sayesinde binlerce insan deli gibi para kazanıyor haberiniz varmı. Özellikle parası çok olanlar.

Ne demek istediğimi basit anlatayım.

1.008.000 TL yaklaşık 360.000$ yapar. Dolar kuru 2.80 TL den hesap edersek! 04.05.2016

25.05.2016 tarihinde dolar hükümetin değişmesi nedeni ile 2.98 TL oldu. Şimdi tekrar hesap yapalım.

360.000$ x 2.98 TL = 1.072.800 TL YANİ 64.800 TL parayı 21 günde kazanmış oldunuz.

Ülke gündemini iyi takip edip dolarıda iyi takip etmeniz gerekiyor. Ülke için sessizlik durgunluk olaysız geçen dönem varsa dolar gerilemeye başlar. Tabi ABD bankalarının veya merkez bankasının faiz kararları vs doları aşşağı yukarı oynatır. Biraz takip etsen yeterli. Baktın ki hükümet değişiyor mesela son olay anlaki dolar fırlayacak sonra üst mertebeden satarsın.

Ben bunu 360.000$ dolar için hesapladım, 500k yada 1mio doları olan yada 5-10mio doları olan adamları söylemiyorum bile :) Okuyup ünv. bitirsen bu paraları kazanman mümkün değil, NET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 30 Mayıs 2016; 14:19:51 >

• Bir kaç mülk, dükkan vs alırdım.Birde küçük bir ofis açar kendi işimi yapardım.
  • Dükkan alir kiraya verirdim
  • Araba galerisi açardım. Ortalama 50 binlik 20 tane araba alırsın. Ofisin olur,Her gün başka başka arabalara binip havan olur, sosyal statün artar. Çok rahat kız tavlarsın. 250 şer binden 4 tane ev alsan nolacak? 3-4 bin kira gelirin olacak ama vakit geçirebileceğin bir iş yerin bile olmamış olacak. Sosyal statün olmayacak, hatunlar nerden bilecek senin üzerinde 1 milyonluk ev olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

- kira yerim
    - faiz yerim
    - cafe vb açarım

ülkece ne güzel hazırcıyız.böyle eğitim sistemi olursa böyle nesiller yetişir işte

Peki siz napardiniz 1.000.000 TL ile?

Pat diye verilebilecek bir cevap değilki?

hangi iş yapılacak?
    nerede yapılacak?
    pazar araştırması?

ithalat yada ihracat yapardım ama ne ithalatı yada ihracatı yapardınız dicek olursanız eğer onun cevabını pat diye verebilecek olsaydım zaten yapıyor olurdum.uzun araştırmalar gereken bir konu bu.

tabi 1.000.000TL ile küçük çapta başlanabilir.bu sürede de ya batarsınız yada çıkarsınız.neticede Ticaret=Risk Risk + = getiri +

• Shututgart amca oglu aradi almanyadan
  • Enerji sektörüne girerdim. RES veya GES kurmak mantıklı olabilir. Enerji ihtiyacı her geçen gün artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Araba galerisi açardım. Ortalama 50 binlik 20 tane araba alırsın. Ofisin olur,Her gün başka başka arabalara binip havan olur, sosyal statün artar. Çok rahat kız tavlarsın. 250 şer binden 4 tane ev alsan nolacak? 3-4 bin kira gelirin olacak ama vakit geçirebileceğin bir iş yerin bile olmamış olacak. Sosyal statün olmayacak, hatunlar nerden bilecek senin üzerinde 1 milyonluk ev olduğunu.

Peki ya evliysen :)

• Kasma Kendini ver faize/büyüme payı(kuveyt)'na vs, takıl öyle. Hazır ye, aylık iyi bir para alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

Kasma Kendini ver faize/büyüme payı(kuveyt)'na vs, takıl öyle. Hazır ye, aylık iyi bir para alırsın.

Ama hocam sonuçta 1.000.000 tl ufak bir meblağ değil. Daha çok kazanmak varken neden banka faizi ile uğraşılsın ki? :)

• Üniversite çevrelerine cafe zinciri açarım bir yandan da bir yana da şöyle bir karavan motor ve ev koyduğum zaman yaşadım demektir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.