Bildirim
1.000.000 TL paranız olsa hangi işi kurardınız? (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 senede 1milyonu , 18 milyon yapmanin yolunu anlattim Sayfa 6 da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömürcan
internet cafe saati 3 liradan 200 masa günde 12 saat çalışsa günlük 7200 tl aya vurduğumuzda 144 bin tl. Bunun 44 k sını cafeye harcasak 100 k iyi para iyi iyi
Internet cafe mi kaldı la
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Babama verirdim, fabrikaya yatırım yapsın diye
Ya Allah aşkına adamlar ne hayaller kurmuş tamam hayal kurmak güzel ama biraz mantıklı olun adam diyoki 1m e 4 daire alır aylık 10k kazanırım diyo 1m e 10k getiren 4 daire varda biz mi bilmiyoruz tamam iatanbulda kiralar pahalıda yoldan geçenede ev vermiyolar ev fiyatlarıda pahalı 1m e ancak 3-4k kira getirebilexek ev alırsınız
Kesinlikle 200 bin tl ile 5 adet ev alıp kiraya verirdim. 800 tl kirası olsa 4000 bin tl yapar. Ohh miss.
Bu arada o kadar paran varda bizden ücretsiz danışmanlık hizmetimi alıyorsun yoksa. Siz zenginler ne uyanıksınız yaa
1 milyon TL nasil bu kadar vizyonsuz kullanilabilir konusunda tez yazilir burada.Bu paranin faizi bile 5-6 bin lira zaten hatta daha fazla.3-4 bin lira getircek diye ev almak,kiraciyla ugrasmak oradan vergi odemek ivir zivir ugrasilir mi
Eger ailenizin kentsel donusume uygun bir yerde evi,arsasi falan varsa insaat isine girebilirsiniz.Kentsel donusum kredisiyle falan yaklasik 1.250.000 liraniz olur ve yeterli gelebilir o para.
Butun parayi gommeden cafe acabilirsiniz,hem guzel duran hem de kazik olmayan yerler tutuluyor genelde.Ben ogrenciyim,cevremin tamami zengin ama biz bile genelde uygun kafe ariyoruz.
İkrami bol olan,bira cesidi fazla olan yuksek masali guzel sarki calan bir birahane de is yapar.Tabi sizi bilmiyorum,icki satmam diyebilirsiniz haklisiniz.
Daha aklimda olan seyler var onlar da bana kalsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: xPhoeniXx
quote:
Orijinalden alıntı: Porthos_
Paranın neredeyse tamamını gayrimenkule yatırırdım. Kuracağınız hiçbir iş gayrimenkul kadar kazandırmaz.
Gayrimenkul derken hocam tam olarak neyden bahsediyorsunuz? Ev alıp satmak gibi mi?
Aynen genelde ev ve arsa alıp satardım. Malum toprak çok değerleniyor. Diğer işlerde uğraşıp çekeceğin zahmete değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porthos_ -- 29 Mayıs 2016; 10:37:06 >
Ev alip kiraya verirdim en kolay is. Guzel biryerde donerci acardim birde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafayı yerdim o kadar param olsa bir anda. -
Biraz daha para bulup starbucks açardım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iar -- 29 Mayıs 2016; 11:04:12 > -
İddia oynardım -
3boyutlu yazıcı ve nükleer laboratuvar artı titanyum uranyum gibi maden cevherleri
1 milyon olsa is mis kurmam alırım 2 daire mis gibi aylık kira gelir total 4 5 yeter be abi :D
3 daire alır 1inde oturur 2sini kiraya verir yaşar giderdim -
200 BİN TL'den 5 Daire alırım 4 Kiraya verir yattığım yerden SSK primlerimi öder geri kalan para yeme içme fatura hayli hayli yeter bana -
Okulum bitip askerliğimi yapana kadar ev-arsa alırdım, kiraya verir gelen kiraya denk gelecek şekilde kredi çeker tekrar kira getirebilecek mülk alırdım, okul bitince de kendi kendime yetebilecek bi dükkan açar yoluma bakardım. -
Kumarhane açardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X