Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
36.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığınız bu haksız zam nedeniyle turknet üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim.

• Az önce arkadaşla Türknete zam gelmiş diye konuşuyorduk, onun evde 35mbs vdls var aldığı hız 25 civarı bende fiber var 100 sabit geliyor birde hiç görmediğimiz 1000 mbs kullananlar varmış hepimiz aynı fiyat pek adil değil gibi..

• Apartmanında Turknet GigaFiber kutusu olanlara tavsiye ederim. Adsl veya Vdsl konusunu bilemiyorum. Diğer operatörlerle aynı berbat hızdadır muhtemelen. Ama GigaFiber vadettiği gibi 1000 Mbps hızı gerçekten veriyor. Bir önceki operatörümle Vdsl altyapısıyla yıllardır rezillik yaşamışım. Buna alışınca da bırakması zor. Diğer operatörlerle karşılaştırınca fiyatını hak ediyor ama 6 ayda 1 zam olayı can sıkıyor. Yılda 1 100 lira zam iyidir. 6 ayda 1 zam kötüdür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Temmuz 2024; 20:11:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt

adsl/vdsl kullanan mümkün ise almasın. Arıza oluşumunda Telekomu aşabilen bir firma değil. Telekomun borusu nasıl öterse bunlardan öyle ses çıkıyor. 3 Ay hız sorunumu çözemediler 5mbit hızla geçindirdiler.

• Ben de 2016 dan beri kullandığım Turknet hizmetimi iptal etme kararı aldım, TurkTelekom a tepki olarak almıştım, bu sefer de Turknetin zamlara tepki olarak başka operatöre geçeceğim, gerçekten bu sefer abarttılar, koyun olmayın , iptal ederek siz de tepki gösterin.

• @TurkNetDestek Hocam şu paketin amacı ve kullanılan yerler nedir acaba öğrenebilir miyiz? Daha önce listede yoktu diye hatırlıyorum.

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı no 77580625 cevap verecek müşteri temsilcisi aranıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kaydınıza dönüş yapıldığını görüyoruz.
  • Hizmet kalitesini arttırıp daha çok kulanıcıya erişseniz

• Tüm hızların aynı fiyat olması sadece saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigafiber artık heryerde olsun

İstanbul Eyüpsultan a gigafiber gelecek mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

hocam merak ediyorum 2021 de dediniz ki kocaeli gebze 11 mahalle yapılacak hatta gebze belediyesi ile de prokol imzaladınız aradan 3 sene gecti sadece 3 mahalleyi yapıp kayboldunuz ortalıktan cem beyin gigafiber için 2024 yılı için 1 milyon abone hedefi vardı ancak 221 bin mi ne aboneniz varmış şimdi soruyorum bir işi yarım bırakarak nasıl 1 milyon hedefine ulaşmayı düşünüyorsunuz neden gebzedeki çalışmaları durdurdunuz?

Neymiş talep yoğunluğu falanmış. Ya GigaFiber getirdiler de biz mi istemedik

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt

aynen öyle hocam

Gigafiber konusunda Türknet eleştirilebilir ama biraz fazla abartılıyor gibi.

Diğer alternatif firmalar neden bulundukları ilde kendi fiber altyapıları için yatırım yapmıyor. İli geçtim ilçe bazlı bile yok. İçlerinde abone sayısı 20 bin hatta 100 bin üstü olan var. Misal bazı firmalar yapıyor.

Atlantisnet

Turbonet

Eminnet

Köyceğiznet

Speednet

Netmax

Giganet

Linyitnet

Sakaryada 3 sene önce planlama bölgesindeydi sonra iptal ettiler. Şimdi Türk Telekom Fiber çalışmaları başlamış. TürkNet çok müşteri kaybeder böyle devam ederse

• hocam 2021 yılında gebze belediyesi ile prokol imzaladıklarında benım adresımde 6-8 hafta içinde gigafiber gelecek gözüküyordu kendi sitelerinden cıkan sonuctu bu yıl olacak 2025 simdi adresimi sorguladıgımda gigafiber alt yapınız bulunmuyor cıkıyor 6-8 haftada kayboldu yani şimdi ben elestirmiyimde napim hocam madem getirmeyeceklerdi niye 6-8 hafta yazısını cıkardılar adamlara soruyoruz neden gebzedeki çalışmaları durdurdunuz diye cevap vermiyorlar sebebini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.