< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 13 Temmuz 2024; 15:33:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (4. sayfa)
-
-
Yolladım ama döneceklerini sanmam
Kayıt açmışsınız bugün zaten inceleniyor falan yazdı 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 13 Temmuz 2024; 16:6:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Cumartesi sanırım öğlene kadar MH. Pazartesi arayabilirsiniz.
-
Yine fikrimizi beyan ettik diye birileri olduk, böyükresim.jpg görülmüş. 2 yıllık bir Turknet müşterisi olarak taahhütlü lobisiyiz peki kabul. Siz kimsiniz peki efendim, Turknet Köyü Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı mı?
Dernek başkanı olarak altyapısı 1000 Mbps desteklemeyen fakirler Turknet'e gelmeyin diyorsunuz yani. Peki öyle olsun gelmeyelim madem. Turknet'e Gigabit alabilen bir avuç müşterisiyle başarılar o hâlde
-
Şeref duyarım. İnsanı diğer canlılardan ayıran ne; düşünebilmesi, durum karşısında değerlendirip insiyatif alması.
Size kimse zorla hizmet satmıyor; hizmetten veya fiyattan memnun değilseniz geçersiniz başka firmaya.
Telekom altyapıda kaç kişi fiberden faydalanıyor ya da Kablonet'te kaç kişi G-pon altyapıdan faydalanıyor.
Bilet alıyorsunuz; size ikramiye çıkmıyor başkasına çıkıyor. Ee ben de bilet parasını ödedim; bana niye çıkmıyor demek gibi. Hayatı şanslılar ve parası olanlar yaşar. Yapacak birşey yok yahni; kader kısmet işi.
-
Yemişim vermediğiniz hizmeti. Çanakkaleden 1.5 yıl önce hizmet başvurusunda bulundum, oturduğum sitede Turknet kullanıcıları hepimiz başvuru yaptık, hala tık yok.
Türkiye sadece İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursadan ibaret değil hatırlatırım. Kaldı ki bu şehirler de bile semt semt var bu hizmet.
Yemin ediyorum o kadar gözümden düştünüz ki son 2 yıldır. Alternatifim olsa, sırf size olan hislerimden ötürü dakika durmam.
En azından Superonline gibi günlük upload, download paketleri yapsanız da bizde paramızla rezil olsak. Ama o da yok!
-
Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez. bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
hocam kocaeli gebzede gigafiber çalışmaları tekrar ne zaman başlayacak
-
7 senedir aboneyim, 3 yıldır gigafiber başvurusu yapıyoruz İstanbul Eyüp için tık yok, bu hızı veren tt altyapı destekli bir firmaya geçmeye karar verdim
-
9 Temmuz tarihinden beri telefonlu olan internet hizmetini yalın internete çeviremeyen güzide internet sağlayıcımız. Sürekli süreç devam ediyor diyorlar :) Buradan özel mesaj ile cevap verdim diyen firma yetkilisi, talebiniz inceleniyor diye cevap veriyor. Kesinlikle çözüm sunmuyorlar. Sorun anında veya bir talebiniz olduğunda kesinlikle hızlı ve doğru cevap almayı beklemeyin.
-
60 Dairelik bir sitede oturuyorum sadece TT altyapısı var fiber olarak TurkNet altyapısı için yönetici ile görüştüğümde pek başvuru hevesli olmadığı ilgilenmediğinden başvuramıyoruz. Bu siteye TurkNet Fiber altyapısının gelmesi için ne yapabilirim?
Ek: Site üzerinden gigafiber istiyorum formunu aylar öncesinden doldurmuştum zaten gelişme yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuelzII -- 15 Temmuz 2024; 14:33:6 > -
11 senelik müşterinizi basit politikalarınız yüzünden kaybettiniz.
11 senedir İstanbul’un göbeğinde fiber gelecek diye bekliyorum saçma saçma bölgelere müşterinizin olmadığı bölgelere gigafiber yapıyorsunuz müşterinizin olduğu bölgelerde 50mbps ile idare etsin, evimi taşıdığım için bulunduğum yerde altyapı yoktu hizmeti dondurdum 1 sene sonra tekrar aynı eve geçtiğimde daha öncesinde 1 senelik peşin ödediğim hizmeti bana tekrardan aynı ay süreyi vermeniz gerekirken ödediğiniz tutarı zamlı faturadan düşelim dediniz bende sonrasında zaten bıraktım 11 senelik müşteriniz olarak söylüyorum gram hakkım varsa haram olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bina içine siyah; kapkara kablo çekip bıraktılar. Ne arayan var; ne soran.
Kapıya da etiket; stikker, magnet birşeyde yapıştırmadılar. Ne mutlu size; gigafiber geliyor evinize gibi.
Kutu takacak arkadaşlar dediler. Kim bu arkadaşlar; kimin arkadaşı, biz tanıyor muyuz?
İşler hızlansın diye biz kutuyu alsak; kutuyu duvara taksak olmaz mı?
Kutusuz kaldık; bu sıcak nemli yaz günlerinde.
Kutu kutu pense elmamı yerse misali; elma biz mi oluyoruz bu durmda. Elma bizsek; bizi kim yiyor? Saygılarımla.
-
2017'den beri müşterinizim sektörde çığır açtınız sayenizde diğer kan emici şirketler kotayı kaldırmak,1000 mbit hız vermek zorunda kaldı ama o tarihten beri en kısa sürede Antalya'ya gigafiber getireceğinizi belirtmenize rağmen hiçbir gelişme yok,gigafiber altyapısının olduğu 5 ilde bile kaplumbağa hızındasınız. Alanya'da yaşıyorum dünyaca ünlü bir yer buraya yatırım yapmayacaksınız da nereye yapacaksınız? Şükür ki kapımıza Türkcell fiber getirdi sizle fiyat sabit kalsın diye 1 yıl peşin ödemiştim Eylül'de Türkcell'e geçeceğim. 500 liraya 50 mbit sizden alacağıma 532 liraya 1000 mbit alırım ya da sizden alacağım hızın aynısını Türkcell'den 367 liraya alırım üstelik Türkcell mobil müşterilerine 1 ay ücretsiz. Sisi kullanmak için 2 yıl önce 2500 liraya vdsl modem aldım üstelik. Önceden çok iyiydiniz ama artık hiçbir avantajınız yok,zaten müşteri hizmetleriniz çok kötü bir de yılda 2-3 kez zam yaparak müşterileri kaybediyorsunuz. Sizi cazip kılan şeyler gigafiber ve yüksek hızı ucuza vermenizdi ikisi de olmadığına göre çok müşteri kaybedeceksiniz kendinize gelin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@AMC Hocam bak kablo çekilmiş ama kutu takılmamış. Oku da anıların canlansın hocam
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159159831
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Temmuz 2024; 18:18:50 > -
Yan sokağımda gigafiber var bizim sokakta yok bunun için nereye başvuruda bulunabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 23 Temmuz 2024; 21:57:5 > -
O gene yiyimiş. Benim oturduğum evde fiber yok ama 6 yıl kadar önce evinim 10 metre yanına yeni bir bina dikildi orada fiber var. Ulan 15 metre uzun çekip yan binaya da fiber getirmek bu kadar mı zor?
-
Öğretmen kampanyası ile yıllık peşin ödeme kampanyası birleşiyor mu acaba? Bir de peşinde k.kartına vade farksız taksit yapan banka var mıdır? Bilen birisi cevaplarsa çok memnun olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar ben aradım üşteri hizmetlerini . millinicomdan size geçeyim dedim. 600 TL sadece geçiş ücreti istiyorlar. bunun yanı sıra bu ücret ise peşin ödediğinizde oluyor yani 12 aylık ücreti peşin öderseniz bu ücret. lütfen algı yaptırmaya izin vermeyin tamamiyle doğru bir bilgi degil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X