Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
36.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman haklısın. Beklentiyi yüksek tutmamak lazım demek ki; vaatlerle hayaller birbirini tutmayabiliyor. Yapacağız diyene değil; yapana yönelmek lazım. Ben takmam mesela; vaktime ve sinirlerime yazık. Yoluma devam ederim.

• Hocan bunların hepsi aynı halt. Bu türknette aynı meyvenim laciverti.

Çok kısıtlı bir kitleye bu hizmeti veriyorlar.Kaldıki büyük firmaların maçası yemiyor..

Ama reklamları görsen TR nin %85 ine fiber altyapıyı ulaştırmışlar sanırısın ama.

Dediğim gibi öle büyük yatırımlar yapmak bunların boyunu fersahh fersahh aşar..

• Bugün akşam saat 19:00 da millenicoma geçiş için aradım. Akşam 22:00 gibi geçiş tamamlandı ve İnternet aktif oldu. Altyapım 1000mbps olmasına rağmen gigafiber olmadan 100mbps üstü veremeyen Türknet yerine 1000mbps verebilen millenicom arkadaşını getir kampanyası ile 6 ay boyunca aylık 508 liraya denk geliyor.

Tüm işlemi telefonda yönlendirerek hallediyorlar. 1000mbps muazzam bir şeymiş.

Geçmek isteyen olur ise referans kodumu kullanarak 6 ay indirimini alabilir.

Referans Kodu: D6F15F88

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burunısıran kullanıcısına yanıt

"100mbps üstü veremeyen Türknet" veremeyen değil vermeyen.. Eğer Turknet sayfasını okumuş olsaydınız Turk Telekom altyapısı olan yerlerde 100 Mbit'e kadar hizmet verdiğini bilirdiniz. Turk Telekom'un Gpon altyapısını ( 200 - 1000 Mbit'e kadar ) kullanmak için bir anlaşması yok Turknet'in. Bu arada eğer Comnet'i seçmiş olsaydınız 12 ay boyunca aylık 585 TL öderdiniz.

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 8 Temmuz 2024; 2:45:7 >

• Turk net başlıkta sadece fiyat güncelliyor. Yeni yatırım, kapsama alanı, kalite hız artışı falan hak getire.

• Sonuç ve Teklif

VDSL altyapınızın desteklediği hız:

61 Mbps

15 Mbps'e Kadar Upload

İndirme & Yükleme hızı tahminidir.

Yüksek Hızlı İnternet, Tek Fiyat

₺499.90/Ay

Farklı operatörden geçişte 

₺600’ye kadar cayma bedeli bizden!

Beğenmezseniz paranız 

%100 iade!

baya hızlıymış şimdi baktımda . şuanda zaten superonline fiber 100Mbps + tv plus 500 liraya kullanıyorum :)

• Rakip firmalar yapıyor bu işleri.

Türknet zam yapmış; hani zam.

Türknet'i düşürmek için yapıyorlar; ama düşüremeyecekler.

Hani zam; zam yok rüter yine bedava.

Çıkart rüterini; çıkart göster rüterini.

Aha

Herkesin evinde wifi üstü rüter var.

Çıkart göster rüterini.

Aha

Benim tercihim belli; Türknet.

Kabul ederse ben de Türknet için çalışacağım; pardon abone olacağım.

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• Mitra kullanıcısına yanıt

Valla hocam millenicom arkadaşını getir kampanyası ile şuan aylık 508 lira ödüyorum. Hatta bir arkadaşı daha geçirdim 2 ayda 300 tl indirim olacak 208 lira ödeyeceğim. Olay zaten fiyattan ziyade ttnetin veremediği hizmeti 50-100 lira daha da pahalı olsa alabilmek.

Turknet insanları kandırmaya yöneldi artık. Geçen açtığım iptal talebini bile fatura borcumu öğrenmek istiyorum diye değiştirmişler sırt puanları düşmesin diye.

Bu arada Millenicom'u geçmek isteyen olur ise referans kodumu kullanarak 6 ay indirimini alabilir.

Referans Kodu: D6F15F88

• 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• Enflasyon bahanesiyle silkelemeye devam. Sırf bu sebepten bugün 2 adet GSM hattını yolluyorum, yeni no'ları aldıktan sonra sıra Turknet'te.

En fazla 100 Mbps hizmet alabiliyorum, 100 Mbps için ciddi ciddi 500 TL silkelenmek? Kaldı ki 3 ay sonra 750 TL olmayacağının garantisi yok, taahhütsüzün muhteşem ötesi avantajı :)

Gigabit hizmet alamayanlar için büyük saçmalık bu fiyatlar.

• Ya arkadaşlar altyapınız 100 Mbit'e kadar destekliyorsa neden TURKNET'i seçiyorsunuz ki? Bana bunun mantıklı açıklamasını yapacak olan var mı? Kimse sizi 100 Mbit için 500 TL ödemeniz için zorlamadığı halde neden Turknet'e sövüyorsunuz? 100 Mbit'e kadar olan hızları aylık 200 TL civarına veren bir sürü firma var.

• Bravo.

Bir ürün farklı marketlerde farklı fiyattan satılıyor, sen gidip en yüksek fiyattan veren marketten alıyorsun.

Sonra da yav diğer markette aynı ürünü daha ucuza veriyor; sen niye pahalı veriyorsun diye sitem ediyorsun.

Silkeleniyor deniyor; vatandaş yolluk mu silkelensin. Silkeyene değil; silkeletene bakmak lazım.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

Taahhütlü lobisi bunlar; taahhütlü. Kendi parasıyla esarete mahkum olmayı tercih ediyorlar.

Taahhütlü abonelik; 200 ve üstünde avantajlı sayılabilir.

100 ve altı hızlarda alternatif firmalardan taahhütsüz veya peşin ödemeli hizmet almak daha mantıklı.

• 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber'de bir yetkiliye ulaşmak mümkün değil. 2 gündür basit bir işlem için bekliyorum. @TurkNetDestek kullanıcısı da kesinlikle yardımcı olmuyor. Tüm abonelere sorun anında sabır diliyorum.

• @TurkNetDestek

Birazdan sizinle iletişime geçecektir..

• Emox10 E kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden sizinle iletişime geçtim.
  • Arkadaşlar 1000mbps kullanıyorum 6-7 aydır 800-900 indirme hızları alıyordum. Birkaç gündür hızımı 100e sabitlediler sanırım indirme sırasında 100ü geçemiyorum testlerde. Şikayet oluşturdum az önce ama çözüm üreteceklerini sanmıyorum. Konuyla ilgili nasıl bir aksiyon alabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Siz böyle söyleyince ben de bir kontrol yaptım. 93 civarı çıktı hem down hem up.. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Bir 10 dk süren konuşma içinde modeme giren kabloyu ters takma, modem lan port değiştirme yaptıktan sonra sonuç değişmeyince, birde kablosuz ( Wi-fi ) ölçüm yaptım 750 civarını görünce MH'deki hanımefendi başka kablonuz var mı dedi. Ben de TV'ye taktığım diğer kabloyu taktım hız 930 gösterdi. Sorun kablodaymış. Benim kablo kapı altından geçtiği için odaya girerken kablo kanalının üzerine basılıyor. Kabloyu şöyle çıkarıp düzeltip tekrardan takınca yine 930 hızlarını almaya başladım. Sizde de böyle bir durum olabilir mi?

Kablolu kablosuz her şey aynı. Numarayla nasıl ulaştınız ayrıca. Ben uygulama üzeri mesaj bıraktım

• blackprague kullanıcısına yanıt

GigaFiber hattı 0850 288 10 10

Açmıyorlar maalesef, bütün iss’ler kaşar olmak zorunda mı ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 13 Temmuz 2024; 15:28:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.