Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
13
Favori
46.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son 1 hafta içinde 2 gün süren Youtube engellemesinden haberiniz yok o zaman?

• Belki pek anlaşılmıyor lakin , Fiber internet gerçekten Önemli bir olay. İnternet cafe dönemlerinden bile Net kullanan birisi olarak Turknet diğer operatörlere nazaran çok daha hızlı çok daha hesaplı. Madem böyle bir başlık var teşekkür ediyorum.

• Aslı_g kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum , birçok şeyde maalesef avrupanın gerisinde olsak da , Turknet gigafiber ile avrupa standartlarında çatır çatır net kullanıyoruz , ping sorunu olmadan oyun oynuyoruz.  

• Hızını , bağlantı kalitesini vesaire Her şey bir yana , Başka bir operatörden Turknet'e geçerken cayma bedeli taahhütü karşılaması çok şık bir hareket bence .

• LionessZey kullanıcısına yanıt

Aynen Dediğiniz gibi , Ben de o şekilde Turknet'e geçtim , ismi lazım değil önemli de değil bir başka İnternet servis sağlayıcısı operatörden Turknet'e geçerken sağolsunlar çatır çatır Cayma bedelimi ödediler.

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Tabi ki farkındaydim, inşallah böyle yasaklamar olmaz bir daha. .

Benim demek istediğim, bant daraldığı o anlarda bile Tukrnetin güzel bağlantısı sayesinde giriş yapabildim sosyal medyaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LionessZey kullanıcısına yanıt

Turknet'in harbi diyorum taahhütü karşılaması çok şık bir hareket gerçekten. Bakır kablolalar Fiber oluyor   , Üstüne taahhütü de Turknet karşılıyor. 499 Liraya 1000 Megabits şu şartlarda oldukça güzel bence.

• soysaltrk kullanıcısına yanıt

Ben de Geçen hafta yaşadığımız sıkıntılı günlerde Turknet sayesinde neredeyse hiç etkilenmedim bant daralma olayından, sorunsuz girebildim internete. Gigafiber farkını oraya koydu. Sizin gibi düşünüyorum soysal bey .

• EchoFl kullanıcısına yanıt

Diğer fiber sağlayıcıları da cayma bedelini ödüyor . Bu normal bir özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet'in fiberini bağlayıp pişmanlık yaşadığım süre zarfı boyunca , Turknet gigafiber harbiden ilaç gibi geldi bana .

Donma , kopma , çekim gücü çok başarılı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastyn -- 29 Mart 2025; 17:32:35 >
  • 34vatanlevent34 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz o kadar doğru ki Levent Bey. Turknet sayesinde Avrupa seviyesine geldiğimiz bir kaç şeyden birisini yaşıyoruz. Keşke ama keşke her yerde olsa gigafiber bağlansa Tüm Türkiye'ye .

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Fiber interner teknolojisi benim mahalleme , sokağıma geldiği an başvurdum kısa sürede hemen gelip Gigafiber kabloları ile birlikte apartmana getirdiler. Memnunum yav. Gerçekten on numara hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimgray -- 30 Mart 2025; 2:13:52 >
  • Turknet'in Gigafiber’i sayesinde, internet hızımda ciddi bir iyileşme oldu. İşin püf noktası stabil olması .

Kopmadan,hız dalgalanması olmadan - özelikle - film izleyip oyun oynamak çok değerli.

• rastyn kullanıcısına yanıt

Aynen öyle benim de cayma bedelimi karşıladılar. Hız olayı bir yana bu cayma bedelini ödemeleri insanı cezbediyor harbiden.

hız+cayma bedeli gayet iyi daha ne olsun.

• 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
    play.google.com
    TurkNet SmartyFi - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.turk.smartyfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 30 Mart 2025; 21:34:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TurkNet GigaFiber'lilere özel akıllı Wi-Fi: SmartyFi hizmetine ben aylık ekstra 50 lira ödüyorum. Süresiz 50 lira ödeyeceğim. Şu anki güncel fiyatı aylık 175 lira sanırım. Bu hizmete farklı modem ve dağıtıcı veriyorlar. Bilgilerinize. GigaFiber hız ve kalitesi ele alındığında, günümüz şartlarında aylık 500 ve arzuya göre aylık SmartyFi 175 lira sudan ucuz. Evinizde 1-2 kişi kablosuza bağlanıyorsanız SmartyFi gereksiz gibi. Kalabalıksanız SmartyFi hizmetini düşünün...

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 30 Mart 2025; 21:48:18 >

• Yukarıda kablo çekme parası 300-500 lira faturaya yansır dedim ama gelen ekip peşin de alabilir. Verin gitsin. Değer.

Apartmanlarda genellikle doğalgaz borularının yanından uzun uçlu matkapla bir alt kata delik açılıyor. Bizim apartmanda açık. Sizlerin apartmanında delikler yoksa gelen Türknet ekibi katlara delik açmayabilir. Her ihtimale karşı bir elektrikçiye her kata aynı hizada, zemin kata kadar delik açtırın TurkNet ekibi gelmeden...

• Elimde AirTies 4960XR var süperonline fiberde kullanıyorum. Orjinal ve türknet 2 türlü yazılımı varmış?Bu router başka bir cihazla mesh oluyormu?Hangisi daha iyi yazılımlara ulaşma imkanı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 31 Mart 2025; 15:2:20 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bence pahalı hocam 175 tl smartyWfı gigafiberim olsa smartwfı baglatmam 50 tl normal sizin ödediğiniz ama 175 tl pahalı cihazda senin olmuyor birde kapatınca geri veriyorsun vermezsen bedelini yansıtıyorlar çok saçma bi iş bari 1 yıl öde ondan sonra komple senin olmalı o cihaz 1 yılın sonunda yerinde destek için vs diyor onun için ekstra makul bi fiyat sunabilir yani bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Karşı caddeye gigafiber geldi. Sitemin hemen üstündeki caddede de gigafiber gözüküyor. Bizim site köşede Allah'ın belasını verdiği yer gibi kaldı. Sanki Türknet'in bizim siteye kastı var  Ne kadar süre içinde gelir eğer gelirse. Ben talepte bulunabiliyor muyum telefon üzerinden gigafiber destek hattı varmış galiba bir şey yapabilirler mi ki?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.