Bende şehrin göbeğindeyim fakat bırakın 1000 Mbps yi 100 Mbps bile alamıyorum...En yüksek 40 larda dolaşıp duruyorum yıllardır...Yıllar önce Gigafiber istiyorum bölümünden talepte bulundum fakat beyler zam yapmakla meşgul olduklarından taleplere el atamıyorlar...Ben şuanki hızıma 250 tl civarı ödemem gerekirken 2 katını tam 500 tl ödüyorum...öbür tarafta adam 1000 Mbps nin keyfini sürüyor ücretini biz ödüyoruz...Bu kadar büyük firma iseniz Normal fiber ücretini indirin 250 Tl ye bizlerde ne kadar büyük firmasınız anlayalım...Bu ne yahu ocakta zam haziranda zam...yazıktır bu insanlara..Son zamanlarda NETGSM ye geçmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım... |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (24. sayfa)

-
-
300 TL civarına 100 Mbit'e kadar tarife veren bir sürü İSS varken neden Turknet'e 500 TL hizmetini seçtiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 12 Mart 2025; 16:52:4 > -
100 Mbps'ye kadar hız veren servisler Turknet'inki de dahil Vdsl arkadaşlar. Fiber değil. Turknet Gigafiber ise 1000 Mbps'ye kadar hız veriyor. Turknet Gigafiber kullanıp 1000 Mbps'ye kadar hız alabiliyor musunuz alamıyor musunuz onu söyleyin siz bu konuda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Mart 2025; 12:38:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vdsl Turk nette (45mbps) aynı fiyat 1000 mbps de. Adalet?
-
Arka sokaktaki adam instagramda gezmek için 1000 mbps'ye 500 ödüyor ben sürekli kopan rezil rüsva vdsl 100 mbps (SNR 8.1) hatta 500 ödüyorum. Comnet mağduru olarak geçmiştim. Bu bir enayilik diyerek netspeed'e geçtim. Mutlaka telfon ile arayıp hattaki abiyi ablayı zorlarsanız referans koduyla birlikte ekstra indirim veriyor 6 aylık süreç için (3+3), ilk üç ay 269 TL, sonraki 3 ay 370'e taahhütsüz anlaştım.
Özellikle vdsl altyapı için hangi iss en ucuz fiyatı çekiyorsa onu tercih etmek gerek. Altyapı zaten kötüyse kötü hizmet, iyiyse iyi hizmet alırsınız. haaa comnet gibi parayı ödemezlerse arada kesintiler olabilir ona bir şey diyemem
-
Her yer sahtekarlarka dolu arkadaş güzel yurdumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılanları şöyle bir okudumda türk net şikayetleri baya var.
peki vdsl de türk netten şikayetçi olupta başka yere geçenler o geçtikleri yerden memnunmu
nu konuda bende yardım talep ediyorum sizlerden.
milenicom filan var. dikkatimi çekiyor ama hepsi telekom altyapısı
-
Gigafiber imkanı olanlar gerçekten kaçırmasın. İstanbul'da yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve hem düşük ping hem de simetrik şekilde upload/download 1000 Mbps alabiliyorum.
-
Gigafiber kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, kurulumda zyxel yada tplink modem veriliyormuş hangisini önerirsiniz ? ona göre talep ediyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUGATTI -- 17 Mart 2025; 16:40:32 > -
Benim nerdeyse 1 yıl dolacak. Bana ZTE H3601P Modem ve Zyxel PMG1005-T20C Gpon cihazı verdiler. Ben sorunsuz kullanıyorum ama Turknet bu modem ile ilgili çok şikayet almış. Bendeki ZTE modem'in ara yüzüne giriliyor ama müdahale edilemiyor. O yüzden modemde değişiklik yapılamadığından bunu tavsiye etmem. Zyxel markası içinde benzer sorunlar duydum ama Tplink'de pek sorun yaşamazsın bence... Eğer tercih sana bırakılıyorsa Tplink'i seçmeni öneririm. Daha önce kullandığım Tplink modemlerde hiç sorun yaşamadım.
-
AirTies 4960XR Air Wi-Fi 6 ve Zyxel PMG1005-T20B ikilisinde sorun yaşamadım.
Konumlandırmada Zyxel PMG1005-T20B daha yukarıda duracak.
quote:
http://192.168.111.1/login.html
play.google.com
TurkNet SmartyFi - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=net.turk.smartyfi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 17 Mart 2025; 21:37:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Maalesef gigafiber altyapım yok TT fiber altyapısı mevcut. Ayrıca turknetin bu fiyat politikasını doğru bulmuyorum. 100mbps ben şuan turksatta 375 ödüyorum üstelik herşey dahil tv modül full paket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nako8 -- 21 Mart 2025; 16:26:54 > -
Bursa Gemlik ilçesinde gigafiber var mı ? Bulunduğumuz yere çektirebilir miyiz ?
-
mahalleye gf gelmiş. aradılar 2 gün önce getirdiler. tertemiz. uçuyor net. ne varsa indirdim steamden. en yüklü oyun bile 15 dkda iniyor. uzaydan yazıyom şu an.
-
Ülkenin içinde bulunduğu şu ekonomik kriz ortamında , bu kadar güzel hız , 1000 mbps bağlantı13 dolara denk geliyor :)) Hala pahalı diyen dostları görünce şaşırıyorum harbiden .
-
Turknet'in Fiber altyapısı sayesinde kesintisiz bir internet deneyimi sunan Turknet'in bu sitede olması çok güzel. Diğer pek çok operatörün aksine İnternetin hızındaki kopmalar gerçekten minimize.
-
Türknet'ten fiber internet bölgemde olmadığı için mecburen superonline'a geçtim. Yalnız çok memnundum Turknet'ten. En azından 100-150 GB internet verebilse tekrar geçerim. O kadar memnundum. İnşaallah en kısa zamanda heryere gelir.
-
Geçen hafta yaşanan bant daralma olaylarında bile neredeyse hiç etkilenmeden websitelerde grsinmeye devam etmemi sağladı Turknet. Yeri gelmişken söylemek istedim =))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X