Hayırlısı olsun.. Çok güzel ve kaliteli bir router... Kolay arayüzü var ve özellikleri çok iyi.... Güzel günlerde kullanın.. |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (22. sayfa)

-
-
Hocam bu cihaz Giga Fiber ve Normal Fiberde modem olarak kullanılabilir mi? Yoksa sadece router olarak mı kulanabiliyoruz?
-
Fiberde zaten rüter kullanıyorsunuz. Gigafiber veya diğer fiber altyapı farketmez. Modem-rüteri ise hem fiber hem de vdsl-adsl altyapıda kullanıyorsunuz.
-
Evet kullanabilirsiniz.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler.
-
müşteri temsilcisi ile görüşmem de modem de arıza olabileceğini söyledim bizim buradan bir arıza gözükmüyor dedi.ısrarcı olunca ekip yönlendirdi.sonuç olarak arıza modem de çıktı.kavga dövüş modemi değiştirtim.getirdikleri modem eski bir modem onu da değiştiricem.kendim modem alıcam.biraz daha çözüm odaklı çalışılması gerektiğini düşüyorum.
-
Bu firmada 2-3 dakikalık kesintiler oluyor, arkadaşımda da olduğunu teyit ettim. Bu kesintiler başkasında olmuyor mu?
NOT: kendi altyapısındayım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 26 Şubat 2025; 22:32:3 > -
GigaFiber mi kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: TheGladioBu firmada 2-3 dakikalık kesintiler oluyor, arkadaşımda da olduğunu teyit ettim. Bu kesintiler başkasında olmuyor mu?
NOT: kendi altyapısındayım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet
-
Dün gigafiber bağlandı. zyxel VMG3625-T50B modelini bağladılar. Fakat yan odada kablosuz olarak hız 180 mbps civarı gösteriyor. Modem yanında da 380 civarı çıkıyor. Bu hız az değil mi? Ben kullanımda adsl den çok farkını göremedim. Modemden ya da ayarlardan kaynaklanıyor olabilir mi? Hız kontrolünü laptop ile yaptım biraz eski bir model ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Yeni bir modem mi almamız gerekiyor.
-
Laptopun wifi kartının modeli nedir?
-
Merhaba. Aygıt yöneticisinde qualcomm atheros qca9377 yazıyor.
-
Wifi kart kaynaklı.
-
Teşekkür ederim. Laptop için ayrı bir adaptör mü almak gerekiyor. Eğer öyleyse neye dikkat etmem gerekiyor seçerken.
-
Wifi6 destekli kart alabilirsiniz; ama uyumluluk sorunu olur mu ona dikkat etmeniz lazım. Laptopun tam modeli nedir?
-
Lenovo V155 81V5001RTX Ryzen 5 3500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Vega 8 15.6" Notebook
kullandığım laptop bu. biraz eski bir model ama hemen değiştiremeyeceğim için adaptör almak mantıklı gibi. Ama sanki Turkcell tarafından verilen modem de çok uygun bir modem değil, yeni laptop ve adaptör alsak da belirli bir hızın üzerine çıkamıyoruz herhalde.
-
Adaptör seçeneğide pek yok gibi. Realtek'in var o da 433 destekliyor; 5ghz de.
Modemde wifi5 onunda wifi 6 ile değişmesi lazım. Hem alıcı hem verici tarafı sorunlu.
-
Tamam hocam teşekkür ederim. Biraz masraf yapacağız anlaşılan.
-
Öyle gibi. En temizi kendi rüterinizi almak ( wifi6-160 mhz destekli) + wifi6e kartlı laptop. O da masraf demek. Ben tşk. ederim, hayırlı akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 megabit kullanıyorum memnunum ama işin garibi binada ,evde fiber var 1000 megabit yok binada türkcell var 1000 megabit destekliyor bu gidişle 1000 megabit e yani 1gbts e geçeceğim arada fiyat olarak fazla bir fark yok 900 megabit kaybım var ayrıca youtube içerik üreticisyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X