Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
503
Cevap
13
Favori
46.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 ay taksitlendirme için ekstra bir kampanyaya dahil olmamız gerekiyormu acaba bonusta ?

Yada Axess vb. için taksit oluyormu bilgisi olan var mı.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bonus ve maximum da 6 taksit Axess te de 3 taksit çıkıyordu ödeme ekranında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt

eyvallah üstad çok teşekkür ederim.

• Maalesef, İstanbul'da bile her bölgede mevcut değil. Türk Telekom omurgası üzerinden Giga Fiber sağlansa herkes faydalanabilir. Bu konuda bir çalışmanız var mı? @TurkNetDestek

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber hizmetimizi kendi altyapımız üzerinden veriyoruz. Altyapımızı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Altı kaval, üstü şeşhane...

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 5 Mart 2025; 14:18:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Herkese aynı cevap veriyorlar. Bana ilk önce verileceğini söyleyip sonra fibere dönüştürdüm 1000Mbps verilmeyeceğini 100Mbps verileceğini söylediler. 1000MBPS fiber kampanyalarına bakıyorum. Farkı ISS'e Abone olunca TurkNet aboneliğini iptal edeceğim.

• Gigafiber aldığımız da fiber alt yapıya uygun herhangi bir modem ile Turknet aboneliği kullanılabiliyor mu ?

• Gopluumit kullanıcısına yanıt

Gigafiberde kendi rüterinizi kullanabiliyorsunuz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim. 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• arkadaşlar netspeed 1 senelik peşin ödeme kampanyası bitti şimdi tekrar aynı kampamya var ama bu sefer de 500 tl ortalama fiyat. sizce netspeed devam mı edilir oksa başka neye geçeyim. altyapı maalesef dsl 100 mbit destekliyor

• Merhaba arkadaşlar, internet taahhütümün bitmesine bir ay kadar kaldı. TTNET kullanıyorum 100Mbit hızında ve altyapımın 1000Mbit'e kadar desteklediğini söylüyorlar. TurkNet'te sorgulama yapınca ise maksimum 100Mbit olarak görünüyor hattım. TurkNet müşteri hizmetleri de aynı altyapıyı kullanıyoruz ama bu altyapı 100Mbit destekliyor olarak görünüyor sistemde diyor.

TTNET satış yapmak için yanlış bilgi mi veriyor acaba yoksa TurkNet'in bir kısıtlaması vb. söz konusu olabilir mi? Benzer bir durum yaşayan var mı?

• saig10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden 100 mbps'e kadar hizmet veriyoruz.
  • gigaspeed den memnun kalmadım Comnet 2 ay bedava kampanyası devam ediyormu geçiş yapayım turknete

• sedat79 kullanıcısına yanıt

En son 28 Şubat'tı galiba.

• Mitra kullanıcısına yanıt

Netspeed bu şekilde prizden hat çekmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bartın gibi illere yatırım planınız var mı gigafiber için ?

• Binada altyapı var mı bilmiyorum 0 bina bir kişi Türk Telekom kullandığını fakat daire içinden çektiğini söyledi ben türknet kullanmak istiyorum nasıl yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emfore kullanıcısına yanıt
    Yeni yapılan bazı binalarda ( Müteahhit duvar içi cat kablo çekecek kadar vizyon sahibi ise ) çok az sayıda var. Onu da iss yapmıyor zaten hazır varsa kullanır. Yoksa hiç bir iss bunu yapmaz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.