Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
15
Favori
47.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordert

Bence pahalı hocam 175 tl smartyWfı gigafiberim olsa smartwfı baglatmam 50 tl normal sizin ödediğiniz ama 175 tl pahalı cihazda senin olmuyor birde kapatınca geri veriyorsun vermezsen bedelini yansıtıyorlar çok saçma bi iş bari 1 yıl öde ondan sonra komple senin olmalı o cihaz 1 yılın sonunda yerinde destek için vs diyor onun için ekstra makul bi fiyat sunabilir yani bence
    Ben de ilk başta 2 yıl her ay 50 lira ödedikten sonra cihaz benim olacak sandım ama dediğiniz gibi öyle değilmiş. Cihazı bana kiralamışlar bir nevi. Ona bakarsak superonline vdsl kullanırken neredeyse 10 sene sonra modem bedeli tahsil etmeye çalıştı benden. İlk modemi kargoyla yolladım son faturadan düştüler. Daha sonra bir modem daha yolladım modem eline ulaşmasına rağmen son faturadan modem bedelini düşmediler. Yıllarca bildiğiniz 2 mbps İnternet hızı aldım. Turknet Gigafiber hizmeti belki Turknet Vdsl, Adsl de dahil diğer mevcut bütün Vdsl, Adsl hizmetlerini 1000'le çarpar. Bir cep telefonu faturası o da 20 gb İnternet 300-500 lira olmuş. Onların yanında Turknet GigaFiber bedava gibi. Modem kirası, kurulum ücreti devede kulak...

play.google.com
    TurkNet SmartyFi - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.turk.smartyfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 1 Nisan 2025; 0:24:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

http://192.168.111.1/login.html

Kullanıcı adı admin şifre Wi-Fi şifresi
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

Gelişmiş / Yönetim / Güncelleme / Güncellemeleri Şimdi Kontrol Et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 1 Nisan 2025; 10:56:2 >

• www.nperf.com
    3G, 4G LTE, 5G & WiFi mobil hız testi, tarama testi ve akış testi - Android ve iOS'ta QoS - nPerf.com
    https://www.nperf.com/tr/nperf-applications

Test yaptığım telefon eski. Yeni ve üst model telefonlarla 1000 Mbps'ye yaklaşır, benim aldığım sonuçların en az 2 katını alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 1 Nisan 2025; 11:11:46 >

• 35/12mb 525TL bina kabloları eskiymiş bilmem ne uploadı'ı 6 ya düşürdüler.2025 yılında 6mb uploadla gelde yayın aç,bulut depolama kullan.Şu taahhütüm bi bitsin telekomdan kurtulayım :(

• Çevremdekilerden örnek verecek olursam ürününüzden memnun olan yok. Kablonet kullanıyorum memnunum. İndirme konusunda bekleyeceksem beklerim daha iyi. TürkNet kullanıp mağdur olmaktan iyidir..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.