Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
13
Favori
45.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, Turknetin hakkında bu konuda zaten çok şikayet var. Çoğu çözülemiyor maalesef. Ben SSID Modem ayarları konusunda uzmanım diyemem ama bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum. Hani size desem yeni port açın veya yeni nat type ayarı yapın bir şey değişmeyecek zira bu sorun onlarla ilgili sizin veya tüm forum üyesi arkadaşların çözebileceği bir şey değil. Geçmiş olsun umarım çözerler  

• Sanguinius_WH30K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ilginiz için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, dün itibari ile türknet gigafibere geçtim herşey güzel şekilde kurdular. Ama hıız test sitelerin de ölçüm yaptığım da laptoptan cat 5 kablo ile en fazla 120 mgbt veriyor, telefon ile ise 300 mgbt veriyor.. eee şimdi nerde bu 1000 mgbt hız olayı anlamadım.ne yapmam gerekiyor ve sorun nerde anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt

Farklı kabloyla deneyin.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi

Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin

Ethernet; sağ tık, özellikler.

Yepılandır, gelişmiş.

Speed&Duplex; değer, 1.0 Gbps Full Duplex seçip deneyin.

Kablosuzda, tel wifi 6 desteği ver mı? Bende wifi5 (1*1) 433 mak, testte 350-400 arası değişiyor.

Kablolu testi, speedtest masaüstü uygulamasını indirip yapın. Linux minti, idm ile Cicku, Güzel Hosting seçip indirip hızınıza bakın.

• IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    Düz Cat5 kablo ile 1000 mbit hız alamazsınız.. En az Cat5e "kaliteli" kablo olması lazım.. Bazı Cst5e yazan dandik kablo ile de olmaz. En iyisi kaliteli Cat6 kablo kullanın. Telefonla da en az wi-fi 6 destekleyen bir modeme sahip bir telefonla o hızlara ulaşabilirsiniz.

• Sonsunucu S kullanıcısına yanıt

1000 mbps değilmiydi bu 1 mbps nedir ya şaka gibi

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın bu da bugünün ss ben de böyle bir sıkıntı var görüştüğümde ise modem ayarlarından 2.4ghz ve 5ghz ortak olduğu için birbiri arasında geçiş yaparken dalgalanmalar oluyormuş bunu tek bir bağlantıya 2.4ghz sabitlemek için modem kurulum ekibi ile görüşmem mi gerekiyor kendim yapabilir miyim

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

Tarih saat de gözüküyor:)

• Duvarı delmek yerine prizden kablo çekmeyi becerebildiğinizde ben de abone olacağım.

• Sonsunucu S kullanıcısına yanıt

Hocam, şimdi şöyle. Kablosuz ayarlar altında Wi-Fi ağını birleştir gibi bir tik olması lazım. Bu tiki temizledikten sonra kaydedin ve yine kablosuz altında 2.4 ve 5 ağları için ayrı ayar yapabilmeniz için ayarlar açılacaktır. 5 GHz'nin ismi yanına 5 GHz yazabilirsiniz.192.168.1.1 modem arayüz girişi için yazıp (ki bu modemden modeme değişiklik gösterebilir) modem SSID ayarlarınızı atarsanız size yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. Arayüz için kullanıcı adı admin şifre turknet olarak belirlenmiştir muhtemelen. Dalgalanma olayı ilginç zira birleşmede dalgalanma olsa bile hızınızı etkilememesi lazım ama şayet dediğim gibi birleştirirseniz sorun kalmaz. Orada 5GHz ve 2.4GHz'yi birleştir diye bir seçenek çıkacak onu ayıracaksınız.

Bende mesela böyle,

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

• emfore kullanıcısına yanıt
    Onu yapan hiçbir iss yok....

• Arkadaşlar 1000 megabit fiber kullanıyorum. Turknetin verdiği modem wifi6 destekli ama nedense aktif edemiyorum. Tavsiye edeceğiniz iyi bir modem var mı?

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Size verilen modemin marka modeli ve telefonunuzun marka modeli nedir acaba?

• Mitra kullanıcısına yanıt

Zyxel B331 verilmişti, 3 yıldır kullanıyorum ama az önce wifi6 desteği olmadığını öğrendim. Turknet smartwifi tavsiye etti aylık 175 tl, o rakamda fazla geldi bana. En iyisi orta halli bir modem almak diye düşündüm. Ev 110 metre kare civarı ve modem evin neredeyse tam merkezinde.

Keenetic Hopper AX1800

Bu modeli buldum amazonda 2800 tl civarı.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Marka bilmediğim bir marka olduğu için düşünme aşamadındayım. Bir de servis noktalarını filan araştıracağım.

• bağlantı aktivasyon işlemlerim hala yapılmadı . 17 şubattan bu yana haber bekliyorum. 18 şubat salı gününe kurulum için randevu verilmesine rağmen destek verilmedi. Birde şehir dışından geldim . gün içinde defalarca aramama rağmen ekipler adresinize yakın bugün gelecekler diye diye her gün oyalama işlemleri de cabası . gerçekten aşırı mağdur kaldım . bilseydim hayatta geçmezdim.

Abone No: 4387657

• tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, diğer bildiriminiz üzerinden dönüş yapılmıştır.

Zyxel B331 diye bir modemi yok. Muhtemelen modelini eksik yazıyorsunuz. Modemin yanına geçip arkasından model no'ya bakıp tam yazabilir misiniz? Mümkünse modemin fotoğrafını çekip atarsanız çok iyi olur. Bu arada kullandığınız telefon marka modelini yazabilir misiniz? Wifi6 özellikli router kampanyalı uygun fiyatlı model bulup sizi bilgilendiririm.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.