100 Mbit fiber için Comnet yıllık peşin 2388 TL ödersen aylık 199 TL'ye geliyor en uygun bu. Hem 1 sene boyunca gelecek zamlardan etkilenmezsin. Comnet ana sayfasında altyapı sorgulama yap. |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Modemi onlar mı verir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber için evet onlar veriyor.
-
-
online işlemlere giremiyorum site arayüzü yenilemişler sistemleri bozulmuş. tc şifre yazıyorum şifre yanlış diyor. şifre sıfırla diyorum telefona link atıyor yeni adet çıkartıyorlar eskiden mail gelirdi sıfırlardık, linke gidip yeni şifre yazıyorum fakat sıfırlamıyor. çağrı merkezine ulaşamıyorum mail adresleri yokmu nasıl ulaşıcaz bu firmaya bu nasıl iş, çileden çıktım
-
İnternetten bir haber olan semt ve mahallelere alt yapı çekiyorsunuz.
Merkezi olan 150+ daireye sahip 3 bloklu site için 8739274982 kere yaptığımız başvuruyu değerlendirmeye bile almıyorsunuz.
Tebrikler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsng -- 2 Ağustos 2024; 15:5:0 > -
Merhabalar, konu ile alakalı özel mesaj üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. -
Benim binam da kablo olduğu halde başvuru almıyorlar tüm sokakta interneti bağlamışlar kutuları benim binanın üstünde duruyor ben ve yanımdaki 10 binayı atlamişlar ondan sonra ve önce var bu arada tek tek sorguladım 4 ay önce yazdım gelip bakicaklar dediler geldiler buradan bir cevap bekliyorum ses yok soruyorum kopyalla yapıştır cevap veriyorlar resmen dalga geçme boyutlarında müşteri hizmeti buradan ve sosyal medyadan tüm konuşmaları yayinliyacagim akşam eve geçince
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada binanın içerisinde ayrı bir kutu dışarıda sokağa dağılan ayrı bir kutu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar adresimde TurkNet kullanıyorum.
399 TL + kurulum vs ücreti ile totalde 500 TL civarı birşey ödüyorum.
Kurulumu ilginç şekilde TTNet ekipleri gelip yaptı ve modem de TTNet'in modemiydi.
Şimdi merak ettiğim, binada hız testinde 130 Mb civarı bir hız alıyorum ama normalde altyapı 1000 Mbps destekliyor. TTNet ise konuyu şöyle cevapladı ''Bizim kendi hattımızda kendi müşterimiz olmadığınız için 100 Mbps ile sınırlanıyorsunuz. 1000 Mbps alamazsını''
Bu noktada TurkNet binaya kablo çekmeden sanıyorum 1000 Mbps alamıyoruz. İlginç gelen ise hızın 130-150 arası değişiyor olması. Keşke daha çok hız alabilsek, bu noktada neler yapılabilir. TurkNet'e talep mi açmalıyız?
-
-
turknet sitesinde binada fiber gösterdigi için 23 temmuzda fibere geçiş başvurusu yaptım.ekipler geldi tek kablo 2 daireye gidiyor ayrılmasılazım gibi birşey söylediler gittiklerinden sonra internetimi de kestiler.o günden beri internet bekliyorum.Adamlar var olan internetimi kopardı gitti 13 gündür internet yok hergün bugün gelecek yarın gelicek diye oyalanıyorum.
-
Merhabalar, konuyu inceleyebilmemiz adına rica etsek özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bizimle paylaşır mısınız? -
keşke türkiyenin her yerinde bu hızları alabilsek.
-
Hangi illerde bu hizmeti veriyorsunuz söyler misiniz ?
Kaç tane ilde gigafiber altyapınız var cevaplar mısınız ? Bursa Ankara İzmir istanbul ?
-
TurkNet GigaFiber şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ ve Bursa bölgelerinde bulunuyor. İnternet kullanıcıları için hizmetimizi çok kısa zamanda daha yaygın hale getireceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X