ben zıraat e yaptım fark ödemedim |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (8. sayfa)
-
-
Tekirdağ çorluya fibernet gelecek mi acaba?
-
3-5 yerde göstermelik 1000mbit var, gerisi 35mbit.
-
Saçmalık. Türkiye'nin bu şartlar altında olması gerçekten garip. 35 Mbps hıza sahip bir paketin fiyatı ile sözde 1000 Mbps hıza sahip paketin fiyatı aynı bu bana gerçekten çok saçma geliyor.
-
Oturduğum binada Turknet yok. Bir gün müşteri hizmetlerini aradım acaba gelir mi? en yakın nerede var acaba adresime oradan bir çıkarım yaparım filan aradım. müşteir temsilcisi adres sordu neyse verdik fialn dedim ne zaman gelir filan drdimi anlattım. yeminle bir küfür etmediği kaldı bana kızın. resmen madem müşterimiz değilsin ne diye arıyorsun muamelesi yaptı az kaldı küfür edecekti. kapat artık şu telefonu babında konuşmalara başladı. resmen şok oldum.. müşteri hizmetlerinin tepkisi adresimde internet olmadığını öğrendiği an bir anda değişti ne diye arıyorsun moduna girdi. sonra daha ağır oldu görüşme dediğim gibi tonlamalardan konuşma şeklinden vs. resmen küfürü bastı aslında ama işte.. karşımızdaki bir bayandı nihayetinde.. kapattım bir daha da uzak durdum
-
bu arada turknetin interneti dünya ile olan hızı vermiyor yani herhangi bir sunucuya o hızda erişeceksiniz demiyor. sadece sunucu ile sizin aranızdaki bağlantı hızını kastediyor. şöyle düşünün. diyelim 25Mbit internetiniz var ama modeme 300Mbit ile bağlandınız onun gibi.. turknet sunucularına 1000Mbit ile bağlanıyorsunuz ama internet hızını bu değil.. aynı internet hızı 25Mbit olan birinin modeme 300Mbit ile bağlantı kurması gibi.
Bu bilgiyi daha açık bir şekilde duyurması lazım aslında ama işine gelmiyor tabi.
Bugün superonline 1000Mbit alırsanız gerçek hızınız 1000Mbit oluyor. Telekomu denemedim bilmiyorum. diğerlerini de zaten at çöpe
-
Bölgesel fiyatlandırmalara dahil olursanız, 1000 Mbps'i çok makul fiyata kullanabilirsiniz. TT'de fiberde iyi hız veriyor ama aşırı pahalı.
-
Gigafiber çok zor gelir ancak alternatif operatörlerin altyapısı Çorlu'da var.
-
bulunduğum lokasyonda hiç biri yok
-
Geldi.
-
gecen gun superonline arayip yenileme geldi deyince ilkbasta turkneti arastirdim.
gecen sene bolgemizde yoklardi mecburen superonline a basvurmustum.
ne guzelki sorgulamada 1000mbit cikti.
malesef musteri hizmetleri yetersiz geldigi icin buraya kadar geldim, ne guzelki burdan dogru cevaplari alabilecegimden eminim.
- en onemlisi :) bir ustteki post ta arkadasimiz 349liradan teklif almis. bu bende 499 cikiyor. bunun bi taktigi var mi veya destek alabilirsiem yetkiliden gerekeni yapalim. ayrica bu indirimden yararlansak senelik odemek istesek bu 349 uzerinden tekrar indirim alabiliyormuyuz?
- gene onem verdigim ve ulasamadigim bilgi gonderilecek modem. malesef mh dogru bilgi bana veremedi. diger acilan konulardan gordum ki ZXHN H3601P verildigini anladim. bu bir modem degil extander/ap. evde zxyel m1 multy kullanacagim icin bu muhimdi. suan ZXHN H3601P mi gonderiliyor illaki, farkli modeller de var mi?
- elimde Zyxel MPro Mesh ozelligi olan bi set daha var WX3100-T0 extender diye geciyor, bu teknolojiye uyan modem sizde de var VMG3625-T50B ma wifi 5 bu model. keske ZXHN H3601P yerine DX3300-T0 veya DX3301-T0 wifi 6 modemlerinide opsiyonel osaymis mukemmel olurmus veya boyle bir imkan var mi bilemiyorum. bulmusken sorayim dedim.
simdiden turknet yetkili arkadasa tesekkur ederim. ozellikle fiyat konusunda en mantikli yapmamiz gereken neyse yonlendirilirsek cok memnun olurum. 4 gozle cevaplari bekliyorum
konum. avcilar/tahtakale mah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rslan -- 3 Eylül 2024; 2:18:59 >
-
@TurkNet Destek ilk musaitliginizde su fiyat ve modem alternatiflerini cevaplarsaniz cok memnun olacagim
-
Hocam kolay gelsin. 349 dan kaydolmak için özellikle kullanmamız gereken binlink vs mi var. Bende 499dan çıkıyor.
Bi yolu yordamı varsa bilgilendirirseniz memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgenize özel dediği için bende 349 çıkmış olabilir. Altyapı sorgulamada böyle çıkıyor. TürknetDestek'e pm den atın nedenini açıklar herhalde.
-
Gigafiber istiyorum; adresimde Gigafiber var mı kısmından yapınca 499 çıkıyor.
Direk alt. sorgudan yapınca 349.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ettiysem 499
gigafiber kullanip yakin vakitte baglattiran arkadaslar router veya modem ne verdiler paylasabilirler mi rica etsem?
@TurkNetDestek hocam donus yapana kadar bilgi almis olurum forumdaslardan da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X