göze güzel hitab ediyor amma bulunduğum lokasyona gelme ihtimali yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 11 Eylül 2024; 23:17:26 > |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (10. sayfa)
-
-
bulunduğum lokasyonda superonline fiber, kablotv, turktelekomfiber kutuları var. Turknet neden gelmesin :) ( diğerleri varken neden gelsin diyenleri duyabiliyorum fakat diğerleri varken superonline nasıl geldi o zaman)
-
yaklaşık 15 yıldır tt net kullanıyordum. komşularım geçiş yaptığı için bende geçtim türknete türk telekom servis çalışanı var arasında. dedim vardır bir bildiği. bugün yaklaşık 2 haftadır gigafiber kullanıyorum. herşey güzel gidiyordu. geçen hafta genel arıza var dediler 30 dakika çözüldü. dün akşam tekrar netim kesildi 19:30 gibi alt yapı sorunu dediler yaklaşık 19 saat oldu sorunum halen çözülmedi. ben türktelekomda genel arızalar dışında bu kadar internet kesintisi toplamda yaşamadım. geçtiğime pişman oldum. iş yerimede geçiş yaptırmayı düşünüyordum ondan vaz geçtim. 19 saat kesindi nedir arkadaş
-
Bulunduğunuz ilçelere gelmesi için önce komşu ilçenize veya komşu ilçenizin komşu ilçesine gelmesi gerekiyor. Ben İstanbul Bahçelievler'deyim. Bize Ataköy'den sebep geldi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Eylül 2024; 0:32:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uf uf; ufo olduk uçuyoruz. 1000'e keder.
Red Rol kanatlandırır; Gigafiber uçurur.
Otobüsü kaçırdım derdi bitti artık; vatandaşın bu hızla uçarak yetişemeyeceği otobüs yok.
-
comnetten turknete geçerken abonelik iptali yapınca ücret iadesi alabiliyor muyuz
-
Comnette aboneliğim vardı daha önce zaten turknet üzerinden geçiş yaptım alt yapım fiber olduğu için kurulama gerek kalmadı,
Turknet kampasını gördüm sitede gigafiber hizmeti gelmiş bende başvuru yaptım şartları teyit ettim eve gelip mevcut olan daire içindeki fiber kablonun bağlantısını superonline kutusundan kendi kutularına transfer ettiler ve bağlantıyı sağladılar.
Türktelekom fiber hattında comnet çalışmaya devam ediyordu, bağlantı sağlandıktan sonra iptal talebinde bulundum comnet ücret iadesi yapmıyormuş ve turknete ileteceğim cayma faturasını alamadım.
Bu fatura olmadan comnete peşin ödediğimiz faturayı ve kalan günü belirten ekran görüntüsünü sundum ama illaki fatura olacakmış. Engelli kartım vardı onu sisteme yükledim onu teyit etmek için geri dönüş sağlandı kurulum ücreti alındığını ifade ettim 50TLx12 ay şeklinde 12 ay peşin ödeme kampanyasında bu ücret alınıyormuş, normal 12 ay kullanımda alınmıyormuş. İlginç zaten peşin ödeme de 12 aylık kullanımı sunarak katılıyoruz.
-
Merhabalar, türknet altyapınızın desteklediği en son hızı veriyoruzz diyor ve bunu sabit fiyattan satıyor ancak anladığım kadarıyla 1000 mbps yi sadece kendi altyapısından veriyor. Türktelekom altyapısıyla 1000 mbps destekli internet veriyor ancak türknetten sorgulama yapınca 100 mbps çıkıyor
-
aynen öyle turknet gigafiber altyapısını kendisi sağlıyor
-
Bölgemize özel kampanya sayesinde; 1000 e 1000 =349. Pravo.
Şaka gibi; ama değilmiş, gerçek.
-
Hayırlı olsun Hesaplibilgi hocam. Darisi bsimiza
Bu sitelere özel fiyatlamalari kim naasil yapıyor acaba. Site yönetimiyle konuşayım gerekiyorsa.
Sn. Türksat yetkilisi arkdas. Bı yol yordam gostersenizde su indirim olayını halletsek, bizde öyle abone olsak. Bı destek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşk. ederim; sizin ve diğer arkadaşların da en kısa sürede hizmete kavuşmasını temenni ederim.
Yalnız Türksat değil; Türknet olacaktı galiba.
-
bu altyapı sorgulama turknet ve millenicomda mevcut araştırdığım kadarıyla adresteki tüm altyapılar gözüküyor ama bizim binamıza türk telekom fiber kutusu geldi ama ne kadar mbps çektiği desteklediği sitede yazmıyor hala eski altyapı olan vdsl altyapısı 87 mbps olarak mevcut olarak gözüküyor bu bilgiler kimler tarafından sunulup ne aralıklarla güncelleniyor bilen var mı ?
-
Aynen hocam. Turknet. Teşekkürler.
Umarım görürse cevap yazarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet'e bu ay içinde geçiş yaptım.Hattım aktif olduktan 1 gün sonra 12 ay peşin kampanyasından yararlanmak istedim.Ödemeyi yaptım,bugün baktığımda 499TLlik faturam var gözüküyor.Müşteri desteğine yazıp aldığım cevap ise şöyle fatura kesildikten 1 gün sonra ödeme yaptığınız için bir dahaki ay kampanyadan yararlanmaya başlayacaksınız diyor.Şaka mısınız kardeşim siz? Sitenizde fatura bile kesmemişsiniz ben ilk gün fatura kesildiğini müneccim miyimde bileceğim.Online işlemlerde bile fatura yok gözüküyor,1 hafta kadar sürebilir diye siz yazmışsınız zaten.Kampayanın bu ay itibari ile sayılmasını talep ediyorum.Eğer işlem gerçekleşmezse hizmetten memnun kalmadığım için iptal edip para iadesi alacağım.Gerekirse tüketici hakem heyetine kadar yolu var.İnsanları kandırmak için garip sistemler çıkarmayın.İlk fotoğrafta faturam ikincisinde ise ödenmemiş faturam yok? Ne içiyorsunuz merak ediyorum.
-
Aboneler, ilk ay faturalarını ödedikten sonra indirimli fiyat avantajından yararlanmaya başlamış olurlar.
İlk ay faturası normal tarife fiyatından ödeniyor; peşin ödeme 2. aydan itibaren geçerli.
-
Merhabalar. Turknet'in 2500 liralık cayma bedeli kampanyasından yararlanmak için turknete başvurmadan önce eski aboneliği kapatmamız mı gerekiyor ? ya da turknete başvurduktan sonra mı kapatacağız eski aboneliği ?
-
Türknette başvuru yaptık kurulum yaptılar sonra iptal ettik.
Kendimizi garantiye almak için arada internet kesintisi vs olmasın diye
-
hocam 3.ayin ilk gununde geciz yapmis olsaniz 3. ay faturasi cikar 4.ay itibari ile 12 aylik nakit odemeli tarifeniz bslardi. yani olan normal aslinda.
cep telefonu tarifesi gibi yapamiyorlar. kullandiginiz gun kadar eski tarife, kalan gunler yeni tarife gibi hicbirinin faturalandirdigini gormedim.
12 ada 10 tl fazla yansimis gibi dusunun. dert edinmeyin bence.
bende verecekleri modeme vs takilmistim, ama ne verirlerse versinler, kendi routerimi alip mesh yapicam sanirim. (TURKNET fiber kullanici siftremizi veriyormu zorlamadan?)
genel olarak kesinti yastmasinlar yeter. Superonline sagolsun, 2 senede 2 saat kesinti yapmadi MasAllah diyelim. ama 50mbit upload (1 haftadir 100mbit gorunuyor ne hikmetse) olayi cansikici. o sebepten turkneti denicem. bende eskiyi iptal ettirmeden 1 ay once bslaticam. 1 ay deneme payimiz olsun bakalim.
-
bu sayfada mesaj sayısını arttırsak acaba sesimizi duyan olurda hızlı internetten faydalanabilir miyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X