Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: One-Turk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
326
Cevap
11
Favori
34.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yalan arkadaşlar. Eskiden Turknet kullanıyorduk sonra iptal etmek zorunda kaldık. Söyledikleri hızın çeyreğini bile vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet sadece size hızlı internet vermeyi değil; lezzetli tatları sunmayı da vaat ediyor. Pravo; helal olsun.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

• BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt

bugün 1 ekim bitti mi acaba bu ?

• Sitede engelli indirimi olup yeni gigafiber bağlatan bulunduğu konuma göre özel anlaşma sağlanan var mı ?

• merhabalar. benim davet kodumdan indirim kazanmış biri eğer ben turknetten aboneliğimi iptal ettirirsem o arkadaş hala 6 ay boyunca bu indirimden faydalanabiliyor mu?

• fen0men0 kullanıcısına yanıt

Hayır faydalanamıyor. Kampanya Şartlarında 4. madde;

Hak kazanılan fayda/indirimin yansıtılacağı fatura dönemi içerisinde, Mevcut Abone veya Yeni Abone’nin aboneliğinin herhangi bir sebeple sona ermesi (naklin gerçekleşmemesine bağlı sona erme dahil) durumunda her iki tarafın hali hazırda kazanılmış tüm fayda/indirim hakları sona erer.

Ayrıca 11. maddede şöyle diyor;

Kampanya başladığı tarihten sonra mevcut aboneliğini iptal ettiren Mevcut Abone veya Yeni Abone fark etmeksizin tüm aboneler, 24 ay boyunca Kampanya’dan yararlanamaz.

• Mitra kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam. bunların gigafiber getireceği yok başka sağlayıcı veriyor onu bağlatacaktım da arkadaşa ayıp olmasın 6 ay bitince geçeriz artık.

• kurulum ücretine %100 zam yapmışşsınız 1200 tl olmuş

• Kurulum Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Evinizde şu anda bir internet hizmeti almıyorsanız, TurkNet’ten alacağınız hizmeti başlatmak için yeni hat tesisinde kurulum hizmeti veriyoruz. Bu hizmet kapsamında arka planda yapılması gereken tüm yeni hat tesisi işlemleri gerçekleştiriyoruz. Evinize kadar geliyor, tüm bağlantılarınızı yapıyor, hazırladığınız abonelik belgelerinizi teslim alıp internet hizmetinizi teslim ediyoruz. Bu hizmet sayesinde, en sağlıklı şekilde ev içi kablolarınızın çekilmesini ve ileride oluşabilecek arızaların önüne geçilmesini sağlıyoruz.

GigaFiber altyapısındaysanız kurulum ücreti 1.200 ( 12 ay x ₺100 ) yerleşik operatör altyapısındaysanız, ₺1.200 (12 ay x ₺100) olarak faturanıza yansır. Kurulum Hizmeti için evinize geldiğimiz zaman daireniz içindeki tesisatınızı ihtiyaç varsa değiştiriyoruz. Gerekli değilse dokunmuyoruz. Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alarak bu işi de hallediyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor. Ayrıca internet hizmetinize ek olarak telefon hizmeti de aldıysanız aynı şekilde onun da tüm işlemlerini ve kontrollerini yaptıktan sonra size teslim ediyoruz.

Hepinize; hayırlı uğurlu olsun.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Aşırı pahalı oldu artık kurulum kurulum ücretlerine birde kablo ücreti almaları saçma hocam 1200 tl nin içine dahil olmalı bence ayrıyetten 300-400 tl de kablo ücreti ödeyecek millet tabi daha uzunsa dahada artacak fiyat saçma hocam bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Kurulum = Kurulum + Aktivasyon.

Ankastreden eve kadar olan kısımda; aboneye ait. Zaten elektrikçide gelse alacak o parayı.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Pahalı hocam genede kurulum aktivasyon falan bir iki işlem için 1200 tl alacaklar kablo cektirmede dahil olmalı bence içine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Alıntı

metni:
    Eğer mevcut internetiniz yoksa ya da GigaFiber altyapısında değilseniz, kurulum ücreti 840 TL’dır (3 ay x 280 TL). Dilerseniz, taksit sayısını 12 aya çıkararak toplam 1.200 TL (12 ay x 100 TL) olarak da ödeme yapabilirsiniz.

Peşin 600TLydi, 840tl yapmışlar. Comnette,netspeedte filanda artmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 5 Ekim 2024; 13:7:38 >

Tükkan benim olsa yapayım birşeyler; olmadığı için elimden birşey gelmiyor ne yazık ki.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• kurulum oncesi sifir olan sonrasinda da genelde hayir gelmiyor

1 aydir ne model modem getireceklerinin bilgisini talepediyorum. aboneligi baslatin kurulum akibi hemen ariyacak dediler.

baslattik edevletten sonra dediler

hadi onada tmm dedim, geldiklerinde gorusursunuz dediler.

dedim bana uymazsa baslatmicam, siz illede 2 kurusluk bilgi icin abonelik baslatacaksiniz, dediler istediginiz an iptal edersiniz ne olacak.

demediler ki kurulum kitleriz...

dedim herseye tmm, not alin sakin beni aramadan kurulum baslatmasinlar, tmm dediler not ettiler.

randevu icin tarih belirledik. tabiki gelmediler, tabiki aramadilar, tabiki yani aktivasyonu gun icinde ararim ama onlar saat dolmamis beyefendi gelir yaparlar dediler... ama gelmediler.... aramadilar...

sonuc: 1 aydir sacma saban arasmalar dertler tasalar... tum sureci iptal ettim. zararin neresinden donulurse kar...

son postlarla alakali: kapima kadar superonline da, turktelekomda fiber cekti, telefonda gorustugumuzde hicbir kablolama vs ucretinden bahsedilmedi, sormama ragmen! diger abineliklerimin devam edecegini ozellikle belirttim, yani diger operatorun hattini kullanacaklarini dusunerek ucret siz kurul diyemezler...

• forumdan gördüğüm kadarıyla, turknet'in müşteri hizmetleri desteği ile saha ekibi çok yoğun bir tempo içerisindeymiş gibi geldi bana. dolayısıyla destek ekibi, başvurulara yetişemiyor mu nedir? genç ve işsiz olsaydım, turknet'e iş başvurusu yapardım diyesim geldi. geçen gün, köfteci yusuf'a girdim. oturdum ve sipariş vermek için bekliyorum. gençler çalışıyor malum. sanki kız ve erkek çalışan sayısı eşitmiş gibi geldi bana ama hepsinin yüzünden düşen binparçaydı. yani sanki hayattan ya da işten bıkmışlar gibi, moralsiz. sipariş alsam mı almasam mı gibilerinden çalışırmış gibi görünüyorlardı. turknet'in personeli de bu durumda mı nedir? neyse sonra bir genç siparişi aldı. daha önce de aynı yere girmiş, kimse gelmediği için biraz da vakit geç olduğu için sipariş vermeden, kalkıp çıkmıştım. gerçekten de yüzleri asıktı gençlerin. turknet'i forumdan takip etmeye başladığımdan beri aklımaköfteci yusuf geliyor. 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!  bu hız ayırım etmeksizin tek fiyat politikası bence iyi. biraz adaletsizlik var gibi görünüyor ama yenilik için bence güzel bir adım. 1000 olmasın çeyreği olsun, yine iyi gibi geliyor bana. yeter ki stabil bir bağlantı olsun ve en önemlisi de aradığında ve destek talebi bulunduğunda, ilgilinen birinin olması. havada asılı kalacak olmak ciddi bir memnuniyetsizlik yaratacaktır. durumlar nedir ama geçicidir diye düşünüyorum ben.

• faydasi olabilecegini dusunerek guncelleme yapmak istiyorum.

bir onceki postumdanda gorebileceginiz gibi. cumartesi randevu verip aksam 8e kadar 3 kere aramam, bekleyin saha ekipleri mutlaka ararlar demelerine tagmen, musteriyi eve kitleyip aramayan firmayla olmayacagini dusunerek iptal talebi acmistim.

iptali gerceklestirecek ekip gece 9-10 arasi aradilar (iptalden sonra), abi yogunduk gelelim mi?

dedim siteye bu saatte calisan alirlar mi? gelemeyecegini bile bile neden iptalimi beklediniz. ararsiniz soylersiniz isimiz uzadi, insanlik hali. hic olmazsa bizde isimize gucumuze bakariz...

sonucta ikna ettiler. moden konusunda uzunca ilgilendiler, depolara baktilar vs, iptalin onlara zarar verme ihtimaline karsilik, iptalden vazgectim.

bugun icin 9-11 arasi soz aldim. bugunde gelen olmadi :)

aradim, abi dediler baska ekipte onalr 1 satte gelecekler, 3 saat gecti ne arayan ne soran..

isin buraya kadari benimle alakali ama hizmette nasillar bi ongoru vermis olmak istedim.

gelelim gectigimiz postlarda gecen konular hakkinda aldigim bilgilere:

- gigafiber altyapisindaysaniz, gelirler eve kadar kablo cekerler. ucretsiz!!! 2 ayri birime sordum. cok exttrem bi durum yoksa. ev icinde hat cekilmesi gerken mesafe cok uzun degilse herhangibir ucret istenmiyormus.

- gecen ay kurulum ucreti 600 iken artik 1200 tl. bunu 1 sene aboneligini bozmayanlardan 12 taksitte aliyorlar, her ay bunu turknet karsiliyor. arada vazcayarsaniz kalan taksitler aliniyor. yani taahhutsuz, istediginiz az vazgecersiniz olayi buraya kadar isliyor.

- Asil bomba surda; bunu cok taze ogrendim. ve burdaki @TurkNetDestek @TurkNet Destek kulanicindanda bi aciklama yapmasini bekleyerek paylasiyorum. Musteri temsilcisi uyararak derki; hattinik aktif olduktan 15 gun sonra ilk faturaniz kesilir, ve tam ay olarak kesilir. uzerine basarak sordum, on odeme gibimi yoksa faturayi kestiginiz tarihe kadar gun hesabi yapip o sekilde mi faturalandirilicam? hayir dedi. anlamadim, 15 gun hizxmet verip 30 gun parasimi alacaksiniz benden dedim, lafi yuvarlayarak, prosedur bu sekilde efendim dedi. soruyorum, umarim arkadas anlatamamistir. Turknet musterilerinden ilk ay 15 gun icinde fatura kesip tam ay parasimi aliyor???

• m@rslan kullanıcısına yanıt

Evet; bende de 12 sinde aktif oldu. Tam fatura kesilmişti. Bize de mi lolo durumu; yani.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• yeni bir eve taşındım ilk abonelik türknet yaptıracağım bu tıkla gelsin kampanyasıyla abone olmayı düşünüyorum alt yapı 100mbps karşılıyormuş ne dersiniz ? kurulum ücreti vs varmış fakat başka ne gibi ekstralar çıkıyor ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.