Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
36.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASlında Site olarak, Türkiye ortalamasında, poldukça şanslı sayılırız. Site 1977'den bu yana oturmalı... Tarih kesi verem,yorum ama 2002'de ADSL, 2011 ya 2012'den bu yana da VDSL kullanıyorduk. Üstelik VDSL'de DSLAM'ların yerleştiği Tip-5 Saha Dolabı da Site'nin girişine 100-120 mt. mesafede, DL hızımız yeterince iyi idi. KabloNet'e gelirsek, belki de İstanbul'da ilk kullananlardanız (Etiler Bölgesi olarak...). Sitedeki birkaç binada, üzerinde Türk Telekom yazan o devasa kutuları halen mevcut. 2021 ortalarında da FTTH'a kavuşmuş olduk. Yani ADSL-VDSL-FTTH 10'ar yıl aralıklarla gelmiş oldu. Bu da fena sayılmaz herhalde.

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TURKNETTEN UZAK DURUN.

• Sürekli zam geliyor maalesef. Bende 9xx hız alıyorum. İstanbul/Bahçelievler. Hızdan memnunum fakat fiyatlar herşeyde olduğu gibi Türknet’tede çok hızlı yükseliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mafaky kullanıcısına yanıt

oyunun kurallarını tekel durumunu bozmayacak şekilde kamuya ait tekel hakları ve imtiyazları ile devir eden idarenin hiç mi sorumluluğu yok yer altı gözlerini kullandırmamak tamamen keyfi bir durum bu tutumun sonucunda alternatif hizmeti alamayan vatandaş ve belediye vs. den izin alıp gereksiz kazı vs. işlemler ile altyapının ve asfaltın zarar görmesi de cabası her alternatif ISS altyapı çekerken tekrardan yollara zarar veriyor tranşe ile minik kazılar bile yapılsa

• Eğer Türknet'in kendi altyapısının olmadığı bir yerde yaşıyorsanız yani altyapınızı TürkTelekom falan veriyorsa SAKIN bulaşmayın dolandırılırsınız. 0 destek, TürkTelekom'dan geçelim dedik sahip çıkarlar diye 1 ay internetsiz kaldık üstüne bir de iptal için cayma bedelinin birazını ödeseler de yine zararda kaldık. Türknet pişmanlıktır belirttiğim koşullarda. Muhatap falan da bulamazsınız benim deneyimim botlarla falan geçiyordu bir tek satış kanalında insanlar vardı, bu fiyatlarla hiç gidip canınızı sıkmayın.

• Altyapıyı türk telekomdan aldıktan sonra hiçbir şey fark etmiyor. Kullanmadan önce iyice araştırın bunu yoksa iptal ettirmekle uğraşıyorsunuz

• Türknet pişmanlıktır arkadaşlar 280 lira ile başlattığım tarifem 3 ay içinde 2 zam alarak 500 tl oldu. Simdi taahhutle ayni hizdaki pakete 680 lira veriyorum ama en azından zam gelecek mi stresi yok. Ayrıca da zaten prime kampanyası kapsamında isparktan 2 kere park hakkı veriyor 4er saat zaten 130×2 ile ayda 260 lira tasarruf ettiriyor daha ucuza bile gelmiş oluyor. Arabası olup istanbulda yaşayan birisi kesinlikle ttnet dışında bi isp kullanmamalı bence. Hatta benim mobil tarifem de tt prime 2 de ondan geliyor ayda 4 kez isparka ücretsiz birakabiliyorum.

• Türknet'in bana verdiği güzel imkanları sıralıyorum.

1. Diğer firmalar engelli indirimini tanımlamadılar ama türknet tanımladı, %25 indirimli kullanıyorum yani bana 375 TL
    2. Ev telefonu hizmeti kullanıyorum, bu hizmeti sadece 56 liraya alıyorum ve bu devirde 56 liraya 1000 DK ev telefonu çok iyi
    3. Diğer tüm firmaların aksine DNS değiştirip her yere girebiliyorum, VPN ile işim olmuyor yıllardır.

Bu durumda tabii ki Türknet kullanacağım

• Türknet mi bundan sonra asla uzak duralacak bir firma 3 gündür arıza var dendi hizmet alamadım arızayı gidermek yerine isternet sözleşmemi fesh ettiler. 3 gün boyunca bir muhatap yok online işlemler den yazıyorsun arayan soran yok kesinlikle uzak durulması gereken bir firma arıza durumunda muhatap yok uygulama üzerinden kayıt açıyorsunuz adamların gönlü olacakta cevap yazacaklar veya dönecekler. Şuan internetim yok evde beni mağdur ettiler. Zar zor bir müşteri temsilcisine bağlandım ben buradan ayardımcı olamam uygulma üzerinden kayıt açın dönüş yaparlar dedi bende 3 gün oldu hala internetim yok ya çözüm sonun yada iptal edin sözleşmemi dedim geri zekalı çözüm sunamadı ama sözleşmemi hemen iptal etti.

şimdi evde internet yok yokmu bunun bir yaptırımı arızayı çözemeyen bir TÜRKNET aboneliği iptal ederek çözüm buldu.

Çok iyi değilmi sakın sakın uzak durun sinir harbi yaşamak istemiyorsanız.

Ayrıca ucuzda değildi 35 mbps 500 TL ödeme yapıyordum. Şimdi başka oparatöre geçeceğim.

• caner19 C kullanıcısına yanıt

Sizin yaşadığınız sorunun kaynağı Turknet değil Türk Telekom... Türk telekom altyapısını kullandırmak zorunda kaldığı ISS'lerin abonelerine bilerek arıza yaşatıp, müşterileri kendilerine döndürmeye çalışıyor. Böyle şerefsiz kurum Türk Telekom... 

• Mitra kullanıcısına yanıt

Benim sorunuma çözüm sunamyan bir TÜRKNET ve muhatap bulamadığım bir yer olması, yoksa TÜrktelekom tarafı beni ilgilendirmiyor ben hizmeti TÜRKNET ten alıyorum ona göre bana hizmet sunması lazım. İstanbul Ataşehirdeyim ve 3 gün internetsiz kaldım ve çözüm üretemeyen bir Türknet :)

Şimdi VOdafona geçtim adamlar 3 gün içinde inter bağlantımı gerçekleştirdi ve arayan arayana karşında muhatap var seni sanal operatör ve uygulama üzerinden mesaja mecbur etmiyor.

• caner19 C kullanıcısına yanıt

Altyapısı kendisine ait olmayan arızanın hizmetini nasıl versin? Onlar arızayı Türk Telekom'a bildiriyorlar başka yapabilecekleri bir şey yok. Hiçbir İSS'nin teknik ekibi Türk Telekom altyapısına müdahale edemez. Bu Türknet olsun, Vodafone olsun, Millenicom, Comnet v.b hepsinde aynı hiçbiri teknik arızaya müdahale edemez. Yarın bugün Vodafon'da da arızanız olsa aynı durum olacak. Hepsi Türk Telekom'un insiyatifinde. Devlet, en büyük internet altyapısı Türk Telekom'da olduğu için, küçük iss'lerinde piyasada var olabilmesi için altyapısını paylaşmasını şart koştu. Fakat Türk Telekom müşterilerini kaybetmekten hiç hoşlanmadığı için böyle pislik taktiklere başvuruyor. Sizin gibi vatandaşlarda sorunun bu iss'lerde olduğunu sanıp sonunda Türk Telekom'a dönüyor.

• Merhaba arkadaşlar, Turknet forum olduğu için bugün yaşadığım bir olayı sizinle de paylaşmak istiyorum. Yazlıkta kullandığım Turknet aboneliğimi kış mevsiminde dondurup ilkbahar da kullanıyordum. Geçtiğimiz Eylül ayında da yine aynı şekilde hattımı dondurmak istedim ama ücretsiz olan dondurma hizmetinin aylık 200 TL ücret karşılığı yapıldığını öğrendim. Bunun üzerine hiçbir taahhüt olmadığı için fazladan para vereceğime aboneliği iptal ettirip gerekirse yeniden açmak için Turknet'e iptal başvurusu yaptım. Başvurum üzerine müşteri hizmetleri arayıp hattınızı iptal ettirmeyin dondurma süresi boyunca 2 fatura siz ödeyin açılana kadar geçen sürede (6 ay) fatura ödemeyin teklifi edildi. Ben de kabul ettim. Eylül ve ekim ayında fatura gönderildi onları ödedim ama kasım ayında da fatura gelince Turknet'e destek kaydı açtım. Verdikleri cevapta yukarda bahsettiğim konuşmayı dinlediklerini 8 ay dondurma hizmeti sunduklarını benimde kabul ettiğimi söyleyip fatura çıkarmaya devam edeceklerini bildirdiler. Konuşmanın tamamını değil kendi işlerine gelen kısmını bana cevap olarak yollamışlar. Bu bildiğiniz dolandırıcılık arkadaşlar. Turknet abonesi olmayı düşünen varsa iki kere düşünsün ve eğer turknet müşteri hizmetleri ile herhangi bir görüşme yapacaksanız mutlaka sesli kayıt alın.

• Ben hiç memnun değilim evime taktırırken verdikleri modem söyledikelri hızın yarısını bile alamıyor, hatta oturma odasında bulunan modem ben yatak odasına geçince internet çekmiyor.

• Boeing747 kullanıcısına yanıt

Bu devirde İSS modemi kullanmak inanılmaz saçma bişey. Artık organımız gibi oldu internet. Güzel bir AC modem alıp ( Fiber Destekli) onu kullanmak çok mantıklı. İSS modeminide alırsan router falan olarak kullanırsın. O dandik modemelre nasıl katlanıyorsunuz hiç anlamıyorum

• Türktelekom kullanıyordum fiber 100 mbps, turknete geçtim ordaki taahhüt bitince. hız 100 mbps yine hatta arada 130 falan alıyorum. Fiyat başta 400 tl'ydi 500 oldu. Ama gün içinde mutlaka 3-4 kere gidiyor internet. Modemi yeniden başlatmam gerekiyor ki internet gelsin. Hiç anlamadım neden böyle olduğunu

• Evimde başka internet sağlayacısından internet alırken, iptal ettirmeden Gigafiber bağlatabilir miyim?

• sh7rk kullanıcısına yanıt

Evet yapabilirsiniz... 

• Superonline cidden beni bezdirdi engellilere taahhüt yapıyorlar sorun çıkınca arama yoluyla çözüm sunuyorlar (işitme engelliyim) turknet geçmek istiyorum ancak kararsızım.

• StevenAdams kullanıcısına yanıt
    Turknet'e gigafiber altyapısı yoksa geçmeyin. Turknet'i kendi altyapısı olan gigafiber varsa tercih edilmesi mantıklı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.