50 TL güzel para. |
1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sitesinde kurulum ücreti yok diyor abonelik sözleşmesinde 840 ₺ gözüküyor. bu ücreti ödüyor muyuz?
-
Siteme gigafiber geldi, gerçekten biz internet kullanmıyormuşuz...
-
Aman sakın bulaşmayın bu operatöre; altyapıyı Telekom sağladığı için sorun yaşadığınızda geçmiş olsun...
Destek oldukları falan yok; otomatik mesajlarla günleri geçiriyorlar...
-
Foruma ne zaman girsem bu başlığa zam geliyor
-
1 aydır oyun oynayamıyorum hatta sesli uygulamalarıda kullanamıyorum. Arkadaşlar son dönem saha ekibi ve müşteri hizmetleri resmen facia. 1 Aydır gelip apartman içi port kontrolü ve saha dolabı kontrolü yapmıyorlar. Nakil yaparkende tam 1 ay bekledim. ( Abartmıyorum isteyenlere resimleri atarım )
Halen 1 aydır bekliyorum. En az 14 defa arıza kaydı açtım abartısız. 25 Defa ping ve tracert testi yaptım. Network ekibine yüzlerce kez testler attım yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 12 Ocak 2025; 1:8:3 >
-
2017 den beridir kullanıyorum bence sen binanın kablolarını değiştir.
-
Turknet Gigafiber , Bu paraya bu hız Bence harika. Bundan daha fazlasını ödeyip daha düşük internet hızına sahip insanlar tanıyorum ben.
Şahsi fikrim en iyisi Gigafiber.
-
İşte sorun gigafibere çok az kişinin ulaşabiliyor olması :) Geliyor mu gelmiyor mu çalışma yaparlarmı hepsi bir bilinmezlik.. 4 tane apartman toplanıp başvuru yapalım gigafiber için 50-60 daire orda bile muhattap yok form doldurun diyolar :)
Bu arada hala daha zam haberi gelmedi kaça çıkartsak diye karar veremedi sanırım turknet..
-
Binama 2 ay önce GigaFiber kutusu geldi kabloları geldi. Bende bu sebep ile Türknet'e geçiş yaptım ama henüz bir faaliyet yok.
Ne zaman geçiş sağlanır bilgi alabilir miyiz?
-
Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
en hızlısı en iyisi.
-
Merhaba Sayın Yetkili, 10-15 gün önce binamızın kapısına Gigafiber kutusu koyuldu. Daha bir ay önce bir yıllık peşin ödediğim başka bir firmadaki üyeliğimi sonlandırma pahasına geçebilirim turknete diyorum ama bu süre içinde bana mahalleniz maksimum 100 mbps hız verebiliyoruz deniyor. Bu hizmet kaç gün sonra aktif olacak hattı çekmeden mi kutuyu bağladınız? Eğer hat varsa kutu da var bana neden gigafiber veremiyorsunuz? Anlamakta zorlanıyorum. Yer Bursa Osmangazi Yenikaraman.
-
Merhaba, aktivasyon işlemleri sırayla tamamlanmaktadır. Altyapı kazı işlemleri, izinler ve birçok prosedür mevcut. Güncel koşullar sebebiyle süre hakkında bilgi paylaşamıyoruz. Sürecinizi üzerinden takip edebilirsiniz. Hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır.www.turk.net
GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Apartmana kutu koyulduktan beri yaklasik 7-8 hafta gecti hala aktif edilmedi gigafiber. Musteri hizmetleri Aralik baslarinda da 6-8 hafta sonra aktif edilirdi diyordu. Bugun de 6-8 hafta sonra aktif olur diyor? Etraftaki tum apartmanlarda aktif edildi. kutuda yazan numarayi aradigimda da aktif apartmaninda sisteme yansitmamislardir diyor.
-
Sayın Yetkili, binama koyduğunuz gigafiber kutusunu kaldırmanızı talep ediyorum. Kaldırmazsanız belki de ben kırabilirim. Madem binamıza kadar gelmiş Turknet yatırım yapmış biz de mevcut peşin ödediğimiz aboneliğimizi iptal edelim ve geçelim dedik. Tüm işlemleri yapıp edevletten onayımızı verdik, kimliğimizi gönderdik. 2 defa eve kurulum yapmaya elemanınız geldi. Dışarıdaki kablo bağlanmadığı için ben kurulum yapamam kablo bir iki güne dışarıdan bağlanacak ben de kuracağım dedi. Bugün yetkiliniz beni arıyor. biz size veremeyeceğiz internet başvurunuzu iptal etmemiz lazım diyor. Ne biçim işleyişiniz var ne kadar bakkal gibi yönetilen bir şirketsiniz 10 günde bunu öğrendim. Madem internet veremeyeceksin neden binama kutu koyuyorsun hem de benden onay almadan, hadi kutu koydun neden başvuru alıyorsun benden, hadi başvuru aldın neden internet veremeyeceksen 2 defa eve elemanını gönderiyorsun....Bırak kardeşim lanet olsun. Benim evimden kaldırın bu kutuyu istemiyorum 100 megabit benim ihtiyacımı görüyor zzten lanet olsun Gigasına da fiberine de istemiyrum. Kaldırın kapımdan..Kapımda fiber kutusu olup alamadığımı görünce daha çok uyuz oluyorum. İletişime geçin adresimi vereyim. Bu yazı da dursun burada ne kadar ciddi bir firma olduğunuz anlaşılsın. Dediğim gibi kaldırmazsanız kıracağım kutuyu ve kabloları sökeceğim. Burası bir aile apartmanı, biz izin vermedik.
-
Merhaba. Bu ilküç ay indirim kampanyasıyla birlikte, arkadaşını getir kodu da kullanabiliyor muyuz?
-
Yok hocam kullanılmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neyse destek gelmedi siliyorum mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 3 Şubat 2025; 20:56:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X