Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mitra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordert

Benim Kablonet te bu ay indirim yapmış bana 50 tl 600 e anlaşmıştık bu ay 550 geldi baktım 50 tl indirim gözüküyor faturada 😁

50 TL güzel para.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• sitesinde kurulum ücreti yok diyor abonelik sözleşmesinde 840 ₺ gözüküyor. bu ücreti ödüyor muyuz?

• Siteme gigafiber geldi, gerçekten biz internet kullanmıyormuşuz...

• Aman sakın bulaşmayın bu operatöre; altyapıyı Telekom sağladığı için sorun yaşadığınızda geçmiş olsun...

Destek oldukları falan yok; otomatik mesajlarla günleri geçiriyorlar...

• Foruma ne zaman girsem bu başlığa zam geliyor 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• TR060011100000000148186233
    Serkan Aka

İsimli bu şahıs flixbus otobüs bileti kodu satma vaadiyle 1200 TL dolandirdi. 7 saattir ne parayı veriyor ne kodu. Rütbesi var diye parayı önden attım ama dolandirildim. Israrla para gelmedi deyip dalga geçiyor. 2 kez kendisine dekont attım. 3 kez bankayi aradım para daha ilk dakikadan gitmiş. Kendisi ile asla alışveriş vs yapmayın.
    Xsabitx denilen bu kişi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır oyun oynayamıyorum hatta sesli uygulamalarıda kullanamıyorum. Arkadaşlar son dönem saha ekibi ve müşteri hizmetleri resmen facia. 1 Aydır gelip apartman içi port kontrolü ve saha dolabı kontrolü yapmıyorlar. Nakil yaparkende tam 1 ay bekledim. ( Abartmıyorum isteyenlere resimleri atarım )

Halen 1 aydır bekliyorum. En az 14 defa arıza kaydı açtım abartısız. 25 Defa ping ve tracert testi yaptım. Network ekibine yüzlerce kez testler attım yok...

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 12 Ocak 2025; 1:8:3 >

• tanriseven T kullanıcısına yanıt

2017 den beridir kullanıyorum bence sen binanın kablolarını değiştir.

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.