Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
36.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibarıyla komple göçtünüz anlaşılan!!!

Hat var, bağlantı yok!

A tipi ses çalışıyor.

850 de 212 de çalmıyor bile.

Tebrikler yine turknet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• BRAVO!

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

• BTK şikayet metnim:

26.12.2024 saat 2:15 itibarıyla VDSL hat mevcut, internet bağlantısı yok, A tipi ses hizmeti çalışıyor. 3G ile internete bağlanıp müşteri hizmetleri sayfasına bakınca, bölgemde çalışma olduğu bilgisi geliyor. Bu bilgi bana SMS ve yahut başka bir şeklilde ulaştırılmadı. Ayrıca firmanın 08502888080 ve 02127034371 numaralı müşteri ilişkileri telefonlarını aradığımda, çalıyor sinyali bile gelmeden, arama sonlanıyor. Bu durumda karşımda muhatap bulamayacaksam bu firmanın lisansını iptal edin!

• Mh. cansız ne yazık ki.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Müşteri numaranızı özel mesaj olarak iletmeniz halinde kontrollerimizi gerçekleştirerek sizlere memnuniyetle destek olmak isteriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Komiksin turknet!

Neyin kontrolünü gerçekleştireceksin?!?

İnternet gidiyor. Hat bağlantısı var. A tipi ses çalışyor.

3G kullanıp internete bağlanıp onlayn işlemlere bakınca voila... Çalışma varmış bölgemde.

1. Müşterinize SMS vs ile bildirmediğiniz çalışmadan - dikkat arıza değil, çalışma, öyle yazıyor çünkü - NASIL HABERİ OLACAK İNTERNETİ YOKKEN?!? Aayy meylle mi gönderdiydiniz yoksaaammm...

Arıyorsun 08502888080 ve 02127034371 numaralarını... ÇALMIYOR bile. Küt kapanıyor. Ve hayır A tipi sesim çalışıyor. Arıyor, arama alıyor.

2. Telefon ile size ulaşamayan müsteri ne hal... ne yapacak?!? Ve sakın onlayn işlemlerden arıza kaydı oluştursun demeyin, rencide ederim.

Ve en kötüsü... 2 saat sonra internet gelince, 850 de 212 de erişilebilir oldu!

Yanlış yoldasın turknet!

Ne kontrolü yapacakmışsın çok merak ediyorum. Açıklama yapın diyeceğim, geveleyeceksiniz!

• Bir sürü saçma sapan servisler firmalar, sürekli kopan bağlantılardan sonra Turknet'in 1000 megabit hızlı intnerneti bu fiyata gayet uygun, hele ki benim gibi evden çalışanlar için nimet . Severek kullanıyorum.

• burger king tarzı kampanya kodu var mı yeni yıl için?

• Turknet altyapının desteklediği tüm hızı veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Vdsl de 100 diyor bende ama aldığım 41 :)

• Kaplumbağa hızında ilerliyorsunuz. 6 yıl önce gigafibere talep oluşturdum hala Alanya'ya gelmediniz. Altyapı çalışmanızın olduğu illerde de çok yavaş ilerliyorsunuz.

Alanya'da Türkcell birçok mahalleye fiber getirdi ben 2 Türknet aboneliğimi 2 arkadaşım da aboneliklerin iptal ettirdik yani sadece benim bildiğim 4 abone kaybettiniz. Eskiden fiyatınız ucuzdu şimdi 50 mbite 500 lira istiyorsunuz. Gigafiberlilere sağladığınız fiyat avantajını vdsl kullananlardan sübvanse ediyorsunuz. Hem pahalısınız hem yavaşsınız sadece gigafiberliler avantajlı. Alanya'da fibimnet de var yani yerel firmalar da fiber altyapı düşüyor siz bu hızla devam ederseniz çok abone kaybedersiniz. Youtube'da güzelleme yapan kanallar da sizi kurtaramaz. Sponsorlu içeriklerle yeterince abone topladınız ama artık halk fiber istiyor bunu görmezden gelemezsiniz. Alanya'ya gelirseniz ihya olursunuz burası turizm yeri kimse paraya bakmaz kaliteli hizmet sunun herkes aboneniz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 2 Ocak 2025; 1:48:37 >

• Selamlar

Mevcutta Turknet kullanicisiyim. Bizim apartmana gigafiber icin kablo geldi ve kutu koyuldu. 2 hafta once talep actim gecis icin henuz aktif degil dedi musteri hizmetleri.

Simdi kutuya tekrar baktigimda kutuya yeni sticker yapistirmislar ve altina simdi binanizda diye a4 asmislar. Ve bir kisinin ismi ile telefon no sunu yazmislar.

Bu kisi uzerinden mi gigafibere gececegiz? Altyapi sorgulamada hala max 100mbps gozukuyor.

Gigafibere gecmek istesem bina ici kablolama nasil olacak? cat6 mi cekilmesi lazim yoksa fiber mi? birde kablolamayi Turknet yapiyor degil mi?

@TurkNetDestek

• 12 ay sabit fiyatla 349 TL idi; 400 olmuş gibi gözüküyor.

Hani 12 sabit fiyat garantisi; oynak fiyat garantisine dönüşmüş galiba.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

Köfte ekmek kampanyası + 2 ay bidava kampanyası; sabitten sabitten .1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

Oim'e de düşmemiş. Pdf si düşsünde bir bakalım.1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• 2025’te Sakarya için GigaFiber planlamanız var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni üye olmak isteyen arkadaşlar için 1 ay ücretsiz internet kullanabilecekleri arkadaşını getir referans kodum: PJU12VI21ESJ

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=PJU12VI21ESJ

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

düştümü hocam oime pdf ne sacma hem 12 ay sabit diyorlar hemde zam yapıyorlar ilginç

• lordert kullanıcısına yanıt

Daha düşmedi; 400TL gözüküyordu şimdi sıfır, tele doğ. koduda gelmiyordu, düzelmiş. Belki sistemsel hatadır. 10-15 arası fatura çıkınca anlarız.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Benim Kablonet te bu ay indirim yapmış bana 50 tl 600 e anlaşmıştık bu ay 550 geldi baktım 50 tl indirim gözüküyor faturada 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 7 Ocak 2025; 11:8:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.