Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
11
Favori
34.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek Merhaba, Comnetten Türknet'e geçiş yapmak istiyorum ama her yeni abonelikte e-imza aşamasında yeni hat tahsisi çıkıyor.Abonelik esnasında promo kodu gırıyorum ücretsiz kurulum vs. diyor ama iş e-imzaya gelince yeni hat tahsisi çıkıyor ve kurulum ücretini 840TL olarak gösteriyor. Benim isteğim yeni abonelik değil comnet hat taşıma. Yeni hat tahsisi olunca ekstra kurulum ücreti çıkıyor. Bu işlem bazı arkadaşlarda 0Tl iken bende 840TL gözüküyor.2 defa kendim 1 defa da 0850 288 8080'de arkadaşın yönlendirmesi ile abonelik açmama rağmen e-imza'da yeni hat tahsisi yani kurulum ücreti gözüküyor. Bunun çözümü var mıdır?

• kromiti K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Sözleşmede kurulum ücret bilgisi yer alıyor ancak verilen kod ile abonelik başlatıldığı zaman kurulum ücreti alınmıyor.
  • criysler! C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • @TurkNetDestek nerelerde var yazsanız da uğraşmasak nerede/bende var (mı) diye bakmaya.

Bende yok, anamgilde yok, kuzenlerde yok, arkadaşlarda yok.

Bitek etiler, şişli, levent, maslak mı yani?!?

• criysler! C kullanıcısına yanıt

0 212 703 43 71

• Turk.Net'te ısrar eden/edecek olan arkadaşlar...

Lokasyonunuzda eğer, Turk.Net olsun başka sağlayıcıların olsun... ağırlıklı olarak kablo yahut fiber internet kullanılıyorsa... VDSL kullanın Turk.Net'ten.

75 Mbps garanti, duruma göre 90-110.

Hız yetmez derseniz diyecek bir şeyim yok, haklısınız. Ama neden VDSL?

Çünkü çoğunluk, kablo yahut fiber kullanıyor ve adına ister POP deyin ister kutu... VDSL portları görece boş. Yani kimse ile paylaşmayacaksınız VDSL hızınızıç Ha, apartmanda karasal iki tel telefon altyapısı var mı? Varsa kaçırmayın.

• @turknetdestek comnetten geçtim, ısrarla tıkla gelsin %50 kampanyasını kullanmak istediğimi belirttiğim hâlde otomatik olarak comnet 2 ay kampanyası tanımladınız, neden?

Ayrıca neden 65 mbit alıyorum ben? Hem de ethernet kablosu ile birlikte, neden 100 mbit vermiyosunuz bana?
  • Selamlar herkese,

Modemde desteklenen hız 100Mbps download, 40 upload gözüküyor ama türknet 75mbps download paketin üstüne geçiremiyoruz, altyapı desteklemiyor diyor. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastersteli -- 15 Aralık 2024; 17:26:52 >
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt

Ben kod girmedim ama bana da comnet tanımlandı, yüzde 50 kampanyası daha avantajlı ona geçebiliyor muyuz ki yoksa kayıt olurken kod mu girmek gerekli.

• @TurkNetDestek Gigafiber bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz? Size özel mesaj mesaj gönderdim.

• 499 az, 699 yapın.

• Comnet mağduru olarak geçiş yaptım fakat 369 liraya başka iss'ten alacağım hizmete 499 lira vermek çok saçma. Türk Telekom hizmet kestiğinde yine kesilecek. Fiber getirin diyoruz takan yok. Ya ben kazacam ben döşeyecem gerekirse yok. Parası neyse verelim yine yok. Ay başı zaten zam gelecek. İnşallah cayma bedeli bilmem ne yoktur.

• Arkadaslar turknet pesin odeyip en paradan taksit yaptiran oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 15 Aralık 2024; 20:36:8 >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

Telekom Çok Yavaş çalışıyor 2021den beri yan binada fiber kutu var haritadada fiber gösteriyor ben bakıyorum hiper vdsl çıkıyor ve tüm sokak böyle sadece 1 binaya kutuyu koyup gitmişer

Her sene yazıyorum bunlara cevap olarak altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar alt tarayı yan daireye kablo atacaksınız bina içinde siyah bir kutuda koydular içerisine misina :) gibi ipte çektiler

2025 oldu hala hareket yok 4 yıl olacak ne gelen var ne giden diyordumki geçen hafta birileri geldi binalara kablo çekiliyor Bu seferde 2 - 2 binaları atlıyorlar sizin bina gözükmüyor diye Söylendi :D

Bunun içinde 2029 kadar fiber kutu binaya bağlanacak gibi duruyor zaten 2021e kadar 10yıldır 4mbps ile idare ettik en azından vdsl ile az biraz rahatladı artık bekleriz yine 3sene 5sene kadar :)

• MrChame kullanıcısına yanıt

Bugün bitsede gitsek, emekliliğe kaldı 25 sene kafası olduğu için bu kurumlarda hizmet gelmiyor.

• Merhaba cuma gününden bu yana halen gecis yapamadi Turknet.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt

Konuyla alakasiz ama lumia 950 XL hala duruyornmu? Windows phone platformuna cok sey katmistiniz zamaninda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Konuyla alakasiz ama lumia 950 XL hala duruyornmu? Windows phone platformuna cok sey katmistiniz zamaninda.

Duruyor. Kapağın tuşları kırıldı. Öyle duruyor...
  • 10 yıldır fiber alt yapı bekliyordum gelmiş.Hemen turkneti aradım talep ettim.Netten hız kontrol ettiğimde 100 mbps var diyor bu nasıl fiber anlamadım 1000 mbps olması gerekmiyor mu

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.