Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
11
Favori
34.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalancılar! 3 Temmuz 2024'te gelen mesajı aynen paylaşıyorum: "Haberler iyi: Çok Yakında 1.000 Mbps İnternet Hızıyla Kapını Çalacağız! Mevcut internet hızın, TurkNet GigaFiber ile çok yakında 1.000 Mbps'ye kadar yükselecek! Biz sana GigaFiber'i getirmek için sabırsızlanıyoruz! Sen de eğer GigaFiber'in avantajları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsan linkimizi bırakıyoruz: https://turk.net/gigafiber B016"

Sonrasında destek ekibiyle iletişime geçtiğimde "20-22 hafta arasında adresinizde fiber gelmesi planlanıyor" yanıtını aldım. İşin garip tarafı tüm mahalleye gelmiş olmasına rağmen, tüm çevre komşulara gelmiş olmasına rağmen (bina arkalı önlü iki sokağa bakıyor) sadece bizim sıradaki dört binada fiber yok. Şu anda sorguladığımızda da "Maalesef gigafiber altyapısında değilsiniz" diyor.

• Bugün Turknet e geçtim, önceki iss 90 mbps alırken şuan 10 mbps alıyorum bunun sebebi nedir yardım kısmınada yazdım 8 saat oldu dönüş yok işin doğrusu içime sinmedi , arkadaşlar sorum şu ben bu interneti iptal ettirebilirmiyim herhangi taahhüt yok ama daha yeni ona göre önce Türktelekomdan internet alacağım akabinde turknet sorun çözülmezse kapatacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilerseniz 0850 288 80 80 telofonla arayın veya destek kayıtı oluşturun. sizin baglantınızı ADSL olarak yapmış kurulumu yapan elaman. Balantını VDSL Olarak degiştirsinler.

telofonda söyleyince yükseltiyor hızı.

• zamanında ben de kullandım Turkneti kullandığıma çok pişman oldum..

• Bana 3 ayrı hattı tek internet hattında birleştirebilecek sistem lazım. Var mıdır böyle bir cihaz veya yazılım

• nerde!!

arasan bile bulamazsın

• geçen sene 19 Ocak 2024te zam yapmıştı, bu senede ocakta zam gelebilir.

31 aralıka kadar peşin ödemelerde 469tl sabit fiyat seçeneği var, bir banka taksit kampanası bulabilsek yine 12 ay peşin ödesek iyi olurdu.

• Aradan geçen sürede belki değişmiştir dedim ama turknet yine bildiğiniz gibi, tutarsız ve ilgisiz bir firma en güzeli yol yakınken hiç bulaşmamak.

• Sadece 2 sorum var.

1. BurgerKing 6 ay %50 devam ediyor mu ? Çünkü tıkla gelsin'de 31 Aralık yazıyor.
    2. Farklı ISS'den geçişlerde oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerotominusone -- 9 Aralık 2024; 3:31:14 >
  • zerotominusone kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 31 Aralık tarihine kadar katılabilirsiniz. Kampanya sıfırdan yeni aboneliklerde geçerlidir.
  • merhabalar türknet abone numaram 4256272

modem evime kuruldu ama modemde internet dsl yanmadığı için destek kaydı açtım türktelekom sadece beni bir kere arayıp açtığımda ses gelmediği için yüzüme kapatmıştır geri aranmadım numaraları da geri aranmamaktadır. bu konu için yardımlarınızı rica ediyorum

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekibimize bilgi ilettim. Gelişmeler hakkında sizinle iletişime geçilecektir.
  • Merhaba, bir konuda hem bilgi almak hem size bildirmek için desteğe ihtiyacım var. Bir caddede oturuyorum çevremdeki tüm binalarda gigafiber var ama benim oturduğum sitede altyapı gözükmüyor bu durumu kontrol edebilir miyiz? Gerekli bilgileri sizinle paylaştım özelden de dönüş sağlayabilir misiniz?

• Aslında mantıklı ama altyapı sorunu var

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba comnetten size geçiş talebinde bulundum ve bütün evrak ve e devlet onay işlemlerini tamamladım. Süreci hızlandırır mısınız? Şuan mağdur durumdayız, internetimiz yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de comnetten geçiş yapacağım ISS arıyorum.100 mgbit için bir yıllık peşin ödeme yapmıştım.28.09.2024 de gibirnetten geçmiştim. 239 + 50 tl modem kirası.289 x12=3468 yıllık peşin ödendi.

Size önerilen fiyat nedir?

• ınscrıb kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreçleri en hızlı şekilde tamamlayacağız.
  • Merhaba ,

Ümraniye Esenşehir Mahallesine ne zaman Gigafiber gelir. Kayıt bırakmıştıtık.

• iuzuner İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu konuda bir süre bilgisi veremiyoruz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Turknet kurulum için gelen arkadaşlar GPON cihazı teslim etmemişler sadece modem vermişler. İletişime geçmek de imkansız müşteri olduktan sonra asla muhatap bulamıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.