Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
11
Favori
34.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köyde olmama rağmen 50 mbit alıyorum. Vdsl

Sakarya- Taraklının ücra bir köyü, Teşekkürler Türknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan2001 -- 8 Ekim 2024; 13:46:57 >
  • Kaplan2001 kullanıcısına yanıt
    Şehir merkezinde olmama rağmen bende 50 Mbps alıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortada GigaFiber diye bir şey yok siz bu mesajı atıyorsunuz. Mesajı atıyorsunuz madem GigaFiber'i getirin bari boş reklam yapmayın.
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

• m@rslan kullanıcısına yanıt

hocam son sorunuza istinaden cevap vereyim dedim;

ben de aynısını yaşadım, yalan söylemiyim 10-15 günlük bir süre için 30 günlük fatura ödedim 500 tl kadar, ancak diğer ay da daha az ödedim 200 tl civarı birşey.

• Altyapılar halen çoğu yerde yeterli değil, bence bilinçli olarakta böyle bırakıyorlar.sonuçta ne kadar iyi bir alt yapı olursa o kadar fazla gider demek.alınan ücretse pek değişmeyecektir. Yoksa yıl olmuş 2025 şunun şurasında halen 16-50mbps arasında sıkışkp kalınmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik de 1000 mbps e kadar da yani stabil değil. Birde upload hızını ne veriyorsun. TT ve SOL gibi 50 mbps veriyorsun. Bu konuda bilgi göremedim.

• Altyapıları yok bunlar da reklam yapıyo boş boş ha

• merhaba, Turknete geçmek için başvurdum her şeyi okeyleyip kurulum için rezervasyon yaptırdım ve beklemeye başladım ama adamlar hem gelmedikleri gibi birde aradık ama siz açmadınız demişler ,

taşeron kullanıyorsunuz anladım ama bunlara karşı bir yaptırım olmalı , ben işimden izin alarak gelmenizi bekledim ama gelen giden yok ne yapmalıyım şimdi

• weird al yankovic kullanıcısına yanıt

bilgi icin tesekkur ederim. ban bunu ileten yetkiliye ozellikle sordum. on odeme yapip aylik mi kullaniyoruz diye, hayir 1 aylik kesiyoruz, sonrasi her ay faturalandiriyor dediler.

hatta resmi rahat mi vs dedim... itiraz etmedi. cok gariptirki sonraki arastirmalarimda, turknetin, biz odemeyi hizmetin basinda aliyoruz sonra kullaniyorsunuz diye beyanlarina rastladim. oyleyse bence sorun yok.

yapmadiklari biseyi yapiyorlarmis gibi anlsilmasi istemem, 1-2 fatura sonra mevzuyu anlayacagimizi dusunuyorum.

abinelerden teknik bi bilgi rica edebilirmiyim. 1000 internede wifi 5 moden gonderdiler. o kadar yoruldumki, kendim modem takmaya karar verdim.

kullanici adi ve sifreyi vermelerini takdir ettim. ama mac adresini yeni cihaza kopyalamak mecburimidir acep. mh gerek yok dedi ama int gelmek bilmedi, kendi gonderdikleri cihazdakini girdim, once gelmedi yarim saat sonra geldi. bu sebepten sistem mi yavas isliyor yoksa mac clonlama mecbur mu bulemedim.

bilen varsa bu bilgiyi paylasirsa cok sevinirim

• Bunu Turknet'i karalamak için yazmıyorum.

Oturduğum Site, İstanbul Etiler'deki ilk (en eski) Maya Sitesidir. 13 Blok, 99 daireli bir sitedir.

Pandemi döneminde (2021 yılı Mart gibiydi) Turknet'in taşeronları geldiler ve "sitenize Gigafiber getireceğiz" dediler. Biz de hemen "buyrunuz ama nereden kabloları çekeceksiniz?" diye sorduk. Site'de daha ilk inşaat zamanında (1995-96 yılları) yapılmış ve Türk Telekom'un kullandığı yer altı kanalları ve 3-4 yerde de menholler var. "bunları kullanacağız" deyip gittiler ama 3-4 gün sonra süklüm püklüm gelip "o kanalları kullanamıyoruz; Telekom izin vermiyor..." deyip abidik gubidik yerlerden ve yöntemlerle her binaya fiber optik kablo çekebileceklerini beyan ettiler. Biz haliyle görüntü kirliliği, bahçelerde oluşacak kazı işleri vb. olumsuzluklar nedeniyle kabul etmedik; kös kös gittiler!... İki ay sonra (ne tesadüftür ki ve bizim Site olarak hiçbir talebimiz de olmadığı halde) kendi planlamaları çerçevesinde T.Telekom geldi tüm binaları oldukça tertemiz bir şekilde FTTH'a çevirdi.

Halbuki sitenin ortasında belediye yolu geçiyor; orası için Belediye'den kazı izni almış olsalar Turknet'in işi önemli ölçüde hallolacaktı. Netekim bir yıl sonra Superonline geldi; o belediye yolunu ortadan yarıp kablo kanallarını yerleştirip fiber kablolarını çektiler. Ha, biz site olarak kaldırımları mahvedip yerleştirecekleri Tip-25 denilen bağlantı kutularını koydurtmadık ve SOL da yaptığıyla kaldı.

Diyeceğim, Turknet işi böyle bilmezliğe vurup uyanıkça girişimler yaparak oyunu kitabın kurallarına göre oynamaktan kaçınıyor ve sonrasında hem kendileri hem de olası müşterileri kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 13 Ekim 2024; 13:51:5 >

• Ortada GigaFiber diye bir şey yok siz bu mesajı atıyorsunuz. Mesajı atıyorsunuz madem GigaFiber'i getirin bari boş reklam yapmayın.

• istanbul bayrampaşa , standart bi sokak arasında ki evden sonunda bu hızı alabiliyorum 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 20 Ekim 2024; 1:45:9 >
  • Üsküdar/Bulgurlu için 1 milyon tane Gigafiber başvurusu yaptık ama hala tek bir icraat yok. Neyse ki sitedekilerde uyandı fiber alt yapısı olan operatörlere geçiyorlar.40 dairelik apartmanda en az 15 kişi kullanıyordu. Dün baktım 3-4 kişi anca kalmışız 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!  Bende bir sonraki zam haberinde direk uzarım artık. 5 senedir gram ilerleme olmadı daha da olmaz gibi

• Yeni ikametimde Turknet'in VDSL'ini kullanıyordum, ancak fiber superonline olduğu için mecbur superonline'a geçtim. Turknet'ten çok memnundum. Fakat lütfen biran önce fiber altyapınızı kurunuz, sizinle devam etmek istiyorum, ancak fiber hizmeti sunmuyorsunuz.

Ayrıca, fiber internet hizmet haritası varsa, paylaşırsanız çok iyi olur. En azından adresimize ne kadar yaklaşmışsınız takip ederiz.

• çok pahalı internet

• mafaky kullanıcısına yanıt

bu kadar detay verince, merak edip baktım. sizin şanssızlığınız sanırım binaların yapıldığı ve bittiği dönemde, ne adls ne de vdsl'nin olmayışı. 2001 yılındaki adsl tanıtımından tam 20 yıl sonra, turknet'in orayı gözüne kestirmiş olması bence önemli bir olay. tt ve kablonet uyumaya devam etmiş, dememiz gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.