Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
11
Favori
36.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peşin ödeme kampanyasında hangi karta 6 taksit yapıyor? Birde vade uyguluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vade farkı yok. Ben Garanti kartımla ödedim. Sanırım Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti bankası kartlara var.

• Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Selanlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ'da altyapımız bulunuyor. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • DeKU kullanıcısına yanıt
    Selamlar, taksit imkanları bankalara bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Ödeme ekranında taksit imkanlarına göz atabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sakarya'ya ne zaman GigaFiber getireceksiniz acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'un ortasında her yeri dönüşüm kaynayan Kadıköy/Merdivenköy bölgesinde hâla 100mbps hizmet veriyorsunuz. Telekom geldi, Superonline geldi, Kablonet hep vardı. Bölgeye GigaFiber'i ne zaman getireceksiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline 1000 mb den Türknet 1000 mb e geçiş yaptım.

Süper online ve Türknet 1000mb fiyatlarını karşılaştırınca O tarihte 299 tl olan Türknet fiyatı bana çok daha mantıklı gelmişti.

Süperonline dan ayrılma sebebim ise upload hızının benim için çok düşük olması yani 50 mb olmasıydı.

Şu anda Türknette 1000 mb download ve yaklaşık 800mb upload alıyorum. Bu bazen 500mb kadar düşüyor.

Şuanda Süperonline ve Türknet fiyatları 1000mb de eşitlenmiş durumda. Her ikisininde fiyatı 500 tl.

Fiyat konusunda aralarında hiç fark yok. Aralarındaki terk fark uplad hızı.

Süperonline 1000mb hız içİn 1 yıl 500 tl garantiSİ verirken Türknet bu garantiyi ne yazıkki vermiyor.

Eger Türknet hesabına 1 yıllk ücreti yani 6000 tl yi peşin yatırsanız ancak o zaman zamlardan etkilenmiyorsunuz.

Buda bana çok mantıklı gelmiyor. Eylül ayına kadar peşin ödeme yapmıştım.

Eylül ayındaki duruma bakacagım artık. Devammı yoksa değişimmi diye 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL! 

• Malesef yılların turknetlisiyim. İzmirin gobeginde oturuyorum butun servis sağlayıcıların 1000 mbiti varken turknet ayni fiyata 100 mbit veriyor oda fiber degil) turknet in mantığı kalmadı.

• 6 ay önce mesaj geldi GigaFiber adresinize gelecek diye hala 1 kazma bile vurulmadı anasını satayım.

• Merhabalar,

bugün

"Yararlandığın "12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı" Sona Eriyor! Kampanyaya yeniden katılarak peşin ödemede internet hizmet fiyatını 499,90 TL yerine 399,90 TL'den sabitleyebilir, internet hizmetini bir yıl boyunca fiyat değişikliklerinden etkilenmeden indirimli şekilde kullanabilirsin. Üstelik tek çekim veya bankan tarafından sana sunulan 6 aya varan taksit imkanı ile birlikte. Unutma bu fırsat 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli! Katılmak için: https://turk.net/online-islemler/login?nextUrl=%2Fonline-islemler%2F12-ay-sabit-fiyat-firsati B016" diye mesaj geldi, ancak linkten bağlandığımda

sonuç......

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, görselin kalitesi ve boyutu düşük olduğu için müşteri numaranızı okuyamadık. Daha önce Sabit Fiyat kampanyasına katılmış mıydınız acaba? Katıldığınız kampanya sona erdi mi? Ermedi ise tekrardan Sabit Fiyat kampanyasından yararlanmak için mevcut kampanyanızın sona ermesini beklemeniz gerekiyor.

Merhabalar,

aslında görselin üzerine tıklayınca görsel büyüyordu ve rahatlıkla okunuyor yazdıktan sonra gelen yeni mesaj

( hem ilk mesaj hem son mesaj bir arada ),

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 499,90 TL!

not: resmin üzerine tıklayınca büyük olarak açılıyor daha rahat okumak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 14 Ağustos 2024; 20:42:56 >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Evet, şöyle ki; Sabit Fiyat kampanyası ekranı 26 Ağustos tarihinde açılacak. Bu tarihte tekrar bağlantıyı ziyaret ederseniz kampanyadan faydalanabilirsiniz.
  • İstanbul'un çeyreğine verdiğiniz hizmetle 81 ile reklam yapıyorsunuz.

• hizmet kalitesini artırsalar olacak

• İstanbul/Beşiktaş tarafında ne zaman 1000mbit hizmeti sunacaksınız? 2sene önce sokakların hepsine alt yapılar çekildi; fakat halen sitenizde 60mbit'e kadar gözüküyor.

• Thief. T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Beşiktaş'ta aktif GigaFiber altyapımız mevcut.
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden sorgulama,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Her ikisini de yaptım, 67mbps çıkıyor testte. Başvuruyu da gerçekleştirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ikinci aboneligi baslatmak istiyorum. Diger aboneligim Sabit Fiyat kampanyasinda 299TL oduyorum. Ikinci aboneligi alirken hangi ucrettten fiyatlandiralacagim? Ikinci abonelikler icin bir kampanya yok mu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.