Arkadaşlar sadece hangi sistem bu bütçe için en iyi tercih olur ? bunun cevabını yazmanızı istiyorum, açıklamalarınız varsa da paylaşırsanız sevinirim...
Günceli takip etmeyip intel kullanan birisi olsaydım intel sistemi alırdım şahsen Az çok takip eden birisi olsaydım 4 çekirdek nedeniyle amdye yakın olurdum Ekran kartı hakkında biraz bilgim olsaydı Hd 5770liyi alırdım Foruma konularına dalıp phenomlardaki fan gürültü sorununu dikkate alıp athlon da amdnin bunda da fan gürültüsü vardır der intel alırdım. Kasa+psuya kafayı takmış birisi olsaydım TT Matrixli sistemi seçerdim
Tüm bunları bir kenara bıraktım. F/P olarak hangisini alırdım diye sorsaydım kendi kendime Amd sistemi alırdım.
Not: Bunlar benim şahsi görüşlerimdir
Teşekkür ederim hocam
Bende aynı düşünceler içindeyim, amaç zaten doğruyu göstermek, bildiklerimizi paylaşmak, halen bunun tersine hareket edenler olduğu için bu taslağı çıkardım umarım faydalı olur...
ilk sistem
Teşekkürler üstad
Bence ilk sistem, ekran kartı daha iyi geldi.
Tabii ki ilk sistem
ilk sistem bencede ancak rami arttırma sansın yokmu bana bu sisteme göre düsük geldi
İlk sistem kesinlikle
intel sistemde aynı işlemciyi forumdan bi arkadaş 4.400mhz de 1.18V ile kullanıyor yani o 32nm işlemciler overclock canavarı.ama çift çekirdek işte
@Colonel GUILE
İlk yazdığınız sistem...
Teşekkürler arkadaşlar
Bu bütçe için 1.sistem vb. konfigler daha uzun ömürlü ve kaliteli oluyorlar, sonradan 2gb ram daha eklenir...
İlk Sistem + 12cm 4pin PWM'li Soğutucu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme