Şimdi Ara

[1.1.2 fabrika çıkışlı] AT&T sim kart olmadan jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sorum biraz nostaljik kacacak herkes 1.1.3 unlock'u, 16gb'lik iphone'u tartisirken ama yine de sorayim. elimde fabrika cikisli 1.1.2 firmware'li, jailbreak yapilacak bir iphone var fakat herhangi bir at&t sim kart yok. versiyonu 1.1.1'e indirmede problem olmadi, kart istemedi fakat 1.1.2'ye yukseltmeye calisirken "slide for emergency" ekranindan ileri gidemiyorum. elimdeki butun sim kartlari denedim, sim kartsiz da denedim ama activate etmenin bir yolunu bulamadim, surekli ayni hatayi veriyor "incorrect sim"

ne yapabilirim bu durumda? (tatli su baligi arkadaslar hemen "forumda arama yapsana" diye atlamasinlar, forumda arama yaptim, bazi arkadaslar buna benzer bir-iki problemle karsilasmis fakat cozum konusunda bir mutabakata varildigini goremedim)

• sim kartının pin kodunu kaldırman yeterli oacaktır...
  • @tracerooter , soyledigim gibi bir suru sim kart denedim, pin kodu olmayanlari da denedim fakat sonuc degismiyor ne yazik ki

su mesaji veriyor itunes :

"the sim card inserted in this iphone doesn't appear to be supported , only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone. please insert the sim card that came with your iphone or visit a supported carrier's store to receive a replacement sim card."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanli -- 5 Şubat 2008; 21:27:12 >
  • Slide for emergency derken 1.1.1 i yükledikten sonra jailbreak yaptın mı ? Yanihttp://jailbreakme.com adresine gidip install appsnapp dedin mi ?
    Eğer dediysen ve hala açılmadıysa bir de i.unlock.no adresine gidip oradan jailbreak yapmayı dene. Bir de Itunes'un su anda ne dediği önemli değil 1.1.1 i jailbreak yaptıktan sonra o hatayı vermeyecektir büyük ihtimalle.
  • hayır bunun cevabı hiç birşey değil aynı sorunla bende karşılaştım at&t kart olmadan olmuyor kardeş ... (iphone 2 gün kapalı kaldı at&t kartını kaybetmiştim burada çözüm aradık her şeyi denedim ama sonra şans eseri at&t kartı buldum)
  • işlemi yaparken iTunes açık ve telin bilgisayara bağlı olsun, bu esnada jailbreak yap... iTunes da yazan şeyleri kaale alma bu esnada...
  • Ben At&T kartımı kaybettikten sonra 2 kez restore ettim bilgisayarımı. İçinde de pin kilidi olmayan turkcell sim kartım vardı.

Cevabı yok değil de ben yapamıyorum desek bence daha doğru olur !
  • @kivanck, su anda islemlere yeniden basladim bir hata yapmis olabilecegimi goz onunde bulundurarak, bakalim insallah olur.

@PaR0NiaC, sen yine sanslisin, ben at&t'nin kartini ise yaramiyor diyerek parcaladim ve cop attim.
    bir de her ihtimale karsi yeni bir soru ekleyeyim, acaba tek at&t sim kartla birden fazla iphone activate edilebilir mi? egr edilebiliyorsa bir tane bulurum sorun degil. ama edilemiyorsa amerikadan gelen birine hat ismarliycaz bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanli -- 5 Şubat 2008; 23:56:48 >
  • Daha önce nerede takılmıştın tam olarak? Sordum ama nedense cevap alamadım ???
  • tam olarak sunlari yaptim (1.1.2 fabrika cikisli oldugunu tekrar belirteyim) :
    - 1.1.1'e downgrade ettim
    - jailbreakme.com ile jailbreak yaptim
    - burada siralamayi hatirlayamiyorum, hata yapmis olabilirim, 1.1.2 jailbreak (windows.bat olan) calistirdim, ama 1.1.2'ye upgrade etmemis olabilirim bunu yapmadan once, eger oyle ise sorun bundan kaynaklaniyor galiba..
    - telefon restart etti ve orada kaldim.
  • @kivanck ,dedigim gibi siralama hatasi yapmisim, 1.1.2 upgrade etmeden jailbreak yapmaya calisiyormusum. (gece gece sinirden ne yaptigimi hatirlayamadim)

su anda problem cozuldu, at&t sim kart jailbreak islemi esnasinda gerekli degilmis.

yardimin icin cok tesekkur ederim
  • Arkadaşlar iyi geceler,
    Ben amerikadan 1.1.2 olması koşuluyla arkadaşıma iphone sipariş verdim.Kendisi at&t kartı damı almak zorunda? veya otomotikman iphone ile beraber mi veriliyor? öyleyse birde hat sözleşmesi imzalayarak adına hat açtırmış olacak öylemi? bu durumda hatsız alma şansı varmı iphone u?lütfen acil cevap, yarın alınacak çünkü
  • yok kardeş hiç birşey yapmana gerek yok at&t kartı iphone un içinde olucak hiçbirşey yapmana gerek yok sadece telefonu 1.13 e update yada 1.1.1 e restore gibi işllazım onuana kartı sorucak o tyyüzden kart sana lazım onun dışında bi işine yaramıcak esksta bişi yapmana gerek yok yani. ..
  • ama iphone getirecek olan arkadaşım kart için sözleşme imzalamak zorunda kalacakmı amerikada?
  • Apple storelardan temin ederse veya internetten alırsa sözleşme zorunlu değil ama ATT ye gidip alırsa sözleşmeyi muhakkak yaparlar sanırım..
  • Bu sorunlari yasayan arkadaslara duyuru;
    iphone islemleri sirasinda hic bir asamada AT&T karta ihtiyac yoktur. Herhangi calisan ya da calismayan bir sim kart yeterlidir.
    Sim kartin is gorecegi yer sadece *#307# islemindedir. Bunun disinda da sim karta gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.