Bildirim
2.El iphone 5 iCloud şifresi yok
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geri versin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşuna vakit kaybetmeyin götürüp iade etsin.. çöp olur o tel. -
Faturası varsa Apple stor TR yi arayıp bilgi alsın
Faturada imei yazıyor ise icloud kaldırılabilir bence
Önemli olan ben çalmadım 2.el aldım Buda faturası demek
Derhal geri versin telefonu. iCloud şifresi bilinmeyen telefon alınır mı ya
Samsung sanıyor millet halen iPhone yi... Çöp olmuş o telefon haberi yok... -
Herkesin de arkadaşının başına geliyor bu (olası) hırsızlık malı alma olayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Herkesin de arkadaşının başına geliyor bu (olası) hırsızlık malı alma olayı.
He he öledir öle diycen.
Apple ID şifrenizi bilmiyorsanız, şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz:
www.icloud.com adresinden Apple kimliğimi veya parolamı unuttum sekmesini seçiniz.
Apple kimliğinizde kullandığınız e-posta adresinizi yazınız.
Kimlik Doğrulama yöntemini seçiniz ve ilerleyiniz.
E-posta adresinize giriniz, gelen e-posta içerisindeki linke tıklayarak yeni parolanızı oluşturunuz ve
ardındanwww.icloud.com adresine yeniden giriş yaparak iPhone’umu bul özelliğini yukarıdaki adımları
takip ederek kapatın
Eğer şifrenizi bilmiyor ve aynı zamanda şifrenizi sıfırlayamıyorsanız, sıfırlama talebinizi Apple’a
iletebilmemiz için üzerinde 15 haneli IMEI numarası bulunan fatura ile birlikte cihazınızı servisimize
gönderiniz.
genpanın sitesinde bu şekide yazıyor faturada yoksa bence direk iade etmeli tabi artık sahibini bulabilirse :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X