Şimdi Ara

1.1.2 NASIL JAİLBREAK olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.1.3 çıkmadan önce orjinal 1.1.2 yi once 1.1.1 e indirim bsd.anysim 1.2 ve oktopreb kurup 1.1.2 update diyorduk ve ardından 1.1.2 jailbreak diyorduk.şuan 1.1.3 update çıktı eski yontem geçersizdir.

orjinal 1.1.2 yi 1.1.1 e indirdim bsd,anysim 1.2 ve oktoprep kurdum 1.1.2 dosyasını masaustune indirip restore 1.1.2 dedim işleemler bitti.ama 1.1.2 jailbreak işlemi işe yaramıyor.oktoprep kurmalısın diye hata veriyor.ama oktoprep i 1.1.1 e duşurunce kurdum.
    yeni yontem nasıldır bilen varmı acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: erca.gsm.mobile

Arkadaşlar 1.1.3 çıkmadan önce orjinal 1.1.2 yi once 1.1.1 e indirim bsd.anysim 1.2 ve oktopreb kurup 1.1.2 update diyorduk ve ardından 1.1.2 jailbreak diyorduk.şuan 1.1.3 update çıktı eski yontem geçersizdir.

orjinal 1.1.2 yi 1.1.1 e indirdim bsd,anysim 1.2 ve oktoprep kurdum 1.1.2 dosyasını masaustune indirip restore 1.1.2 dedim işleemler bitti.ama 1.1.2 jailbreak işlemi işe yaramıyor.oktoprep kurmalısın diye hata veriyor.ama oktoprep i 1.1.1 e duşurunce kurdum.
    yeni yontem nasıldır bilen varmı acaba?

Yontem ayni yontem, degisen bir sey yok. 1.1.3 un cikmasi ile bu islemin bir ilgisi yoktur.

• sanırım anlatamadım.orjinal 1.1.2 yi 1.1.1 e düşürdüm bsd anysim 1.2 kurdum oktoprep kurdum şimdi 1.1.2 ye update diyemiyorum 1.1.3 var i-tunesde bende restore diyip 1.1.2 dosyasını gösterdim restore bitti ama 1.1.2 jailbreak yapmıyor hata veriyor.oktoprebi kurmalısın diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erca.gsm.mobile

sanırım anlatamadım.orjinal 1.1.2 yi 1.1.1 e düşürdüm bsd anysim 1.2 kurdum oktoprep kurdum şimdi 1.1.2 ye update diyemiyorum 1.1.3 var i-tunesde bende restore diyip 1.1.2 dosyasını gösterdim restore bitti ama 1.1.2 jailbreak yapmıyor hata veriyor.oktoprebi kurmalısın diyor

Update'i zaten kendi diskinizden yapacaksiniz,
    Update butonuna basmadan shifte basili tutun, sonra butonu tiklayin
    kendi diskinizde sakladaginiz yerden 1.1.2 yi secin.
  • 1.1.2 nin download ını sagdan soldan bulabilirsin indiriceksin pcden kurucaksin update etmiyceksin.
    eger hata veriyorsa büyük ihtimal java dan kaynaklaniyordur. son versiyonu indir.
  • 1.1.3 jailbreak olurmu sizce ?
  • illaki olur ama bu psp gibi kolay degil
    biraz vadesi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana bu hafta yada öbür hafta iphone gelse versıyonu ne olur ?
  • büüyük ihtimal 1.1.2 dir. 1.1.3 daha cıkmamiştir drek yazılım olarak. he eger cıktıysada bravo derim ama stok falan derken 1.1.2 gelir.
  • bende ayni sekilde karsilastim..itunes dan uptade etmeyip,diskten 1.1.2 yi gosterip kurduktan sonra jailbreak yaparken oktorep hatasi veriyor :S
  • ARKDAŞLAR ŞİMDİ NAPCAZ BNEİN TELDE CUMA GÜNÜ GELİYO 1 HAFTA ÖNCE ALINMIŞ BİR CİHAZ YANİ DÜŞÜNDÜĞÜM 1.1.3 VERSİYON DİİLDİR.ŞİMDİ BİZ BU CİHAZI JAİLBRAKE YAPAMIYCAKMIYIZ YOKSA SADECE 1.1.1 İNDİRİP KİNGSİMİ KULLANAMAZMIYIZ İLLA 1.1.2 YENMİ YÜKSSETMEK LAZIM
  • alprak in dedigi gibi 1.1.1 de kingsim ile kullanilabiliyosa cok ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremebjk

alprak in dedigi gibi 1.1.1 de kingsim ile kullanilabiliyosa cok ii olur

evet arkadaşım bende onu soryrm oluyormu diye yani 1.1.2 ver. 1.1.1 indirip kingsim takıp ölede kullanabiliyomuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprak

ARKDAŞLAR ŞİMDİ NAPCAZ BNEİN TELDE CUMA GÜNÜ GELİYO 1 HAFTA ÖNCE ALINMIŞ BİR CİHAZ YANİ DÜŞÜNDÜĞÜM 1.1.3 VERSİYON DİİLDİR.ŞİMDİ BİZ BU CİHAZI JAİLBRAKE YAPAMIYCAKMIYIZ YOKSA SADECE 1.1.1 İNDİRİP KİNGSİMİ KULLANAMAZMIYIZ İLLA 1.1.2 YENMİ YÜKSSETMEK LAZIM

telefonunuz cuma geliyorsa buyuk ihtimal eski versiondur. 1.1.2 gelecektir. froumdaki kilavuzla yapabilirsiniz.
  • 1.1.1 e indirip kingsim ile kullanabiliyor muyuz?
  • arkadaslar heyecana gerek yok. oncelikle 1.1.2 versiyonunu itunes dan update etmiyoruz onun yerine ipsw uzantili 1.1.2 firmware indirin . itunes dan restore a degil update e tıklıyoruz ama SHIFT e basili tutarak. tekrarliyorum "shift" e basili tutarak. bu arada her ihtimale karsi ben lan kablomu cikarmistim kazaya kurban gitmemek icin. update dedikten sonra acilan menuden indirdigimiz 1.1.2 yi seciyoruz ve ok diyoruz. geri kalan islemler ayni zaten.
  • Arkadaşlar ingilizcesi olan biri bi göz atabilirmi ?http://modmyifone.com/forums/showthread.php?t=25695
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.