cihazın içi acılarak yapılıyor bu yontemle.acıcakmısın içini ?:)
ben açıyorum güzelce yapıyorum haberiniz olsun hafta içi başlıyorum herkese kolay gelsin içini açmak öle zor bişey değil ürkmeyin ama her eline bıçak tornavida alan açmaya yeltenirse tahminim epey bir arka kapak siparişi vermek gerekecek vede kapak turbo simden daha pahalı bunuda belirteyeim :)
quote:
Orjinalden alıntı: xendaba
ben açıyorum güzelce yapıyorum haberiniz olsun hafta içi başlıyorum herkese kolay gelsin içini açmak öle zor bişey değil ürkmeyin ama her eline bıçak tornavida alan açmaya yeltenirse tahminim epey bir arka kapak siparişi vermek gerekecek vede kapak turbo simden daha pahalı bunuda belirteyeim :)
dimi herkez bu arkadasa yollasin o cok kolay acar makul bir fiyata .. ama sakin siz denemeyin yapamazsiniz .. bozarsiniz ..
evet herkes cihazlarını hazırlasın haftaiçi yolluyoruz xendeba ya.. ne de olsa emek verecek. kendi bulduğu yöntemle emek hırsızlığı yapmadan...
quote:
Orjinalden alıntı: xendaba
Dostum acaba tam olarak neredesin.Yani kişiler sana yollayacak sen yapacakmısın yoksa bir dükkanın var orada mı yapacaksın.Ben şahsen cihazım açılırken yanında olmak isterim.
xen son durum nedir?? makina pert mi???
peki cihazda lehm fln mi yapilio sonucta bole bi mudahelede cihaz tamami ile garanti disi olmuo mu?
jailbreaked&unlocked cihazlar zaten garanti disi oluyor, YARIMI TAMI olmaz ki bu isin
cK
quote:
Orjinalden alıntı: sertach_khan
peki cihazda lehm fln mi yapilio sonucta bole bi mudahelede cihaz tamami ile garanti disi olmuo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: desire1999
zuhaha
quote:
Orjinalden alıntı: jony_depp
quote:
Orjinalden alıntı: desire1999
zuhaha
hah hiri hah hiri hah hiri hah
yok yaw telefonunu açacağım kimse gelmedi daha bem tel malum 1.1.1 di .. dneyeiyorum varsa elinizde 1.1.2 gönderin açayım orun açmak değil hepsine turbo sim takıp yolladık açacak 1.1.2 kalmadı elde :)
pert olmaz çok şükür elimiz sağlam :)
herşeye rağmen, cihazı 1.1.2 ye yükseltirken pert olabilme riskine karşı uygun fiyatlı sigorta yapılır :)
Arkadaslar, Dun aksam Turbosim ile calisan bir telefonuma HW unlock olayini yaptim. Hic sorunsuz calisti. (1.0.2 ye indirip yaptim) Eger telefon kapaklarini cizmeden, bozmadan acabiliyorsaniz, gerisi cok kolay. En zor kisim siyah plastik kapagin cikarilmasi.
xman hayırlı olsun....diyelimki açtık....Yapılan olay şu mudur... Normalde 1.1.2 versiyonu daha aşağıya çekemediğimizden kısa devre ile 1.0.2 ye (fabrika versiyonuna) çekip sonra da software ile yavaş yavaş 1.1.2 ye yükseltmek midir? Bir de ben o kısa devre resimlerinden bişey anlamadım. Zaten ufak. Yapılabilir şekilde anlatılsa ben de yaparım...Sigorta yaptırmadan hatta :) yardımcı olabilirsen sevinirim.
Sonucta yapilan islem sizin dediginiz kapiya cikar. Once telefonu 1.0.2 ye alip sonra 4.6 bootlader'i silip yerine 3.9 yaziliyor. Sonrasinda ister 1.1.1 ister 1.1.2 ile kullanabilirsiniz. Ben 1.1.2 ye yukselttim.
alet edevat ne kullandın? bir de yaptığın işlemi yazarak anlatabilirmisin?? Cihazı açarken zorlamak gerekirmi, takarken neye dikkat etmek lazım gibi...kısa devreyi nasıl yapacağız felan....mümkün olduğunca yazılı...
i.unlock.no daki kilavuzu izledim sadece. alet olarak gitar penasi ve kuyumcu tornavidalari. hic zorlamadim. zorlamamak gerekir cunku cok hassas kapaklar.
hayırlı olsun xmen , yaa okadar insan bekleyin kırılır bir günderken böyle bir yöntemi kimse düşünmezdi heralde , sağlıksız iş , ince işçilik ister. kalsın içindeki bi zararı yok. Peki xmen şimdi turbo simsiz şarj süresini test edermisin bir fark yaratıyormu , hani bu simlerin şarjı çabuk bitirdiğini söylüyorlardı ya emin oluruz.
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
Arkadaslar, Dun aksam Turbosim ile calisan bir telefonuma HW unlock olayini yaptim. Hic sorunsuz calisti. (1.0.2 ye indirip yaptim) Eger telefon kapaklarini cizmeden, bozmadan acabiliyorsaniz, gerisi cok kolay. En zor kisim siyah plastik kapagin cikarilmasi.
Ah benden erken davrandın :) 1.0.2 yerine 1.1.1'e indirerek yapmayı düşünüyorum ben de...