It is the only SIM card verified to work with the new Apple iPhone Version 1.1.3 Out-of-the-Box (OTB).
NEXT-SIM does not work with Version 1.1.3 OTB. TurboSIM does not work with Version 1.1.3 OTB. HyperSIM does not work with Version 1.1.3 OTB. SuperSIM does not work with Version 1.1.3 OTB. SonicSIM does not work with Version 1.1.3 OTB. StealthSIM does not work with Version 1.1.3 OTB.
daha sonra alibaba isimli alışveriş sitesinde de aynı iddialar ile aynı ürünün satıldığını gördüm. çok ucuz da bir şey olmadığı için adını bile duymadığım bu sitelerden böyle bir alışveriş riskine giremedim açıkçası. bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? ya da bu riski alıp kendine GodSIM edinen çözümü deneyen var mı? ve siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? nasıl yapsak da şu 1.1.3 OTB'leri işler hale getirsek? konuya çözüm getirmeyen ya da konuyla ilgili maaduriyeti olmayan kişiler boş mesajlar atmasın da ortaya bir şeyler çıkaralım ümidindeyim.
?
E 1.1.3 OTB cihazlar zaten kartsız kırılabiliyor ziphone programı ile?
:)))))))))) arkadas eski konu acmıs bende şaşırdım nooluyo diye yahu :))) pardonn
başlık çok eski hortlatmayın :D
ziphone ile halledeli çok oldu. yine de teşekkürler arkadaşlar.
bende hallettim ama ilk turbosim aldığım için telefonum kartsız çalışsada takıyorum ben madem para verdik iş görsün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme