Şimdi Ara

1.1.4 dü 2.1 yaptım aynen böle oldu....lütfen yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  1.1.4 dü 2.1 yaptım aynen böle oldu....lütfen yardım !!!

arkadaslar 1.1.4 versiyonu kullanıuyoırdum herhangi bir sorunla karsılasmıyordum acılma konusunda ama 2.1 güncelledim böle bir ekran cıktı iphone sim kartı kabul etmiyor ne yapabilirim.....
    lütfenn yardım!!!!!!!!

saygılarımla ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 22 Ekim 2008; 20:49:00 >

• JAILBREAK VE ACTIV ATE YAPMALISIN QUICKPWN ILE YAPA BILIRSIN
  • quickpwn ile jailbreak ve aktivasyon yapman için fake imei kullanmıyo olman lazım, yani telefonun pasaporta kayıtlıysa quickpwn ile halledersin.
  • telefon kayıtlı deil acaba ne yapabilirim ziphone diye bir program duydum o yapıyormus.,

halen cözüm bulamadım arkadaslar..
  • kayitli deyilse keske yapmadan once biraz arastirma yapsaydiniz gerci bunun icin daha once konu acilmisti arasaniz bulabilirsiniz simi kabul etmeme meselesine gelince jailbreak yapmalizsiniz ust konularda sabit olarak var ziphone ise artik eskidi yeni surumlerde kullanilmiyor artik
  • hersey icin cok gec sanırım 2.1 icin cözüm bulabilen biri varmı ?
    hangi programı onerirsiniz.? sorunsuz 2.1 kırılması icin sim kart kabul etmiyor.,

yardım edebilecek birileri varmı arkadaslar ?

lütfen yardım !!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap
    hersey icin cok gec sanırım 2.1 icin cözüm bulabilen biri varmı ?
    hangi programı onerirsiniz.? sorunsuz 2.1 kırılması icin sim kart kabul etmiyor.,
    yardım edebilecek birileri varmı arkadaslar ?
    lütfen yardım !!!!!!

arkadaşı linkteki konuyu aç, adım adım, yılmadan, bıkmadan, usanmadan uygula, olmuyo deme, oluyo ben yaptım...
    hadi geçmiş olsun... 114 yükledikten sonra ziphone ile "DO IT ALL"...
    ESKİ HALE DÖNDÜKTEN SONRA 2.1 E GEÇMEK İSTERSEN BANA MESAJ AT.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imei sorunun için: fake imei ler için ipsw dosyaları var keşke onlarla yapsaydın. imei numaranı değiştirmiyor. activate sorunun için: quickpwn yada winpwn ile yaparsan birdaha activate ve jailbreak sorunu yaşamıyorsun, direkt restore ediyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.