Şimdi Ara

1.1 M Dps Barbar (buffed :D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kıskançlık değil, isteğim eşitlik ve sınıflar arasında daha güzel denge olması. Ben ölmemek için taklalar atarken, buna kaynak ayarlayıp bitmesin diye kasarken, bir sınıf durduğu yerde 2-3 klik ile bunu yapıyorsa eşitlik olmuyor.
  • Bozmayin morelinizi dh lerde duzelicek bliz birakmaz bu sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh ahh Biz DH ler hep garip kaldık bakalım neler olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Rend i bende geçen gün keşfettim.
    O kadar saat boşuna oynamışım gereksiz yere ölmüşüm :)
    LOH ve Life steal kullanmayan biriyim pek ihtiyacımda yok gibi revenge + furious charge ve rend ile.

Oyun başından beri revenge kullanıyordum ayakta kalmak için ama rend kullanmaya başladıktan sonra furious ve revenge'yi bıraktım çünkü rend varken bunlara gerek kalmıyor... O 2 skill yerine dps arttırıcı 2 skill alırsaniz rend den daha fazla convert alıcaksınız, bir denemenizi tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xplose

Ahh ahh Biz DH ler hep garip kaldık bakalım neler olucak

MP5-6'dan itibaren olay tamamen life regen., life steal'a dönüyor.
    DH olarak bizdeki Nether Tentacles'ı ilk haline getirsinler, bu Barbar'ın skili kadar yeterli olur; başka da bir şey istemiyorum, aha da yazdım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

DH olarak bizdeki Nether Tentacles'ı ilk haline getirsinler, bu Barbar'ın skili kadar yeterli olur; başka da bir şey istemiyorum, aha da yazdım buraya.

El atmışken birde As nerfini geri alsınlar, Dhyi tutabilene aşkolsun ondan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

quote:

El atmışken birde As nerfini geri alsınlar, Dhyi tutabilene aşkolsun ondan sonra

Dostum bir sonraki patch yüzümüz gülecek o güne kadar açlık oyunlarına devam

• quote:

Ne güzel Blizz, hem %30 daha az hasar al; hem de skill ile çok yüksek DPS ver, hem de vurdukça ayakta kal...

Bizim de gloom'u boz, bir o vardı zaten ayakta tutan, ona da disc. zor yetiyor MP5 sonrasında; bazen melee sanıyorum kendimi çünkü bütün mob'lar hemen dibimde ama ben ok atıyorum.
    Barbar'a OP denilmez pardon, oyunu öğren de gel derler sonra.
    Bunları görünce garip olsam da ben halen severek oynuyorum DH'ımı.

Valla bende monkla oynayan biri olarak. %110 Damage vuran primary skili ve Silahtan gelen %5-%6 Life Steal ile ayakta kalacam diye bir tarafımı yırtıyorum. Allah tan ağzımıza Sweeping Wind - Cyclone diye bir skill çalmışlar(Serenity ninde hakkını yememek lazım) Oda olmasa tam DPS özürlü olacaktı. Ama yinede özellik olarak Barbar Melee sinin yanına bile yaklaşamaz! Dps desen var/ keza Pasif Skillerde Crit Change ler / Belt te %3 life steal / Skill lerde Life Steal / %175 Damage Primary skill / Üstüne STR karakterden dolayı yüksek Armor. 250m ile 115k Unbuffed DPS karakter dizdim. Anca Mp5 yapıyorum diye seviniyordum. Ama Barbar ların bu skilleri ile 250 lik char dizsem mp7+ banamısın demez gibi geliyor. O yüzden dayanamadım bi barbar açtım!

Not : Acaba davulun sesi uzaktan mı hoş geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 1 Kasım 2012; 8:53:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Arkadaşlar can sıkıntısından şöyle benim barbar'ı buff manyağı yapıp max dps'e çekim dedim.. Üzerimde frenzy shrine , skillerden berserker,warcry,overpower ve bash var... Frenzy olmassa 950 k civari dps i 15 saniyelik berserkerda sağlayabiliyorum...
    Karakter profili :http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naturalshit-2574/hero/2715820

/>

1627 dmg vurmuş ya la.
    Yalan o dps inanmayan varsa yaklaştırsın baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ddark -- 1 Kasım 2012; 9:35:00 >

• 250 m ye mp7 yapan barbar olurda 3 saat surer millet barbari op zannediyor ama hic durum oyle degil oynayan bilir banada diger karakterler op geliyor mesela bu isler boyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında barbar OP değil.Olması gerektiği gibi..Diğer karakterler onun kadar dengeli olmadığı için göze batıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

250 m ye mp7 yapan barbar olurda 3 saat surer millet barbari op zannediyor ama hic durum oyle degil oynayan bilir banada diger karakterler op geliyor mesela bu isler boyledir

Hocam 250m aşağıdaki gibi özellikleri olan barbar rahat yaparım. Keza aynı özelliklerde Monk un mağliyeti bu oldu. %10 Gold oynar sadece

2200+ STR
    40k Can
    unbuffed 110k+ Dps (Monk ile sizdeki Weapon Master '%10 Crit Change' , Ruthless '%5 Crit Change %50 Crit Damage' skiller olmadan bu DPS yi yakaladım. Bu skillerle 150k DPS barbar diyebiliriz.)
    40 Crit Change
    400 Crit Damage
    1.35 AS (2 hand Skorn ile)
    400 All res + 250 Fire res
    5k Armor
    %5 LS / 1500 Loh (Muhtemelen 2h Skorn ile)

Şimdi bu charla Cleaver + Rend yada WW + Tornado ile mp kaçı seri farmlarım.

Derseninizki bu dps WW mp3 seri yaparsın. Gerisi yalan olur. çok uzun sürer. Misal MP6 da WW ile dön dön dön 2 saat elite kesemezsin mi dersiniz. Yoksa 1 elite en fazla 30 sn mi sürer dersiniz. Bu çok önemli bir ayrıntı. Aynı bütçe ile monk ta mp6 belki mp7 (kiteleyip yaratıkların seyrek olması lazım) de yaparım ama eliteler uzun sürede(3-5 dk) keserim. Peki ya Barbar ile? Eğer barbarda 3-5dk da kesiyorsa o zaman hiç Monk umu değiştirmeye gerek yok derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 1 Kasım 2012; 11:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Orijinalden alıntı: sepult

Arkadaşlar can sıkıntısından şöyle benim barbar'ı buff manyağı yapıp max dps'e çekim dedim.. Üzerimde frenzy shrine , skillerden berserker,warcry,overpower ve bash var... Frenzy olmassa 950 k civari dps i 15 saniyelik berserkerda sağlayabiliyorum...
    Karakter profili :http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naturalshit-2574/hero/2715820

/>

1627 dmg vurmuş ya la.
    Yalan o dps inanmayan varsa yaklaştırsın baksın

Mob bana vurmuş, orda gözüken thorn damage :) O rakamın yanına üç tane sıfır daha koyarsan berserkerken vurduğum crit'lerin ortalamasını bulursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

250 m ye mp7 yapan barbar olurda 3 saat surer millet barbari op zannediyor ama hic durum oyle degil oynayan bilir banada diger karakterler op geliyor mesela bu isler boyledir

Hocam 250m aşağıdaki gibi özellikleri olan barbar rahat yaparım. Keza aynı özelliklerde Monk un mağliyeti bu oldu. %10 Gold oynar sadece

2200+ STR
    40k Can
    unbuffed 110k+ Dps (Monk ile sizdeki Weapon Master '%10 Crit Change' , Ruthless '%5 Crit Change %50 Crit Damage' skiller olmadan bu DPS yi yakaladım. Bu skillerle 150k DPS barbar diyebiliriz.)
    40 Crit Change
    400 Crit Damage
    1.35 AS (2 hand Skorn ile)
    400 All res + 250 Fire res
    5k Armor
    %5 LS / 1500 Loh (Muhtemelen 2h Skorn ile)

Şimdi bu charla Cleaver + Rend yada WW + Tornado ile mp kaçı seri farmlarım.

Derseninizki bu dps WW mp3 seri yaparsın. Gerisi yalan olur. çok uzun sürer. Misal MP6 da WW ile dön dön dön 2 saat elite kesemezsin mi dersiniz. Yoksa 1 elite en fazla 30 sn mi sürer dersiniz. Bu çok önemli bir ayrıntı. Aynı bütçe ile monk ta mp6 belki mp7 (kiteleyip yaratıkların seyrek olması lazım) de yaparım ama eliteler uzun sürede(3-5 dk) keserim. Peki ya Barbar ile? Eğer barbarda 3-5dk da kesiyorsa o zaman hiç Monk umu değiştirmeye gerek yok derim!

İtem maliyeti konusunda barbar monk'tan daha avantajlı bu konuda haklısınız...Fakat 250 m lik bir barbar mp 6-7 pek seri kesemez,hatta kurdeşen döktürür :) WW barbarlar son patchten önce avantajlıydı,çok hızlı ilerliyorlardı çünkü moblar güçsüzdü...Mp 6-7-8 bu seviyeleri sıkılmadan farmlamak için 1m civarı crit vuran attack speed'i kalbur üstü bir karaktere ihtiyacınız var...

• Şimdi anlamadığım aynı itemlerle monk mu daha avantajlı yoksa barbar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

Şimdi anlamadığım aynı itemlerle monk mu daha avantajlı yoksa barbar mı?

Seviye düşükse barbar, yüksek seviyede ise monk hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

Şimdi anlamadığım aynı itemlerle monk mu daha avantajlı yoksa barbar mı?

Aynı itemlerlede hatta daha kötü itemlerle bile barbar daha avantajlı çünkü çok fazla dps skill'i ve bunları dengelemek için convert skilleri var..
  • Fist Of Thunder Skiline Life Steal istiyoruzzzzzzzzzz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.